Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P2'nin paneli Samsung üretimiymiş. Parlaklık maksimumda 510 nit, son derece yeterli bir değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da benden olsun
    Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)
  • 109 mb'lık bir güncelleme gelmiş sizler aldınız mı.?

• Bende aramıza yeni katıldım arkadaşlar g3 un ekranı gidince yaptırmak yerine p2 almayı tercih ettim pekte araştırmadim açıkçası suanlik alışma surecindeyim 😀

Kullanan arkadaşlar telefonun klavyede titresimini nerden kapatiliriz acaba. Yazarken titrio sürekli 😑

• serdarsatir S kullanıcısına yanıt
    Bende G2 den geçiş yapmayı düşünüyorum. İzlenimlerinizi paylaşır mısınız.
  • serdarsatir S kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/dil ve giriş/ buraya gir. Gboard yazan kısma tıkla tercihler de oradan kapanıyor.

• Aynen, güncelleme gelmiş, ama daha yapmadim ben.

• Güncelleme 109 mb. Yapıyorum.

• Chlastek

Re: NEW OTA available P2a42_S062_170117_ROW [ Edited ]

‎01-24-2017 07:15 AM - edited ‎01-24-2017 07:21 AM

Right now I have a susnset time and the autofocus is more reliable in poor lightning. I think that that update might have something in common with the UK launch of the P2( maybe Three will soon release it? Who knows? ) or they have planned it only "to be". We have to beg Lenovo to fix the rest of bugs.

• Yeni update ile kamera focus iyileştirilmiş. Yüksek ses ve youtube senkron aynı

• thorri T kullanıcısına yanıt
    YouTube senkron derken ne gibi bir sorunla karşılaştınız ?

• Arkadaşlar oyun oynamıyorum dün sabah sarjdan cikartmistim.Gunluk kullanım 1 saat konuşma en az 2 saat wi-fi 4g kullanim Facebook whatsapp felan kullandim.Biraz müzik dinledim.Suan şarj %78 batarya daha ilk şarj olduğunu düşünürsek normal kullanıcı çok rahat 4 gün gider.oyun oynayacaklar sağlam 2 gün çıkartır.herhangi ısınma vb problem yok.Klavye olarak sanki biraz daha iyi mi olabilir di?Kullandıkça günlük olarak gördüğüm eksiklik yazarım.Kamare gayet iyi.super diyemeyiz ama fiyata Gore hiç üzmez.

• Lenovo k6 modellerinde de mikrofon sorunu varmış, bu işi lenovo çözer inşallah.
  • DH forumdaki telefon araştırmaları sonucu kafayı sıyırıyor insan. Arkadaşlar telefonu satın aldım. 3 gündür kullanıyorum. bu telefonu almayı düşünen varsa daha fazla araştırmasın. Tasarım olarak kasası hoş. Bataryası mükkemmel ötesi. Aldığım günden beri kullanıyorum. Tek şarj yapılmış haliyle şuanda %35 seviyelerinde. Telefonda buda şöyle olsaymış keşke diye bir söylemim hiç olmadı. AL GEÇ rahatına bak
  • Arkadaşlar telefonun güvenlik ve kilitleme ayarlarında Smart Lock diye bir bölüm var burada Güvenilen Yüz diye bir sekme var. Yüz tarama ile ekran kilidi açılmasını sağlıyor.

ancak çalışmıyor bunu çalıştırabilen var mi. yüzü tanımlamama rağmen kilit açmıyor.

Cevaplarınızı bekliyorum hayırlı günler.

Edit : çalıştırabildim. ancak yüzü tanıdıktan sonra kaydırmadan ekran açılmıyor yukarı doğru kaydırınca ekranı açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidullah -- 25 Ocak 2017; 16:29:6 >
  • Merhaba,

3 senedir İphone 5 kullanıcısıym

Malum apple fiyatları tavan yapınca vazgeçtim. 1500 tl civarında telefon bakıyorum bataryası çok iyi olan ve clash royale oynayıp dizi izleyebileceğim ( her dk değil ) telefon araştırırken kararsız kaldım

öyle yüksek para vermek istemedim ama P2 'nin 5100 mah'ı benim çok dikkatimi çekti.

Sizce bu paraya alınabilrimi ? Apple'dan geçiş zor olurmu ?
    veya önerebileceğiniz varmı
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    Merhaba

İos dan Androide geçince biraz zorlanabilirsiniz. Androidten İos'a geçenlerde ilk alışma sürecinde zorlanıyor bu doğal ve normal birşeydir.

Android telefon düşünüyorsanız ve oyun oynarım diyorsanız Türkiye de bu kadar büyük bataryaya sahip tek telefon budur. Ayrıca 4 gb ram olması işlemcisinin iyi olması oyunları rahatlıkla oynamanızı sağlayacaktır.

Isınma problemi ile henuz karşılaşmadım bende clash royale clash of king gibi oyunlarda denedim hiç ısınmıyor.

bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefon budur diyebilirim.

Tavsiye ediyorum.

(tek kötü yanı kendi müzik caları ve galerisi yok, ayrıca ses kayıt iyi degil. bu özellikleri kullanmıyorsanız sizin için çok idealdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorri

Güncelleme 109 mb. Yapıyorum.

Batarya ve ekran suresinden o kadar memnunum ki guncellestirmenin olumsuz bir etkisi olur diye yapmaya cekiniyorum.

Guncelleme oncesi ve sonrasi hard reset atmak ta bayagi bir is cikariyor.

Siz direk mi guncellediniz?

• qun4L kullanıcısına yanıt
    Ben de yaklaşık 5 senelik iPhone kullanicisiydim. Once iPhone 5 sonra 6kullandim 2 hafta once p2'ye geçtim. Arkadaşların dediği gibi Android'e en başta alışmakta zorlandım. Fakat ekranı ve bataryası alışma sürecini hızlandırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBulutt -- 25 Ocak 2017; 17:37:36 >
  • erdc E kullanıcısına yanıt
    Ben direk guncelledim şu an hiçbir sıkıntı yok

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.