Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence de gerçek mağazadan görerek alın, sanal alışverişte risk fazla,10günlük kullanılmış iade edilmiş telefon satıyorlar
  • Ben de bu düşünceden yola çıkarak dün Teknosa dan aldım telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dün akşam bende teknosa dan gidip aldım.P2 ilk sarjini hemen yapmakla yüzde 10 a dusurup yapmak arasında fark var mı?birde arka planda çalışacak çalışmayacak programları ayarlamak için ne yapmalı?orada imleç offline yada online yeşil olunca ne demek oluyor çözemedin?

• quote:

Orijinalden alıntı: omraltn

Merhaba dün akşam bende teknosa dan gidip aldım.P2 ilk sarjini hemen yapmakla yüzde 10 a dusurup yapmak arasında fark var mı?birde arka planda çalışacak çalışmayacak programları ayarlamak için ne yapmalı?orada imleç offline yada online yeşil olunca ne demek oluyor çözemedin?

p2 den birkaç fotoğraf atabilir misiniz

• K6 serisinden haaala haber yok.
  • cerhan41 C kullanıcısına yanıt
    sim kartın nano degilse kestirdi isen yanlıs kesim sonucunda bu tur hatalar verebilmekte. bu yuzden kesilmiş sim kart yerine yeni nano sim kart takmanı ve bu sekilde denemeni tavsiye ederim. bende hic bir cekim problemi yok.

• ozbes kullanıcısına yanıt
    Sim kart takıp kullanmıs olması bir şey ifade etmez. internet üzerinden alınan ürünlerin 7 gün mazeretsiz iade hakkı vardır. Bilicli bir tüketici olursanız iade işlemleriniz yapılacaktır.

bende hepsiburada sitesinden aldım daha önce de cok kez alısveris yaptım bazı sorunlar oldugunda geri gönderip iademi aldim.

• kagit uzeri dediginiz bariz farki her testte ortaya konmus seyler. siz kagit uzeri kiyasi farkli yorumlamissiniz. en basitinden kamera kiyasida net bisekilde testte verilmis acip bakabilirsiniz. malum programlar surekli sikiyor uzun vadade 4gb ram tabiki arti ve islemci ve yonga ustunlugude uzun vadede ap acik ortada.

yarin fiyati cop olmayan telefon varsa iphone sanirim garip bi sekilde piyasasi dusmuyor. oda sifirini alirken 3bin tl verildigi icin normaldir.

evet 1600tl fazla ama ulke ekonomik sebeplerini tartisacak degilim bu fiyatin sebebi bu. ama mevcut tum uygulamarda ve oyunda atiyorum s7 nin altinda kaldigi birsey sokken uzun vadede aman aman madur etmicegi belliyken piyasadaki en iyi sarj ve emsallerinden cok daha kaliteli kamerasi tasarimi isciliginile ben 200lira lanet ekonomimizden sebep fazla vermeyi mantikli buluyorum.

ama j7 ile kiyaslanirsa 400lira fark vermeye degermi derseniz kesinlikle gidip o teli almazdim kiyaslamazdim bile ustelik sony z2 den sonra oyle bi tele para vermek icime otururdu.

• Hintli birisi çekmişti moto 4g plus la kamerasını karşılaştırıyordu hatta . İlk boş zamanımda o videoları bulup atıcam yüzde yüz eminim 8mp dedi .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu alan kayboluyo ortadan kullananlar bi deneyimlerini yazsınlar karsılastıgınız sorun varmı wifi 3 g 4g nasıl ? ekran süreleri nasıl
  • şebeke çekimi ile ilgili hiçbir sorun yok gayet iyi çekiyor. şarjı mükemmel 10 saat ekran süresini gördüm ve hala %30 şarjım vardı. parmak izi okuyucusu çok hızlı çalışıyor ve geri tuşu, son uygulamalar tuşu olarak kullanılması gayet güzel olmuş. bu tuşların gizlenip ekranın tamamen kullanıcıya kalmasıda güzel. akıllı sahne modları çok güzel örneğin ben birkaç mod ayarladım ev modunda haftaiçi hergün saat 18.00 da wifi açıyor mobil veri ve bluetooth kapatıyor işyeri modunda haftaiçi hergün saat 08.00 da wifi kapatıyor mobil veri açıyor. eksilerine gelince video çekiminde ve ses kaydedici de mikrofon sorunu mevcut. farklı cihazlarla aynı ortamı ve sesleri kaydettim sonuç p2 için hüsran. eğer sorun yazılımsal ise güncelleme ile inşallah çözülür. yok donanımsal ise yapılacak tek şey mini mikrofon kullanarak video çekmek ses kaydı yapmak. bunun için harici mikrofon destekleyen kamera programları mevcut (snap camera gibi). ekran amoled fakat 401 ppi piksel yoğunluğu olmasına rağmen detaylar biraz sönük kalıyor gibi objeler çok keskin değil. alacak arkadaşların bunları göz önünde bulundurarak almalarını tavsiye ederim. eğer bu video sorunu sizin için önemsiz ise tereddüt etmeden satın alabilirsiniz. video ve ses kaydı önemli diyorsanız başka cihazları inceleyin. fakat şunu unutmayın hiçbir cihaz p2 kadar batarya performansı vermeyecektir. benim izlenimlerim bunlar umarım bu bilgiler işinize yarar.

• hautbois H kullanıcısına yanıt
    video çeken biri değilim benim için sorun yok 2 yıldır g4 kullanıyorum 20 tane anca video çekmişimdir. merak ettiğim diğer konu ekran parlaklığı yeterli seviyedemi ?
  • bence yeterli seviyede

• beyler donup dolasip hep ayni seyler soruluyor.

telefondan ekran sureleri verildi. otomatik ayarda full parlaklik acikken , tum gun 4g de 6saat den fazla ekran suresi veriyor sarj %50 kaliyor. tam bitiren arkadaslar da koydu 10saat uzeri ekran suresi alanlar var. yani bu yapan baska telefonlar varmis gibi bu bataryada kiyas mi ariyorsunuz anlamiyorum ki. batarya esek kadar buyuk ve verimli.

telefonu alan cekiliyor evet , ben sony z2 den sonra (600liraya sattim) bin tl verip bunu aldigima hic pisman olmadim.

wifi ve sebeke cekimi inanilmaz cok iyi. daha iyisi var diyenle cis yaristirilcak bi durum yok. ama sony z2 nin cekmedigi wifi yada gsm yerlerinde p2 cok net ve bariz cekiyor.

kamera performansi ve kullanilan donanimin verimliligi tescilli bir sekilde nette var.

telefonda ki malzeme kalitesi telefonun tasarimdaki basarili isciligi gidip gorun.

yani bazen okdr absurt komedi gibi sorular yada yorumlar geliyor ki cidden alma be arkadas vallahi alma git dedigin diger teli al niye hala soruyorsun dedirtiyor.

sanki hayatini garanti yasiyor da telefona verdigi 1600lira da oyle beklentiler yasiyor ki...

malesef turkiyede bu fiyat ama 200-400lira icin de olsa gidip alirim diyecegim bi telefon yok. bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: _zaknafein_

Testlere bakıyorum ancak asıl kıyaslamayı incelemelere göre yapıyorum. Benim uzun vadedden kastım cihazın vereceği arızalar, yoksa dediğiniz özelliklerin mantıken daha uzun süre işe yarayacağı aşikar.Mesela Vibe P1'in şu titreşim arızası,ses gitmeme problemi,şarj bitmeden kapanma problem, batarya performansının güncellemeler sonrası kötü olması vs vs ileride ortaya çıkacak problemler ile buna servisin yaklaşım tarzı. LG G4 bootlop arızasında ya para iadesi yaptı ya yeni telefon verdi ama şu şikayetlerle gönderenlere bakıyorsunuz, Lenovo servisi 6 ayı dolmamış cihaza değişim yapmamak için binbir takla atıyor. Servise ulaşamamak, muhattap bulamamak da cabası.

Çöp olma mevzusu ise Apple'dan ziyade Samsung,LG,HTC gibi markalara nazaran olmasını kastettim. Neredeyse bunlara yakın bi para ödeyip bunlardan çok daha fazla değer kaybedecek bi cihaz için fiyat eleştirim.

Valla ne olur bilmiyorum ama bildiğim tek şey fiyatının iyi bir şekilde düşeceğini bekleyeceğim, acelem yok. Telefon alırsam hala benim için ilk sırada görünüyor P2. Dediğim gibi Asus ve General Mobile alır gibi bir riske gireceğim artık ve büyük ihtimalle de Lenovo tırtlayacak ama hangi fiyattan olacak ona tam karar vermiş değilim.

Vibe P1 konusunu takip ediyorum servisle ilgili çok kötü yorumlar var. LG G2'nin ekranı sarardığında Mecidiyeköy'deki serviste 15 dk içinde ekran değişimi ve pilin performansı düşük gibisinden bi laf sonrası bi de pil değişimi yaptırmıştım. Şimdiye kadar böyle bi servis görmedim. Umarım lenovo cihaz ile ilgili yazılım desteğini iyi ve sürekli verir ve şu servise bi ayar çekilir.

lg g4 anakonusuna bakarsan telefon arızası dışında ve servis şikayeti dışında bişey konusulmuyor 18 aydır lg g4 kullanıyorum bootloop oldu anakart değişti, ghost screen oldu ekran değişti hiç te öyle değişimdir para iadesidir yapmıyorlar. zaten yapmaya kalksa kapıyı kitler gider okadar arıza veren g4 varki...

• ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    evet dostum kusura bakma aynı seyleri soruyoruz, maalesef incelemelerde ve testlerde görüyoruz ki olay günlük kullanıma gecince o testlerde yer almayan olumsuzluklar veya testlerde bahsedilmeyen faydalı bilgiler kullanıcılar tarafından belirtilebiliyor.
  • hautbois H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum
  • hocam alinganlik yada cidden kotu manada bi tepki olayi degil.

alan az kisi var ve hep ayni seyleri 3 kere 5 kere degil her seferinde tekrar tekrar soyletiliyor. e buna cevap vermeyince bu sefer alanlardan caninimi istedik bi cevap veren yok vs deniyor. tabi almak isteyende hakli. ona da birsey diyemem ama gecmis mesajlari okuyor da eminim goruyor ama yinede sormak istiyor yinede soruyor kiyas yapiyor kil yapiyor tuy yapiyor.

en basitinden ya sizde demissiniz lg den sorunlarindan arizalarindan bezgin okdr insan var gelmis bide ovup lenovo p2 yi gomuyor servisi gomuyor yazilimi gomuyor :) komik cidden. yarin sagligin garantisi yok telefon alti ustu oyle seylere sariyor ki hayret ediyorum :) ki varsa ayni ozellik donanim vs vs daha ucuza almaya hala terettud ediyorsa sikinti var ortada. ben bunda art niyet aramak istemem ama CİDDEN p2 ye denk ama 400lira ucuzu varsa neden hala omu bumu diye sorar insan anlamiyorum.

ben telefonda hoparlorun bas tiz ayari sesini begenmedim. ve cift tiklama ile kapanmamasini. bunlar icin telefonu almayacak arkadaslar almasin. cunku muhtemelen gelecek yazilimlarda sarjida daha cabuk bitecektir :) ekran suresi sanki 3-4 saat aliyoruz ya :) 1saat dusunce dunyalar yikilcak:)

• ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    bugun 4 bin lira verdiğin bir cihazda da sorunlar yasıyorsun hiç birsey kusursuz değil. amacımız bize göre artılarıyle eksilerini yan yana koyup karar vermek. neyse konuyu dağıtmayalım :) eyvallah
  • direkt bana yazabilirsin ortaya yazma. sen dirdir etmezsen bende cevap vermek zorunda hissetmem kendimi.

telefonun ureticisi degilim. ama tutarsiz konusmalara da kayitsiz kalamiyorum iste bu sadece telefondan ibaret degil.

diger uyenin de dedigine cevabim dedigime geliyorsun kabullenemesende

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.