Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Photo compare Apple iPhone 7 vs. Lenovo P2 - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8064&idPhone2=8319

Photo karşılaştırma eklemiş Gsmarena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _zaknafein_

quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

Batarya sabit. Zaten artık bugün bataryası değişen cihaz kalmadı gibi. Ayrıca P2 bu konuda en son eleştirilecek cihaz, 5100 mah batarya kapasitesi var. Garanti bittiğinde pil ölürse servisten ücreti karşılığında değiştirirsiniz.

P1'in bie fiyatı bir seneyi geçen sürede belli bir seviyeden aşşağı inmemişken P2 nasıl hemen ucuzlasın? Keşke dediğiniz gibi olabilse ama imkansız gibi. Maalesef fiyatın artması yüksek olasılık...

Hayır ben onu kastetmedim. Bi iki yerde okudum bataryası hiç değişmiyor gibisinden gördüm bana da çok saçma geldi. Yani anakarta bütünleşik batarya olacak hali yok sonuçta. Kastedilen mesela şuan kullandığım LG G2'deki gibi bir olaysa bu problem değil sonuçta dediğiniz gibi servis veya dışarıda değiştirilebiliyor.

Cihaza eleştirim yok yanlış anlaşıldı, fiyatı oturduğu zaman almayı düşündüğüm tek cihaz.Yıllardır G2 kullanıyorum hiç değiştirme niyetim yoktu taaa ki P2'yi görene kadar. Sadece şuanki fiyat fazla.

Fiyat tabi ki fazla bu konuda hem fikiriz ama yeni çıkacak amiral gemileri 4000 lira fiyatla gelecek. Burada sorumlu biraz da müşteri, bu fiyatlara bu cihazları almayacaksın. Ben Note serisinden başka cihaz kullanmam diyordum ama bu fiyatları görünce vazgéçtim. Hadi 2000 liraya kadar vereyim ama 3500-4000'ler nedir...

İnşallah siz haklı çıkarsınız ama bence şu ortamda fiyat artmasa iyidir.

• arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum da wifi de ac destegi varmı ve alan arkadaşlar memnun mu
  • bence de en fazla 1400-1500 bandına iner o da yaz mevsiminde bu fiyattan buluruz 1100-1200 sanmıyorum,cihaz özellikleriyle cezbetti beni
    amoled ekran olması 4gb ram da ayrı avantaj,
  • Bende çok fazla düşeceğini sanmıyorum kı P1 in fiyatı bile çok düşmedi hala

• thorri T kullanıcısına yanıt
    lenovo p2 cok iyi cekimler cikarmis parada adamin sakallari tel tel , haritada yazilar belirgin , tul de net ,

iphone 7 den , p9 dan , s7 den moto play den cok daha basarili is cikarmis. nice amiral gemiden.

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Fotoğraftaki temada bulunan saat ana ekranimda mevcuttu fakat kendiliğinden kayboldu. Şimdi temayı değiştirip aynı temayı tekrar secsem de bu saat widgeti gelmiyor. Widgeti da digital ve analog olmak üzere iki saat mevcut fakat temanın kendi saati gibi degiller. Bu saati nasıl geri getirebilirim?

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBulutt -- 22 Ocak 2017; 14:28:10 >
  • SezerBulutt S kullanıcısına yanıt
    Widget sekmesinde Lenovo Hava Durumu 4x2 olanı bulun ve ana ekrana atın
  • RoadMonster R kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hava durumu widget'ı olabileceğini düşünmemiştim saat widget'ı olarak düşündüm
  • YouTube üzerinden onlarca video izledim yabancı incelemelerde 8mp ön kamera var bizde 5 mp bu nasıl bir şeydir. Neden bize her şeyin kırpılmışları geliyo ? Orta segment bir telefon bu kadar pahalı olamaz ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gün oldu telefonu alalı.telefon çekmiyor.aramaya çalışanların yarısı ulaşamıyor.Şebeke fullken çarpı gösterip (X) baglantı baglantı kesiliyor.Şarj kapasitesine aldandım.Neyleyim çekmeyen telefonu.Yarın hepsiburada ya iade talep edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerhan41 -- 22 Ocak 2017; 19:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerhan41

4 gün oldu telefonu alalı.telefon çekmiyor.aramaya çalışanların yarısı ulaşamıyor.Şebeke fullken çarpı gösterip (X) baglantı baglantı kesiliyor.Şarj kapasitesine aldandım.Neyleyim çekmeyen telefonu.Yarın hepsiburada ya iade talep edicem

Telefonu yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Şebeke sorunu hiç yaşamadım.
    GSM firmasıyla alakalı olabilir.
    Değilse iade ....

İphone 7 plusta aynı sorunun yaşandığına dair youtube ta 2 dakikalık bir video vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat2408 -- 22 Ocak 2017; 21:37:49 >

• onurcan16 O kullanıcısına yanıt
    Hangi yabancı inceleme ? Link atın bakalım.

Telefonun hiçbi şeyi kırpılmış değil kafanızdan uydurmayın.

Ben bir sürü izledim bütün kutularda Rear: 5MP FF yazıyor
  • Ben şarjı bu kadar iyi tel görmedim çok iyi bende çekmeme olmadı şimdiye dek

• cerhan41 C kullanıcısına yanıt
    Sim kart taktigin ve cihazı kurdugun için iade talebini reddedecek HB haberin olsun. Ama gönder servis incelemesi başlar en azından.

• Evet,bugün ben de teknosadan alarak aranıza katıldım. Gerçekten harika bi telefon olmuş. Moto g den sonra bana baya buyuk ve güzel geldi :) yeni alan arkadaşlara sorum, telefonu aldiginizda % kaç şarj ile geldi? Ben açtigimda %91 şarj vardı. Ben 50 lerde bekliyordum. Bu normaldir dimi?

• Valla ben Ereyon veya Hepsiburada'dan almaya güvenemiyorum, hele ki Hepsiburada'ya. Çok fazla sayıda ürün satıyorlar ve o oranda da iade alıyorlar. Telefonu kullanmayı bilmeyen adamlar bile arızalı diye iade eediyor, bu gibi sorunu görünmeyen ürünleri yeniden kutulayıp sayıyorlar. Sanırım 100 lira farka rağmen bir teknoloji marketten alacağım.

• islemcisi , anakarti , gpu`su , ram`i ile bariz j7 den daha iyidir p2. bunu gormezden gelmeniz haksizlik olur.

kamera olarak da

www.gsmarena.com
    Photo compare Samsung Galaxy J7 (2016) vs. Lenovo P2 - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=7870&idPhone2=8319

hangisinin daha iyi cektigini bariz bir sekilde goruyoruz.

bu durumda evet samsung daha ucuz ve ucuz olanin da parasina gore oldugu belli.

ki sahsi gorusum j7 pr. ne tasarim nede kalite olarak p2 den iyi degil.

• Arkadaşlar bu telefonun SMS uygulamasında grup SMS bulamadım. Gruba SMS atamıyorum. Normalde tüm kisiler sık kullanılanlar ve gruplar görünmesi lazım ama gruplar diye bir sekme yok. Bilen var mı grup SMS işini nasıl cozeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidullah -- 23 Ocak 2017; 9:29:59 >
  • Haggard1963 kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın kardeşim. Ben bir HB mağduru olarak bu düşüncene sonuna kadar katılıyorum. Adamlar bana hafizasinda bir önceki kullanıcının fotoğrafları bulunan telefonu sattilar yahu. Ondan sonrada gönderin inceleyelim diyorlar. Kutu açık, çakma jelatin, orijinal kutu mühür etiketi kesilerek kutu açılmış, bu etiket uzeride daha büyük çakma etiket yapistirilarak kamufle edilmiş, İmei etiketi bile kesilmiş sonradan kamufle için jelatin sarılmış. Ve bunu yapan da HB. Artık pazarlarda bile enginar jelatinliyorlar. Onun için jelatin olayina güvenmeyin. 100-150 fazla verin ama görerek alın cihazı. Ucuz etin yahnisi tatsız olur bunu unutmayın.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.