Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P2 yeni aldım.. P1 vardı arizalandi yapılamadı parasını iade edecekler. Eksileri: kaliteli kılıf bulmak imkansız.Menüsünde çift dokununca ekran açılır çift dokununca kapanır yazıyor ve animasyonla gösteriyor. Ama sadece açılıyor çift tık kapanma yok.p1 deki ekranı aşağı çevrilince ekran kapanması koymamislar umarım güncelleme ile gelir.Konuşma kaydı bildirimini gizleyemiyorum her kayıttan sonra üst pencerede gözüküyor.Guncelleme çok az geliyor. Artıları: Saymakla bitmez.Aylardır araştırıyorum. İhtiyaclarima yeten ve fiyatı çok uygun olan tek telefon.
  • telefon ihtiyacım var f/p ürün hastası olarak telefonlara bakıyorum, bakıp bakıp p2'ye dönüyorum. lenovo ismi çok itici gelsede ne diyorsunuz? bu telefon bu para eder mi? 2 gün sonra düşer mi fiyatı?
  • Düşmesi pek mümkün değil, biz alana kadar fiyat artmasa iyidir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thorri T kullanıcısına yanıt
    Resimdeki ürünün linki var mı?

• Haggard1963 kullanıcısına yanıt
    Kimileri yaza kadar 1000 TL ye düşer diye hayal kuruyor kardeşim.

Sende moralini bozuyorsun o arkadaşın.

Oldu mu şimdi hemsehrim yaaaa. 😀

• merhaba; kullanan arkadaşlar lg g4 kullanıyorum ama rezil şarj süresinden bıktım usandım şarjı iyi giden bi telefon arıyorum :) telefonu biraz inceleme sansım oldu metal kasası çok hosuma gitti metal hissini çok iyi verdi, ama g4 ten bu telefona gecmeye değermi sarj süresi dışında çok oyun oynayan biri değilim boombeach gibi basit oyunlar oynarım sadece, telefon hakkında merak ettiğim kamerası nasıl? kullanan arkadaslar biraz foto ve vidyo paylaşabilirmi acaba?
  • mckoy kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim fakat bahsettiğin ayarı bulamadım malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbes

Kimileri yaza kadar 1000 TL ye düşer diye hayal kuruyor kardeşim.

Sende moralini bozuyorsun o arkadaşın.

Oldu mu şimdi hemsehrim yaaaa. 😀

Keşke öyle olsa

Aslında bu cihazın ederi 999 tl falan olmalı, pil gücünden ötürü. Pili 3000 mah seviyesinde olsa 800 tl, o da amoled ekran ve 4 gb ram'den dolayı. GM 5 Plus'lar, Casper Via A1'ler de 600 tl civarı olmalı. Resmen bu cihazlara %80 fazla para ödüyoruz.
  • Lg 4 sonra p2 batarya olarak efsane gelir bir tek g4 kamerası daha iyi ama g4 ü şarjda kesin 2 ye katlar hocam ben p1 modelinden geçtim p2 ye farkı hissetim şarjda siz kesin hissedersiniz

• https://store.donanimhaber.com/e0/a3/a3/e0a3a3ad187c1de0ba70ce9e7c6418d2.JPG

HTC gibi materyal kalitesiyle ürün satan bir markanın tepe cihazında siyah renkte boya atma sorunu var. Metalin üstündeki siyah boya resmen kabarıyormuş, bu konuda çok fazla şikayet var. Bakalım P2'de boya atma sorunu olacak mı...

P2'nin gümüş gri modeli satışta mı, gören var mı?
  • Arkadaşlar k5 note mu yoksa p2 mi

• gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki P2.

• Sarj konusunda eleştirilebilecek tek şey kutu içinden çıkan kablonun fazla kısa olması olabilir :)
  • Batarya sabit. Zaten artık bugün bataryası değişen cihaz kalmadı gibi. Ayrıca P2 bu konuda en son eleştirilecek cihaz, 5100 mah batarya kapasitesi var. Garanti bittiğinde pil ölürse servisten ücreti karşılığında değiştirirsiniz.

P1'in bie fiyatı bir seneyi geçen sürede belli bir seviyeden aşşağı inmemişken P2 nasıl hemen ucuzlasın? Keşke dediğiniz gibi olabilse ama imkansız gibi. Maalesef fiyatın artması yüksek olasılık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haggard1963 -- 21 Ocak 2017; 17:3:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

Resimdeki ürünün linki var mı?

m.aliexpress.com
    Online Shop for Andoer EY 610A Wholesale with Best Price
    https://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=Andoer+EY-610A

• Cihaz için önerebileceğiniz premium kalite kırılmaz ekran koruyucu ve silikon kılıf var mı?
  • Bende bugün araniza katıldım

• Hayırlı olsun kardeşim. Nerden ve ne kadara aldın?

• Bir yıla yaklaştıkça fiyat 1400 1500 seviyesinde olabilir. Aşağı inmez.

• masal_olduk M kullanıcısına yanıt
    Mediamarkttan 1699 tl

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.