Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gps test ile 32 uydu görüp 29 uyduya kilitleniyor. Nasıl beyenmiyorsunuz anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) ben artik cevap bile vermiyorum bu tip mesajlara , bitmez cunku. hani gercekten mantikli bi sorusu olur eywlh yada gercekci bir kiyas olur eywlh. ama lafa bak ya:D biride takmis 2.sim takinca sd iptal oluyor ne bicim telefon demekten farksiz:)

• nikmikyoknik N kullanıcısına yanıt
    Samsung A7 6 serisindede 3 adet kart girişi var. Ama üretim yerine gore imalat şekli de değişim göstermiş. Bazı A7 6 serisinde de P2 gibi 2 kart slotu mevcut. P2 de 32 GB hafıza olduğuna göre Ayrıca SD karta gerek yok bence. Çift hat kullananlar rahatlıkla 2 adet kart girişine de sim kartlarına ayırabilir ler.

• Iphone 7 de nereye takıyorlar 2. Simi sdkartın çaprazına değilmi. Bi bitmediniz 2. Sim sdkart sorunsallı tipler.

• Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende vatan da inceledim ürünü ve çok hoşuma gitti. İphone 7 plus alacakken telefon fiyat perfonmans olarak cezbetti beni. Telefonda karşılaştığınız herhangi bir sorun var mı ? Tek hat kullanacağım. Ekran da ölü piksel ışık sızması kasa da oynama gıcırdama iade eden var mı bir de hepsiburada dan alan var mı daha uygun normal sitelere göre. Netten alacağım.
  • parsan kullanıcısına yanıt
    Dikkat et. HB bana kullanılmış telefon sattı. Seninde başına gelmesin.Cihazın içinden başkasına ait fotolar çıktı. Güvenim alt üst oldu. Git VATAN dan al, paketi gözünün önünde açtır. İcin rahat olsun. Birkaç lira fazla ver, ama karşında muhatap olsun.

• Lenovo bu K6 serisini haala neden satışa çıkarmadı bilgisi olan varmı?
  • İlk şarj sonucu - Lenovo P2

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbes

Dikkat et. HB bana kullanılmış telefon sattı. Seninde başına gelmesin.Cihazın içinden başkasına ait fotolar çıktı. Güvenim alt üst oldu. Git VATAN dan al, paketi gözünün önünde açtır. İcin rahat olsun. Birkaç lira fazla ver, ama karşında muhatap olsun.

Ereyon.com.tr den aldım

Sıkıntı yok

Açılmamış kutu geldi :)

• ViaHussun V kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ViaHussun

quote:

Orijinalden alıntı: ozbes

Ereyon.com.tr den aldım

Sıkıntı yok

Açılmamış kutu geldi :)

Bende Ereyondan aldım. Sıkıntısız kapalı kutu geldi. Telefonu ilk ben açtım %54 pili vardı. Hatta ticari karta 3 taksit de aldım baya iyi oldu benim için. Tavsiye ederim arkadaşlar.
  • Telefonda radyo var mı? Hepsiburadaki açıklamada yok yazılmış, epeyde var görünüyor.
  • Radyo var

• Lenovo FM radyoyu açık veriyor.
    TRT payından kaçıp kapamıyorlar sağolsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

Lenovo FM radyoyu açık veriyor.

O eskidendi. Artık hükümetin yeni vergileriyle birlikte telefon da ister radyo alıcısı olsun yada olmasın trt vergisi alınıyor o yüzden artık firmaların radyoyu kapatıp trt vergisinden kaçmasının bir anlamı kalmadı çünkü zaten o pay peşin peşin alınıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckoy -- 18 Ocak 2017; 16:20:28 >
  • Arkadaşlar sizce xiaomi mi 5s mi yoksa bu telefonu mu önerirsiniz ? Aldım pişman oldum diyen arkadaş var mı ? Aradaki fiyat farkında değer mi ?
  • Arkadaşlar merhaba P2 hakkında fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.

İlaç firmasında işe başladım tüm gün yoldayım navigasyon ve kamerayı çok kullanıyorum birde şirket hattım ve özel hattımı tek telefonda kullanmak istiyorum. Oyun oynamıyorum sadece sosyal medya(fb instagram snapchat vs) ve bazı ek uygulamalar kullanıyorum. Mobil olarak fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Fotoğraf uygulamasını çok kullanıyorum.

Şimdi kullandığım telefon lg g3 memnunum ama şarjı iyi olan kamerası tatmin edici ve çift hatlı bir telefona ihtiyacım var.

2 seçenek var 1 lenovo p2 2 lenovo moto 4g plus ? Moto 4g plus sadece 2gb RAM var o korkutuyor yoksa kesinlikle ilk tercihimdi . Sizlerinde yorumlarını bekliyorum :)

• onurcan16 O kullanıcısına yanıt
    Lenovo P2 tam sizin ihtiyaçlarınıza cevap verebilcek bir telefon gibi duruyor. Sadece Fotoğraf bazında daha iyi sonuç veren modeller var, onlarda da batarya çok mutlu etmez.
  • arkadaşlar lenovo p2 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar oyunlardaki performansını deneyen oldumu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckoy

quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

Lenovo FM radyoyu açık veriyor.

O eskidendi. Artık hükümetin yeni vergileriyle birlikte telefon da ister radyo alıcısı olsun yada olmasın trt vergisi alınıyor o yüzden artık firmaların radyoyu kapatıp trt vergisinden kaçmasının bir anlamı kalmadı çünkü zaten o pay peşin peşin alınıyor artık.

öyle olsa bile bazı firmalar hala kapatıyor FM radyoyu mesela casper mesela Huawei.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.