Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maximusix

quote:

Orijinalden alıntı: WolfS42

quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Telefona güncelleme geldi arkadaşlar, şuan kurulum yapıyorum.

Ben telefonu açar açmaz bir güncellem gelmişti 72 MB boyutunda güncelledim ama neyle ilgili açıklama göremedim. Benim tek derdim şu Android 6 dan kurtulmak tam bir şarj düşmanı bu yazılım ya

1 Ekim guncellemesimi

Kardeşim ne olduğunu bilmiyorum telefonu açar açmaz güncelleme var dedi bende balıklama yükledim ama benim bekldiğim Android Nougat inşallah biran önce gelirde şu Android 6 belasından kurtuluruz.

• Furkanxf F kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
  • Bugün ben de aranıza katıldım arkadaşlar yalnız bi sorum var çift tıklamayla açıp kapama sizde düzgün çalışıyor mu ben pek verim alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckoy

Telefon daki iki hat da 4 g yi destekliyor mu yoksa biri 4 g diğeri 3 g mi acaba?

Bu konu da bilgi verebilir misiniz

Bu sorunun cevabını bilen yok mu hala?
  • cnbrk07 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kapaliyken , cift tiklama istisnasiz calisiyor. Ama cok hizli algilama yapmadigindan tik tik iki belirgin tiklamadan sonra 1sn gecince ekrani aciyor.

Ekrani cift tiklama ile uykuya almayi ben hic beceremedim.
  • mckoy kullanıcısına yanıt
    İki hatta 4g cekiyor.
  • cnbrk07 C kullanıcısına yanıt
    Çift tık ile ekranı açma bazen geç algılayabiliyor. Çift tık ile kilitleme ise kendi özelliklerinde bulunmuyor. Nova launcher'da bu özellik mevcut
  • SezerBulutt S kullanıcısına yanıt
    Aslında ayarlarda uyku moduna almak için de iki defa tıklayın yazıyor da sanırım telefonun ufak bi eksiği bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

İki hatta 4g cekiyor.

Teşekkürler.
  • arkadaşlar dün mediamarkt ta inceledim gayet şık olmuş.iç çerçeve filan da küçülmüş. kamera birkaç foto çektim pek iyi değildi fakat genel olarak beğendim.
    bende yüzde 50 görme engeli var da biraz daha rahat kullanabilmek için soruyorum, bu telefonun ayarlar kısmı filan olsun yazı boyutunu büyütme gibi bir özelliği var mı ?
  • Telefonun ses çıkışı nasıl peki arkadaşlar? Gerek hoparlör, gerek ahize ve özellikle de kulaklık. Çünkü günde 100 km yol gidip geliyorum ve bunun büyük çoğunluğunda müzik dinliyor oluyorum.
  • sweet81 S kullanıcısına yanıt
    Full wifimi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellchook

Telefonun ses çıkışı nasıl peki arkadaşlar? Gerek hoparlör, gerek ahize ve özellikle de kulaklık. Çünkü günde 100 km yol gidip geliyorum ve bunun büyük çoğunluğunda müzik dinliyor oluyorum.

Benim için de önemli nokta. Ses kalitesi P1'den kötü değilse ortalamanın bir tık üzeri diyebilirim. İyi bir kulaklıkla s5 ve Vibe P1'i denemiştim, s5'in yarı fiyatındaki P1 daha kaliteli ses veriyordu. P2 de herhalde daha kötü değildir.
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    ℅80 wifi gerisi 4g
  • serkan.34.58 S kullanıcısına yanıt
    ayarlarda yazı boyutunu büyütme özelliği mevcut. hem ayarlar kısmındaki yazı boyutu hem de menüde simgelerin isimlerinin yazı boyutunu büyütüyor
  • Haggard1963 kullanıcısına yanıt
    ben hoparlör ve ahize sesinden memnunum. özellikle ahize sesini düşük seviyede kullanıyorum çünkü ses seviyesi fazlasıyla yüksek. Hoparlör sesi de yeterli düzeyde. Kulaklık konusuna gelirsek içinden çıkan kulaklığın yeterli olmadığı konusunda herkes aynı fikirde. Fakat daha kaliteli bir kulaklık kullandığınızda ses gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerBulutt

ayarlarda yazı boyutunu büyütme özelliği mevcut. hem ayarlar kısmındaki yazı boyutu hem de menüde simgelerin isimlerinin yazı boyutunu büyütüyor

teşekkürler
  • sweet81 S kullanıcısına yanıt
    P1 bizde 12-13 saatler alıyorduk takı 6 gelene kadar ama gerçekten şarj konusunda bayrağı biraz daha ileriye taşımış şayet su sar değeri 1.6 olmasaydı gerçekten gecerdim ama elinden telefon düşmeyen ve aylık 3000 dakikadan fazla telefonla görüşme yaptığım için açıkçası iyimser yaklaşıp almadım tek eksiği benim gözümde sar değerinin çok yüksek olması belkide düşük değerler olsaydı ve biraz daha uygun fiyattan girseydi şuan satışlarda çok güzel yerlerde olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    P1 kullanmadım yani Android 6'nın batarya performansını nasıl etkilediğini bilmiyorum fakat P2 ile aldığım süre muazzam. Hele ki iphone'dan sonra beni inanılmaz rahatlattı.

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)
  • Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.