Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonu bataryasından dolayı aldım. Bazı sitelerde batarya konusunu eleştirenler olmuş, lakin batarya harika pil bitmiyor. Rahat rahat clans of clans oynuyorum.

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

• Valla hoparlor ve gorusmede ahize sesi sony z2 den sonra beni memnun etmedi umarim guncelleme ile daha iyi olur.
  • Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

İlk sarj sonuclari
  • Arkadaşlar telefon turkcell de normal ve kontratlı şekilde satışa çıkarmı çıkarsa ne zaman bir bilginiz varmı acaba bu konuda iyi forumlar.
  • mediamarkete gidip inceledim, p1 deki kalın takoz görüntü yok normal incelikte mis gibi olmuş , amoled ekran da misler gibi,çözünürlük harika,eldeki telefonu okutmak lazım
    lakin 1699 çok pahalı
  • Hepsiburada da 1570lere dusmus.
  • İnternetten almak mı mantikli yoksa vatandan,elden almak mi? Vatanda biraz pahali ama görerek aliyoruz sonuçta. Sizce ne yapmalı?
  • Şu an piyasada bulunan model 4gb ve çift hatlı mı? Tek hatlı model mevcut mu? Ve şu SAR değeri gerçekten bahsedildiği düzeyde mi?
  • masal_olduk M kullanıcısına yanıt
    Birkaç lira fazla ver ama kesinlikle Vatan vs.gibi elektronik marketlerden görerek al. Yoksa benim gibi HB' nin oyununa gelebilirsin. Bana kullanılmış telefonu sıfır diye sattılar. Bunu yapan HB gibi bir internet mağazası. Diğerlerini sen düşün artık. Bu nedenle mutlaka cihazı görerek al.
  • cellchook kullanıcısına yanıt
    Evet 4gb isteğe göre çift hat veya tek hat kullanabilirsiniz tek tür mevcut çift hat kullanmal isterseniz micro sd kullanamazsınız telefon zaten 32gb yeterde artar kişiden kişiye değişir tabi sar değeri çift hat kullanırken maksimum ölçülen değerdir her zaman o kadar yükseğe çıkmaz
    Hb gibi siteler telefon konusunda büyük risk. Çok sayıda iade cihaz oluyor malum, onları bir güzel kutulayıp tekrar satıyorlar.
  • cellchook kullanıcısına yanıt
    Çift hattı ayni anda aktif olan çift işlemcili telefonlarda sar değerinin yüksek olması normaldir. Tek kasa içinde 2 telefon olarak düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbes -- 11 Ocak 2017; 22:52:38 >
    Eğer 100-150 lira fazla verebiliyorsanız mağazadan alın. şahsen ben öyle yaptım mağazadan aldım. arkadaşların da dediği gibi internetten aldığınızda sıkıntılar olabilir.
  • Cevaplariniz için teşekkürler arkadaşlar. Dediğiniz gibi vatandan elden almak daha iyi
  • Telefon daki iki hat da 4 g yi destekliyor mu yoksa biri 4 g diğeri 3 g mi acaba?

Bu konu da bilgi verebilir misiniz
  • Arkadaşlar, whatsup iletisi geldiğinde simge üzerinde kırmızı ile kaç mesaj oduğunu gösteren uyarılar bulunurdu. Aynı şekilde sms ve mail uygulamalarında. P2 de böyle bir özellik yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAWASH WOLF

Arkadaşlar, whatsup iletisi geldiğinde simge üzerinde kırmızı ile kaç mesaj oduğunu gösteren uyarılar bulunurdu. Aynı şekilde sms ve mail uygulamalarında. P2 de böyle bir özellik yok mu?

Kullanılan launcher(arayüz)'le alakalı isterseniz marketten yeni bir launcher indirip kullanabilirsiniz
  • Furkanxf F kullanıcısına yanıt
    telefona ayrıyetten launcher indirmek istemiyorum,
    yanlışsam beni düzelt, telefonun standart sisteminden dolayı mı bu bildirim sayıları ikonlarda görünmüyor?

illa marketten launcher mı indirmemiz gereklidir bu iş için ?
  • SAWASH WOLF kullanıcısına yanıt

Örnek vermek gerekirse bu 2 resimden mesaj üzerinde rakam gösteren launcher samsung'un launcher'ı fakat benim cihazım s3neo yani diğçem şu ki eski bi launcher andiroid 4.4.2'ye sahip telefonum üzerinde rakam bulunmayan ise google'ın kendi örjinal launcherı burda şuna değinmek istiyorum:

piyasaya çıkan adiroid cihazlar google'ın isteği üzerine şekillerin örenğin sanal tuşlar ve bazı bunun gibi ayrıntılar google kendi orjinal launcherına bu özelliği koymazken diğer andiroid üreticilerinin de koymasını istemez yani lenovo bunu yaparken kafasına göre yapmamış sanal tuşlarda buna dahil

Google play'de bazı launcherlarda bu dedğiniz özellik var fakat hangileri bunu kesin söyleyemem

• Bu cihazin arka tasarımını beğenmiyorum. Kamera lensi ve flaş dizilimi aşırı sade. Yani oyle ki, çift flaş olduğu bile belli değil 😀 GM bile 5 Plus'da daha başarılı bir arka tasarım yapmış.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.