Bildirim
Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla hoparlor ve gorusmede ahize sesi sony z2 den sonra beni memnun etmedi umarim guncelleme ile daha iyi olur. -
-
Arkadaşlar telefon turkcell de normal ve kontratlı şekilde satışa çıkarmı çıkarsa ne zaman bir bilginiz varmı acaba bu konuda iyi forumlar. -
mediamarkete gidip inceledim, p1 deki kalın takoz görüntü yok normal incelikte mis gibi olmuş , amoled ekran da misler gibi,çözünürlük harika,eldeki telefonu okutmak lazım
lakin 1699 çok pahalı -
Hepsiburada da 1570lere dusmus. -
İnternetten almak mı mantikli yoksa vatandan,elden almak mi? Vatanda biraz pahali ama görerek aliyoruz sonuçta. Sizce ne yapmalı? -
Şu an piyasada bulunan model 4gb ve çift hatlı mı? Tek hatlı model mevcut mu? Ve şu SAR değeri gerçekten bahsedildiği düzeyde mi? -
Birkaç lira fazla ver ama kesinlikle Vatan vs.gibi elektronik marketlerden görerek al. Yoksa benim gibi HB' nin oyununa gelebilirsin. Bana kullanılmış telefonu sıfır diye sattılar. Bunu yapan HB gibi bir internet mağazası. Diğerlerini sen düşün artık. Bu nedenle mutlaka cihazı görerek al. -
Evet 4gb isteğe göre çift hat veya tek hat kullanabilirsiniz tek tür mevcut çift hat kullanmal isterseniz micro sd kullanamazsınız telefon zaten 32gb yeterde artar kişiden kişiye değişir tabi sar değeri çift hat kullanırken maksimum ölçülen değerdir her zaman o kadar yükseğe çıkmaz -
Hb gibi siteler telefon konusunda büyük risk. Çok sayıda iade cihaz oluyor malum, onları bir güzel kutulayıp tekrar satıyorlar. -
Çift hattı ayni anda aktif olan çift işlemcili telefonlarda sar değerinin yüksek olması normaldir. Tek kasa içinde 2 telefon olarak düşünün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbes -- 11 Ocak 2017; 22:52:38 > -
Eğer 100-150 lira fazla verebiliyorsanız mağazadan alın. şahsen ben öyle yaptım mağazadan aldım. arkadaşların da dediği gibi internetten aldığınızda sıkıntılar olabilir. -
Cevaplariniz için teşekkürler arkadaşlar. Dediğiniz gibi vatandan elden almak daha iyi -
Telefon daki iki hat da 4 g yi destekliyor mu yoksa biri 4 g diğeri 3 g mi acaba?
Bu konu da bilgi verebilir misiniz -
Arkadaşlar, whatsup iletisi geldiğinde simge üzerinde kırmızı ile kaç mesaj oduğunu gösteren uyarılar bulunurdu. Aynı şekilde sms ve mail uygulamalarında. P2 de böyle bir özellik yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: SAWASH WOLF
Arkadaşlar, whatsup iletisi geldiğinde simge üzerinde kırmızı ile kaç mesaj oduğunu gösteren uyarılar bulunurdu. Aynı şekilde sms ve mail uygulamalarında. P2 de böyle bir özellik yok mu?
Kullanılan launcher(arayüz)'le alakalı isterseniz marketten yeni bir launcher indirip kullanabilirsiniz -
telefona ayrıyetten launcher indirmek istemiyorum,
yanlışsam beni düzelt, telefonun standart sisteminden dolayı mı bu bildirim sayıları ikonlarda görünmüyor?
illa marketten launcher mı indirmemiz gereklidir bu iş için ? -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X