Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

Htc 10 ile bu telefon arasindaki fark fiyat olarak zaten ucuk.

Ayrica video cekiminde 720p de yada 4k da ekranda bir ozellik var. Diyor ki odaklamayi sen mi yaparsin dokunarak yoksa ben mi yapayim sen dokunmadan direkt.

Bunlarda videosu.

Bu odamlama elle hatta canon yazisinda bekledim kendim elle dondum odakladi.

https://youtu.be/Kwf6nFoqyHw

Buda otomatik her objeye gore odaklama acik hali

https://youtu.be/SsAv8qU77lM

Millet sikayetci ama bence cok iyi bir ozellik.

HTC 10 o yüksek fiyatına rağmen 9 mm kalınlık ve 3000 mah pil ile geliyor, buna rağmen ciddi bir kitle tarafından beğeniyle karşılanıyor. HTC'nin verdiği sağlamlık hissi, yok premium malzeme vs... P2'de ise 8.3 mm kalınlıkta 5100 mah pil var, insanlar halen kalın diyor :) Bunun adı tam olarak Marka algısıdır. P2'ye LEnovo değil de Apple logosu basılmış olsa, 2999 TL fiyatla sanırım satış rekorları kırar :)

Bu arada Video için teşekkürler. Bence oto odakta hiç bir sorun görünmüyor. Bir s7 Edge'deki odak hızı beklememek gerek tabii ki. Cihazı satın almadaki birinci öncelik video kayıt değilse misler gibi yeter, artar.

• Ben de bugün aldım telefonu. Daha çok kullanamadım ama şu ana kadar telefon gayet akıcı. Bir iki hafta sonra görüşlerimi yazabilirim.
  • 10 İş günü içinde yapılacak. Bıktım beklemekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

Hocam cevap icin tsk anladigim kadari ile s6 dan gectiniz telefonun ebat ve agirligi konusunda sikinti oldumu size bende s7 den gecmeyi planliyorum powerbank dolasmaktan sikildim artik

S6 dan geçen benim. Akıcılık ve ekran aynı. Pil p2 de çok çok iyi. Kamera bir tık geride. S6 yı babama verdim. S7 olsa verirmiydim? Vermezdim.
  • sweet81 S kullanıcısına yanıt
    S7 in olsun da powerbank la dolasiyim :) vay be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) full wifi yüzde 35 parlaklık
  • okannnnnn kullanıcısına yanıt
    bu nasıl birşey yavv :))

• okannnnnn kullanıcısına yanıt
    Eğer güncelleme gelirse yapmayın P1 de marslow gelene kadar bizde bu değerlere yakın değerler alıyorduk ama marslow berbat etti

• ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Ufuk bey merhaba. Bende şuan xperia z2 kullanıyorum ve lenovo p2 almayı düşünüyorum. Sizce xperia z2 ye göre lenovo p2 nin eksileri ve artıları neler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana pil süresi gerekli. Oyun oynamam, internette gezer wikipedia da takılırım. Benim için piyasadaki en iyi telefon bu olur sanırım. Ama 1-2 ay daha beklemeyi düşünüyorum.
  • özellikleri tam istediğim gibi ekran amoled,batarya da ufalmış,4gb ram,çift sim,oyun oynamak istemeyenler için ideal ama fiyat için birkaç ay beklenebilir
  • Ben de bugun siyah modelini alarak araniza katildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerBulutt

Ben de bugun siyah modelini alarak araniza katildim

Hayirli olsun. Nereden aldiniz.
  • erdc E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Vatan'dan aldım istanbul/gaziosmanpaşa şubesinden.
  • İncelemek isteyenler, mediamarkt ve vatan subelerinde telefon yerini almis :)
  • P2 kullanan arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Uygulamalardan gelen bildirim senkronizasyonunda sorun oluyor mu ( bildirim gelmeme veya gecikme vb gibi ) ? Bir ara huawei g7 kullandım onda sıkıntı oluyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar az önce bende aramıza katıldım genel olarak bisi soyleyemicem şimdilik bu arada yapamadiklarimi sorayim

hızli şarj özelliği nereden açılıp kapanıyor

Bİldirim çubuğu düğmelerini tamamını açmak için ne yapmam gerekiyor ornegin samsungta komple aşağıya indirimde hepsi ortaya cikiyordu
  • P2'yi bugün inceledim.

Malzeme kalitesi p1'e göre baya geliştirilmiş. P1 ile kıyaslayınca dış metal yüzey daha kaliteli nir his verdi.

Sanal tuşların gizlenebilmesi ve üç işlevli ana ekran tuşu çok iyi olmuş. Fiziksel tuşun dokunma ve uzun dokunma işlevleri çok rahat kullanılıyor, kendi adıma çok beğendim. Ekran da gayet parlak ve güzel. Kısacası olmuş bu.
  • :) hocam kamera ve video icinde yorum yapsaydiniz keske sonunda telefonu inceleyebilmenize cok sevimdim :)
  • Dostlar konu basinda verdigim facebook linkinde ki gruba hepinizi bekliyorum. Daha hizli sekilde cevaplar alabilir, yeni olaylardan daha hizli haberdar olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.