Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) beyler ben sorununuzu cozdum. 1500-2000tl bandinda daha iyi telefonlar var onlari almanizi siddet ile tavsiye ediyorum. Alin artik. P2 size gelmez.

Ve kamera testi video testi o testi bu testi zahmet edipde ben ugrasmiyorum cunku bakis aciniz cok acik ve net belli.

Oyuzden alanlarda zahmet edip umursamiyordur ugrasmaya.

Nyse siz alinda daha iyisini biz bakalim ona :) satip aliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_acar -- 6 Ocak 2017; 12:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

:) beyler ben sorununuzu cozdum. 1500-2000tl bandinda daha iyi telefonlar var onlari almanizi siddet ile tavsiye ediyorum. Alin artik. P2 size gelmez.

Ve kamera testi video testi o testi bu testi zahmet edipde ben ugrasmiyorum cunku bakis aciniz cok acik ve net belli.

Oyuzden alanlarda zahmet edip umursamiyordur ugrasmaya.

Nyse siz alinda daha iyisini biz bakalim ona :) satip aliriz.

belenen cevap .teşekkürler.

Katkılarınızdan dolayı tekrar teşekkürü bir borç biliriz. Zahmet edip te engin bilgilerinizi bundan sonra okumak ile uğraşmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveman -- 6 Ocak 2017; 16:22:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azref merd

kamera testi var mı manzara olsun flurlu yakın çekim falan..

aslında kameraya fazla takılmıyorum, işim gereği bilgisayar ekranını harita pafta ve krokileri foto almam gerekebiliyor bunlar net net olsun yeter. pil beni çok cezbediyor

düzeltme : p1 de ki gibi pilin belli bir değer altına düşünce kapanma sorunu var mı

sorumu ekleme yaparak tekrarlıyorum.

uygulama ikonlarının yerleri değişebiliyor mu?

sesle ilgili problemden bahsediyorlar o nedir?

arkadaşlar lütfen; cihazı almaya kararlıyız inceleme şansımız yok cihaza sahip olan arkadaşlar yardım eder misiniz?

düzeltme : arkadaşlar sesle ilgili videoları izledim. Bundan birkaç sene evvel elimde htc desire 500 vardı wifi açık olduğu halde Bluetooth kulaklıkla görüşme yaparken ciddi şeklide cızırtılı ve parezitli ses yapardı kulaklık bu sorunu wifi bağlantıyı kapatarak çözüyordum.. (farklı şekilde uyarlanabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azref merd -- 6 Ocak 2017; 13:50:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Hocam sakin olun para sizin telefon sizin,telefonu almayı düşünenlere cevap verin. Yoksa her noktanın peşine düşmeye değmez.
  • Bence P2 bilinçli olarak, Moto Z'yi gölgelememesi için geç piyasaya sürüldü. Neticede Moto Z daha vitrin cihazı ve kâr marjı daha yüksek.
  • Sırf pili nedeniyle almayı düşünüyorum. Ama daha erken mi, kullanan arkadaşlar olumsuz herhangi bir yönüyle karşılaştilar mı?
  • @HLLBN hocam para telefon ile ilgili değil , ettiği laf şahsıma ve noktalı yeri yüzüme söyleyecek. ben adam gibi telefon ile ilgili öz elestirimi yaptım.

telefon ile ilgili benimde çok endişem vardı. ve malum kullandığım z2 ile kıyaslayarak daha iyisi değilse gereksiz bir harcama olacak diye düşünürken pil tasarım ekran işlemci ram çekim güçleri derken bir tek kamerası muamma kalmıstı youtubeden baktıklarım kadarı ıle de kıl tüy yapan biri olmadıgımdan kısmet dıyıp aldım . çok şükür de bence her özelliği z2 den üstün. e hala yok 1500-2000 bandında daha ıyısı var dıye konusuyorsan ben sana ne dıye sual cevaplıyayım. git o telefonların sahiplerine soru sor.

@Haggard1963 , dediğin gibi telefonları satıs stratejısını onlar belırlıyor bu yuzden tel ıyıyse kotulemek , kotuyse ıyı satıs stratejılerıne kanıp ıyı tel demek telefona kusmek tavır almak olmaz. beklentını net bılıp elındekı telden ne kadar ustun ısıne ne kadar yarayacak bılıp ona gore almalı.

@Azref merd kamera testı video olarak cekmedım. dısmekan olarak bır foto otomatıkte cektım koydum ben zaten daha cokları nette surusune bereket var. vıdeo olarak da var neye ınanmak yada ınanmamak ıstemıyorsun bılmıyorum ama bende cekıp youtube vıdeo yayınlarım bırazdan. ama para cekımlerındekı detayı gordun onlarıda yayınlamıstım. her uyeye tekrar tekrar aynı seylerı hep yayınlamak bıraz manasız olacak. pil 2 kere 30 lara kadar kullandım kapanması vs olmadı. genelde yuzde 50 cıvarı gece sarja takıyorum bıtmeden. uygulama ıkonu dedıgınız seyın ne oldugunu anlamadım . ses ile ilgili sorunu ben duymadım ama su var youtube de ızledıgınız vıdeolarda ses kalıtesı nedense bas boguk tız onde gıbı. normal mp3 atıp hoparlorden dınlemenıze gore sanırım yazılımsal.

orta tuş mevsuzunda adamlar ıstersen ekranda sabıt kalsın ıstersen cagırdıgında ortaya cıkıp ıstemedıgınde tek dokunmayla gelsın gıtsın demıs. hatta bununla bırlıkte yada sadece tek tus ıle dokunursan gerı basarsan ana ekran ozellıgının yolunu acmıs .

e bide şimdi dünya standartlarında sar değeri ölcülmüş çift sim e göre ve bizden cok ustun sebeke sınyalıne gore alınan bu olcumu turkıye standartlarında da aynen kabul etmek ımkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_acar -- 6 Ocak 2017; 15:41:19 >

Tabii ki. 2 ay geç piyasaya çıkması çok problem değil ama genel anlamda bu durum modelin satşını ciddi oranda düşürdü. Lenovo modüler yapıdaki Moto serisiyle yürüyecek, P serisi sonlandı zaten.

9 mm kalınlığındaki Htc 10'a bakınca 8.3 mm kalınlık ve 5100 mah pil olağan üstü.
  • Htc 10 ile bu telefon arasindaki fark fiyat olarak zaten ucuk.

Ayrica video cekiminde 720p de yada 4k da ekranda bir ozellik var. Diyor ki odaklamayi sen mi yaparsin dokunarak yoksa ben mi yapayim sen dokunmadan direkt.

Bunlarda videosu.

Bu odamlama elle hatta canon yazisinda bekledim kendim elle dondum odakladi.

Buda otomatik her objeye gore odaklama acik hali

Millet sikayetci ama bence cok iyi bir ozellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_acar -- 6 Ocak 2017; 16:15:40 >

• digital2 kullanıcısına yanıt
    para iadesi hemen yapılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

Htc 10 ile bu telefon arasindaki fark fiyat olarak zaten ucuk.

Ayrica video cekiminde 720p de yada 4k da ekranda bir ozellik var. Diyor ki odaklamayi sen mi yaparsin dokunarak yoksa ben mi yapayim sen dokunmadan direkt.

Bunlarda videosu.

Bu odamlama elle hatta canon yazisinda bekledim kendim elle dondum odakladi.

https://youtu.be/Kwf6nFoqyHw

Buda otomatik her objeye gore odaklama acik hali

https://youtu.be/SsAv8qU77lM

Millet sikayetci ama bence cok iyi bir ozellik.

teşekkür ederiz. ülkelere göre rom yapılıyor türkiye deki romda belki bu video sorunları yoktur.

en azından odaklaması kapatılıyordur gibi basit bir video konsun diye talebimiz vardı.

sadece boyle bir inceleme yeterli. madem sizi kırdım.

özür dilerim. güle güle kazasız belasız kullanın.

• Kotu niyetli olmadiginizin farkina vardim. Sizde kusuruma bakmayin. Nette ve sokakta okdr adamliktan nasibini almamis varki bi anda beyinime kan sicrayabiliyor.

Umarim konu biraz daha olsun aydinlanmistir.

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_acar -- 6 Ocak 2017; 16:38:5 >
    Odaklanma biraz hizli yapiyor olsa super olurdu bence ilerleyen zamanda belkide yazilimla düzeltilebilir bunun disinda
  • Hocam odaklamasini objeyi gordugu gibi hemen yapiyor. Daha hizlisi nasil olsun:) bende cekim kotu oldu tabi.
  • braveman B kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkür ederim.
    Bence dusuk isiga ragmen guzel cekim kendim s7 kullandigim icin belkide onunla kiayslamis olabilirim bende p2 gecmeyi dusunuyorum sirf batarya icin ama s7 sonra aramiyim bilemiyorum iste
  • semih7106 S kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz ayar 'Smart' diye adlandırılmış. Sadece fotoğraf çekimi sırasında var bu seçenek. Video çekiminde yok. Fotoğrafta otomatik mod değiştirmesini sağlıyor. Video için ayar kısmında sadece çözünürlük ayarı var, başka hiç bir video ayarı yok. Video çekim ekranında üstte bir seçenek var. O da galiba el titreşimini engellemek için.
  • kokokola Hayır video da ki o simge otomatık odaklamayı acmak ıcın. ona basarsanız hep kendı odaklıyor hızlıca. ama kapatırsanız kendı odaklamıyor sız ekrana dokunuyorsunuz.

sweet81 evet cıdden kamera vıdeo olarak zor bı karar. ben gece cekımlerınde flaslı flassız s6 dan cok daha ıyı sonuclar aldım. onu soyleyebılırım ve burada fotosunu paylastım da. gecmıs mesajımda vardır. yanan bır bıdonun fotosu flaslı cekım baska ısık yoktu.
    Hocam cevap icin tsk anladigim kadari ile s6 dan gectiniz telefonun ebat ve agirligi konusunda sikinti oldumu size bende s7 den gecmeyi planliyorum powerbank dolasmaktan sikildim artik
  • S6 arkadasimda var. Bende sony z2 vardi. Cok mumnun kaldim ben. Hala sarjim bitcek triplerinden kurtulamadim :D
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.