Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir seyi merak ediyorum p1 ve p1 pro cektigim su fotoyu cekebiliyormu? Ekrani p2 ile kiyaslayabilirmisiniz. Renklerin basarimini.
    Ve gpu islemci skorlarini basarimini.
    Tabi ki gorsel ve tasarim olarak p2 cok daha guzel. Kimse daha kaba saba bi tel begenmez sanirim. Ortak tek nokta sanirim batarya basarimi. Onun disinda denk olabilcek bir noktasi yok goz var nizam var. He ihtiyac gormuyordur kullanan kisi icin p1 ve pro nun ozellikleri yeterlidir o tabiki hakli p2 ye gerek yok daha iyisine.

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_acar -- 3 Ocak 2017; 15:51:47 >

• gorlinux kullanıcısına yanıt
    HB'den aldım, dün elime geçti. İlk izlenimlerim oldukça olumlu. Daha önce Vibe P1 kullanan biri olarak cebimdeki hafifliğini hemen farkettim. Ekran çok daha parlak, titreşim şiddeti P1'e göre artmış, akıcılık çok daha iyi, işlemci ve ram artışı etkisi diye düşünüyorum. Ve en önemlisi batarya süresindeki artış. Kısacası P1'den memnun iseniz, P1'de beğenmediğiniz özellikler bu modelde iyileştirilmiş ve daha da iyi bir ürün çıkmış. Kesinlikle makyaj değil.. Sanal tuşları isterseniz aşağıya çekerek parmak izi tuşunu kısa ve uzun basma şeklinde kullanabiliyorsunuz. Kamera da bir tık iyi gibi ama karşılaştırmasını uzmanlara bırakıyorum. Farklı değerlendirmelerim olursa takip edenler için yine paylaşırım.
  • fiyati ne zaman 1400 civarina cekilir acaba tahmini olan var mi?
  • Bu telefon modeli ilk internette satışa çıktığında 1700 tl idi .

sonra aynı siteye bakıyorum (hb sitesi) fiyat şu na 1641 tl. kargo da bedava. kaç gün oldu fiyat kırıldı hemen

yani dolar da çıkıyor. ve sürekli fiyatını korur mu bilmiyorum ama ısırılmış elma telefonlar genelde samsung lara göre hep fiyatını korur. android kaderi bu bir şekilde ucuzluyor

işte lenovo p2 , ucuzlama için süre çok mu olur az mı olur. gerçi inadım inat diyip almadım daha.

hala piyasa internet dışında telefon gelmedi.

Yoksa Lenobo p2 ile bizi kobay olarak mı kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveman -- 4 Ocak 2017; 20:17:32 >

• Şimdiye kadar olumsuz bir izlenimim yok. Çekimi gerçekten çok iyi. Yüksek sar boşa değilmiş.
  • Mannomenax kullanıcısına yanıt
    lenovo vıbe serısını sonlandırıyor bu yzden eger dolar dahada cosmaz ıse mart nısan gıbı 1400e lenovo garntılı bulunabılır bence
  • Yuksek sar degeri cift hatta gore degilmi?
  • digital2 kullanıcısına yanıt
    Şikayet mailine telefonla geri döndüler ve bu haftasonuna kadar göndereceğiz dediler. Bilmem sen inandın mı, ben pek inanmadım da
  • Bugün aradım ne zaman stoklara gireceğini bilmiyorlarmış. Dedim madem stoklarınızda yok ne hakka hizmet satışa koyuyorsunuz. Anasayfanızda bile 4. Reklamınız Lenovo p2 dedim. Uslu Uslu dinledi stoklara ne zaman gireceğini henüz bilmiyoruz dedi :D
  • Fotoğraf kalitesi nasıl ?
  • Tel alan kenara cekiliyor alan arkadaşlar sizlere soyluyom konuda olu zaten
  • arkadaşlar kısada olsa; inceleme, ekran süreleri, parmak izi okuma, kamera testi bekliyoruz..

nerden aldığınızıda söyleyin lütfen (:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 1639

Hepsiburada 1628

Fiyati birazcik düşmüş hangisinden siparis versek stok ile sikinti yasamayiz
  • Parmak okuyucusu çok iyi çalışıyor. Telefonun sanal tuşlarını mesele edenler için yazıyorum: sanal tuşları kapattım. ORtadaki parmak okuyucuya kısa dokunma geri, uzun dokunma uygulamaları açıyor. Basınca da ana ekrana geri dönüyorsunuz ve gayet iyi çalışıyor. Açılışta parmak okuyucu hatasız ve çok hızlı. Bence P2'deki bu tasarım çok başarılı.
    Akıllı telefonlardaki şarj sorunu nedeniyle Nokia E71 ile devam ediyordum. 2010 yılında almıştım. Bu arada Nokia Telefonları sağlamlık konusunda efsane. 7 yılın sonunda alındığı gibi duruyor. Paslanmaz çelik kasa. Daha ömrünün baharında emekliye ayırdık
    Lenovo p2 şarj canavarı ünvanını sonuna kadar hakediyor. Bu özelliği beni ikna etti açıkcası. Pazartesi gece şarjı tam doldurdum. Çarşamba öğlen itibari ile %73'teyim, Gerçekten muazzam.

• coskunserce kullanıcısına yanıt
    Tel ebatları ve agirligi gunluk kullanimda sikinti oluyormu ve en onemlisi fotograf kalitesi
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    kamera testi var mı manzara olsun flurlu yakın çekim falan..

aslında kameraya fazla takılmıyorum, işim gereği bilgisayar ekranını harita pafta ve krokileri foto almam gerekebiliyor bunlar net net olsun yeter. pil beni çok cezbediyor

düzeltme : p1 de ki gibi pilin belli bir değer altına düşünce kapanma sorunu var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azref merd -- 4 Ocak 2017; 13:32:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveman

Bu telefon modeli ilk internette satışa çıktığında 1700 tl idi .

sonra aynı siteye bakıyorum (hb sitesi) fiyat şu na 1641 tl. kargo da bedava. kaç gün oldu fiyat kırıldı hemen

yani dolar da çıkıyor. ve sürekli fiyatını korur mu bilmiyorum ama ısırılmış elma telefonlar genelde samsung lara göre hep fiyatını korur. android kaderi bu bir şekilde ucuzluyor

işte lenovo p2 , ucuzlama için süre çok mu olur az mı olur. gerçi inadım inat diyip almadım daha.

hala piyasa internet dışında telefon gelmedi.

Yoksa Lenobo p2 ile bizi kobay olarak mı kullanıyor.

P2'nin fiyatı bence de yüksek. Bu özelliklerle 1499'dan girse piyasayı resmen dağıtırdı. 1699 bandında altetnatif çok. Lenovo pazardayer edinmek istiyorsa fiyatı biraz uygun tutmalıydı. Örnek: GM... Ya da bu fiyata işlemci Sd 650 seviyesinde olmalıydı.

Fiyatta inme konusuna gelirsek HB gibi sürümden kazanan bir yer için 60 tl'lik indirim tolere edilebilir. HB zaten fazla sayıda alım yaptığında diğer perakendecilerden daha uygun fiyata cihazları alabilir.

Bence P2'nin fiyatu bir seneye yakın süre aynı seviyede kalır. P1 de öyle oldu.

• Hepsiburada kendisinden cok harici saticilarin urunlerinin satisinin yapildigi ve daha cok daha genis yelpazede stokta urun bulunabilen bir site oldugunu atlamamak gerekir sanirim. Ve hepsiburada dahil pekcok saticinin hb ile anlasarak urunlerini satisa sunmasinin yaninda rekabetcilikde ciktigi ortada. 1699liradan cikip 1630liraya kadar gun gun farkli saticilarin birer lira inmesi ile fiyati degisip durdu.

Ve 1630tl ile 1499tl arasinda 170tl fark var. 170tl icin bu kadar kivraninca , merak ediyorum 1699tl degilde sunu duz olarak 2000tl ile 1500 tl arasinda lenovo p2 den daha iyi ozellikleri var olundugu iddaa edilen telefonlar hangileri cok merak ediyorum bana yazabilirmisiniz? Benmi gormuyorum.

İslemcisi 1 tik iyi diye 3000mha lik bir telefon alip bir gunu ucu ucuna cikarmak mi akilli isi 150tl icin bana 1tik iyi islemcili tel mi?

Hadi bide kamerasi da iyi olsun

Kamerasi fotoyu cekip zoom yapinca yada zoom yapip cekim yapinca aman tanrim aklimi basimdan aliyor dediginiz bir tel mi var p2 ye kiyasla 1500-2000tl bandinda. Yada baska hangi kriterde ozellige bakiyorsaniz o ozellikte.

Yada gpu su p2 den cok daha guclu dediginiz yada ram 4gb dan daha fazla yada rom u 32gb dan daha fazla olan.

İnsanlari yanlis yonlendirmeyelim. Ben 1650den aldim ve suan 1500e dusse evet sanssizligima uzulurim ama suanda 1500-2000 bandinda bu batarya bu kamera, tasarim bu ekran ,islemci ,gru ,ram ,rom parmak izi kiyasinda cogunluk ustunluk p2 deyken 100 200lira ya takilip kalmak komik geliyor.

Uyelere tavsiyem , Elindeki telden memnunsan bu tel seni memnun etmez zaten. Cunku senin memnuniyetini belirleyen kapasite sinirlar henuz o telefonu asmamis. Beklentilerin arttiysa ozmn elinizdeki telden daha iyi bir tel p2.

Birde su saatte taktim su saatte cikardim sarjim su gibi 10yildir yakita deli gibi zam geldigi halde 10yildir 20-25kr yakan insanlar gibi sarj hesabi yapmayin pil kullanim ekran goruntusu atin yada ekran suresi sarj degeri verin (+wifi,gps vs faktorleri)

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_acar -- 4 Ocak 2017; 15:15:8 >

• Lenovo p2 anlatilan yorumlara gore iyi telefon. Ne anlatiyor kullanicilar.

Pili iyi gidiyor.

Parmak izi iyi calisiyor.

Android 7 gelecekmis.

Kamerada iyi resim cektim diyenler var.

Arayuzu hizli

Wifi ve anten iyi cekiyormus.

Isinma fazla olmuyormus

Video testleri olsa iyi olur 4k testi istemiyoruz. 720 de olur.

Tek belirsizlik video cekimi kalitesi.
  • 2 yılı aşkın süredir LG G3 kullanıyorum Batarya ve 2k ekran dışında memnunum. p1 i kamerası yüzünden tercih etmemiştim. P2 de daha iyi bir kamera bekliyordum ancak gene de içime sinmedi. G3 ile fotoğraf ve video çekimi kıyaslayacak birileri olur ise memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.