Bildirim
Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (17. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Lenovo p2yi ankarada elden alabileceğim bir yer bilen varsa ulaşabilir mi acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Telefon biraz önce elime ulaştı. Merak eden arkadaşlar için kutu içeriği şu şekilde;
- Telefon
- Silikon arka kılıf
- Ön cam için koruma camı
- Kulaklık
- Şarj adaptörü (üzerinde 7V, 9V, 12V 2A yazıyor.)
- USB data ve şarj kablosu
- OTG için USB aparatı (Telefonun micro USB yuvasına USB flash disk takabilmek için)
- Sim kart ve MicroSD yuvasını açmak için iğne
- Garanti belgei ve kullanım kılavuzunun olduğu siyah karton kutu
-
Arkadasim gule gule kullan En kisa surede telefon ile ilgisi yorumlarini bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulaklık varmış demek ki :)
Olmaması zaten saçma olurdu -
quote:
Orijinalden alıntı: kokokola
Telefon biraz önce elime ulaştı. Merak eden arkadaşlar için kutu içeriği şu şekilde;
- Telefon
- Silikon arka kılıf
- Ön cam için koruma camı
- Kulaklık
- Şarj adaptörü (üzerinde 7V, 9V, 12V 2A yazıyor.)
- USB data ve şarj kablosu
- OTG için USB aparatı (Telefonun micro USB yuvasına USB flash disk takabilmek için)
- Sim kart ve MicroSD yuvasını açmak için iğne
- Garanti belgei ve kullanım kılavuzunun olduğu siyah karton kutu
Nerden aldınız sormadı ayıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hocam gerçekten muazzam bir değer bir sorum olacak ön kamera video çekimi sadece 720p denmiş sitelerde full hd video kaydı yok mu anlamadım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Madia Markt'a sadece internette vardı. Hiç bir şubede gözükmüyordu. Ben sipariş verdikten 1 gün sonra onu da kaldırdılar. Herhalde ürün mağzalara gelmeden doğrudan internetten satıp bitirdiler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ronon Dex
Lenovo p2yi ankarada elden alabileceğim bir yer bilen varsa ulaşabilir mi acaba?
beni eklemissiniz yanlış oldu herhalde.
ben de p2 almak için piyasaya çıkmasını bekliyorum.
internet dışında satan yerler yok. piyasada donanım ve telefon konusunda yorum yapan forum siteleri ve web sitelerinde bile yok. (donanım haber ,tek no pat, tek no seyir, vb..)
espiri olarak benim yorumum bu internette yapılan p2 satışları ve alan arkadaşlar denek. onlarda deniyorlar.
daha piyasaya yayılmadan internette görmeden satmak harika bir fikir miş lenovoya kucak dolusu sevgiler.
-
Bu ürünü 4 Gözle Bekliyordum. Ama Bu Sahtekar Utanmaz Arlanmaz Lenovo Firması, Ha Bugün, Ha Yarın, Ha Ertesi Gün Çıkacak Diye Biz Müşterileriyle Dalga Geçti, Hele O facebook Sayfasını Kim Yönetiyorsa YAZIKLAR OLSUN. Yok Aralık İçinde Satışa Sunulacak, Yok Ocak 2017'de Satışa Sunulacak. Bu kadar Yalan, Dolan, Düzenbazlık Olmaz. YAZIKLAR OLSUN ONLARA. Bu Yalancıların Yüzünden Xiaomi Mİ5 Sipariş Verdim. Abi Keşke Daha Önce Sipariş Verseydim. Telefon 1,5 Günü Çok rahat Çıkartıyor Yoğun Kullanımda. Kemerası Asus Zenfone3dden Kat Kat Daha Başarılı. Ois Destekli SD 820 İşlemci Daha Ne Olsun Ya -
Teşekkürler. Ereyon'un gittigidiyor sayfasından sipariş verdim. 1590a geldi 100 tl puan aldim karttan :D birde nerden eklemişim ben sizi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaş mediamarkt den sipariş verdim 26 sında ayın 30 u oldu elime geçmeyi bırak kargoya dahi verilmedi sitede 2-3 gün içinde kargoda yazıyordu -
Daha fazla ekran süresi görüntüsü atarmısınız -
Aldığım bilgiler bu akşam donanımhaber'de incelemesi paylaşılacak şeklinde. -
Konu güncellendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkDmrc -- 31 Aralık 2016; 21:23:31 > -
xperia X almayı düşünüyordum bunu gördüm aklımı çeldi, tam istediğim gibi bir telefona benziyor kağıt üstünde, fiyatı düşermi acaba kurdan dolayı artarmı -
Son dönemde donanımhaber'de izlediğim em zayıf inceleme olmuş. -
Mediamarkt ilk satışa çıkardığında 2-3 güne kargolarız diye yazdı ona güvenerek satın aldım fakat hala göndermediler, hala sipariş hazırlanıyor. Aramalarıma maillerime de saçma sapan cevaplar veriyorlar 10 güne hazır olur vb gibi. Denetimsizlik böyle bir şey. İsteyen istediği gibi müşterisini mağdur edebiliyor bu ülkede.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X