Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: braveman

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

Sifir isikta otomatik ayarda boyle bi foto cekti. Atesin isigi sadece.

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

hayırlı olsun.

resim çekmesi güzel gözüküyor. sadece video çekmesi kötü . biraz video çekerken ayarları değiştirip farklı modlarda kalitelerde video çekip telefonu o an hafif oynatınca sürekli odaklamayı kesebilecek bir ayar var mı diye uzun uzun video çekebilir misiniz.kendi programları ile. başka programlar denemeyin.

open camera mı dır nedir. onun gibi boyle programlar olmadan. youtube falan atın. izleyelim.

bir de telefon ile ilgili kesin vardır yok tur diye sorular sorsam size

1- telefon ile gelen 5tl lik bile kalitede kulaklık çıkmıyor mu
    2- p1 de telefon ekrana çift tıklayarak açılıyor. ama çift tıklayarak kapanmıyor. p2 de durum nasıl (yazılım kullanmadan)
    3- p1 de parmak izi tuşuna menülerden önceki uygulama dön diye komut atanıyor. sola sağ parmak izini çekin uygulama en son açık uygulamaları ileri geri şeklinde gezebiliyorsun. p2 de durum ne.
    4- hat takılı iken çağrı gelince ve telefon la konuşunca kulağınızda ağrı veya uyuşma oluyor mu. (şu sar değerinin etkisi direk yansıyor mu) konuşmaktan kulağım uyuştu derler. durum p2 de nasıl.
    5- arayüzde menülerin ve düğmelerin olduğu yerlere 5 taneden fazla uygulama konuyor mu. ekran böcek gibi olsun. herşeyi tek bir ekrana atayım mesala.
    6- tam olarak android versiyonu kaç geliyor. ve güncelleme menüsünde ek güncellemeler kurulsun diye uyarı varmı.
    7- youtube p2 ile gürültülü bir yerde video çekmişler. ve sesler birbirine girmiş videoda .youtube Lenovo p2 problem sound video diye aratın çıkıyor. p2 de sizde durum ne

teşekkürler

1- Buna cevap veremiyorum ben.
    2- Hala aynı
    3- Bu özellik sanal tuşlardan ötürü P2'de daha büyük işlev görüyor.
    4- 3 aydır olmadı.
    5- Anlamadım.
    6- 6.0.1, hayır yok.
    7- Fazla gürültülü ortamlarda denemedim, ancak genelde iyi ses ve yere göre çok güzel bir görüntü sağlıyor. 4K 4 dakikalık bir video depolamada 1,11 GB yer kaplıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkDmrc

quote:

Orijinalden alıntı: braveman

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

Sifir isikta otomatik ayarda boyle bi foto cekti. Atesin isigi sadece.

hayırlı olsun.

resim çekmesi güzel gözüküyor. sadece video çekmesi kötü . biraz video çekerken ayarları değiştirip farklı modlarda kalitelerde video çekip telefonu o an hafif oynatınca sürekli odaklamayı kesebilecek bir ayar var mı diye uzun uzun video çekebilir misiniz.kendi programları ile. başka programlar denemeyin.

open camera mı dır nedir. onun gibi boyle programlar olmadan. youtube falan atın. izleyelim.

bir de telefon ile ilgili kesin vardır yok tur diye sorular sorsam size

1- telefon ile gelen 5tl lik bile kalitede kulaklık çıkmıyor mu
    2- p1 de telefon ekrana çift tıklayarak açılıyor. ama çift tıklayarak kapanmıyor. p2 de durum nasıl (yazılım kullanmadan)
    3- p1 de parmak izi tuşuna menülerden önceki uygulama dön diye komut atanıyor. sola sağ parmak izini çekin uygulama en son açık uygulamaları ileri geri şeklinde gezebiliyorsun. p2 de durum ne.
    4- hat takılı iken çağrı gelince ve telefon la konuşunca kulağınızda ağrı veya uyuşma oluyor mu. (şu sar değerinin etkisi direk yansıyor mu) konuşmaktan kulağım uyuştu derler. durum p2 de nasıl.
    5- arayüzde menülerin ve düğmelerin olduğu yerlere 5 taneden fazla uygulama konuyor mu. ekran böcek gibi olsun. herşeyi tek bir ekrana atayım mesala.
    6- tam olarak android versiyonu kaç geliyor. ve güncelleme menüsünde ek güncellemeler kurulsun diye uyarı varmı.
    7- youtube p2 ile gürültülü bir yerde video çekmişler. ve sesler birbirine girmiş videoda .youtube Lenovo p2 problem sound video diye aratın çıkıyor. p2 de sizde durum ne

teşekkürler

1- Buna cevap veremiyorum ben.
    2- Hala aynı
    3- Bu özellik sanal tuşlardan ötürü P2'de daha büyük işlev görüyor.
    4- 3 aydır olmadı.
    5- Anlamadım.
    6- 6.0.1, hayır yok.
    7- Fazla gürültülü ortamlarda denemedim, ancak genelde iyi ses ve yere göre çok güzel bir görüntü sağlıyor. 4K 4 dakikalık bir video depolamada 1,11 GB yer kaplıyor.

yorumlar için teşekkürler.

5 nci sorduğum soru forumlarda ya face book da ekran görüntüsü paylaşıyorlar.
    şu şekilde ekrana çok fazla simge sıkıştırayım. kendi arayüz programı ile
    mesela nova arayüz falan var. onun dışında telefonun kendi orjinal arayüzde bu imkan varmı.

bir de parmak izi okuyucusu youtube videolarında çok hızlı algılı görülüyor. bu güzel . bu özellikle ilgili

mesela bu soğuk havalarda eller soğukken nasıl algılıyor. parmak izinde algılamama gibi bir durum varmı.

bir de ekran da ekran koruyucu tamper yada film varken .yine bu soğuk havalarda ekran hassasiyeti nasıl (bildiğim kadarıyla p1 de ekranı hassaslaştırma ayarı vardı menülerinde ) p2 de durum nasıl.

teşekkürler

• braveman B kullanıcısına yanıt
    Lenovo p2yi ankarada elden alabileceğim bir yer bilen varsa ulaşabilir mi acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon biraz önce elime ulaştı. Merak eden arkadaşlar için kutu içeriği şu şekilde;

- Telefon
    - Silikon arka kılıf
    - Ön cam için koruma camı
    - Kulaklık
    - Şarj adaptörü (üzerinde 7V, 9V, 12V 2A yazıyor.)
    - USB data ve şarj kablosu
    - OTG için USB aparatı (Telefonun micro USB yuvasına USB flash disk takabilmek için)
    - Sim kart ve MicroSD yuvasını açmak için iğne
    - Garanti belgei ve kullanım kılavuzunun olduğu siyah karton kutu

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

• kokokola K kullanıcısına yanıt
    Arkadasim gule gule kullan En kisa surede telefon ile ilgisi yorumlarini bekliyoruz

• Kulaklık varmış demek ki :)

Olmaması zaten saçma olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokokola

Telefon biraz önce elime ulaştı. Merak eden arkadaşlar için kutu içeriği şu şekilde;

- Telefon
    - Silikon arka kılıf
    - Ön cam için koruma camı
    - Kulaklık
    - Şarj adaptörü (üzerinde 7V, 9V, 12V 2A yazıyor.)
    - USB data ve şarj kablosu
    - OTG için USB aparatı (Telefonun micro USB yuvasına USB flash disk takabilmek için)
    - Sim kart ve MicroSD yuvasını açmak için iğne
    - Garanti belgei ve kullanım kılavuzunun olduğu siyah karton kutu

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

Nerden aldınız sormadı ayıp

• Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

4g acik ve ekran isigi oto. full. Muazzam bi deger:)

Ayrica ogt ile baska tel e sarj verebiliniyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_acar -- 30 Aralık 2016; 20:16:58 >
  • ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten muazzam bir değer bir sorum olacak ön kamera video çekimi sadece 720p denmiş sitelerde full hd video kaydı yok mu anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madia Markt'a sadece internette vardı. Hiç bir şubede gözükmüyordu. Ben sipariş verdikten 1 gün sonra onu da kaldırdılar. Herhalde ürün mağzalara gelmeden doğrudan internetten satıp bitirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

Lenovo p2yi ankarada elden alabileceğim bir yer bilen varsa ulaşabilir mi acaba?

beni eklemissiniz yanlış oldu herhalde.

ben de p2 almak için piyasaya çıkmasını bekliyorum.

internet dışında satan yerler yok. piyasada donanım ve telefon konusunda yorum yapan forum siteleri ve web sitelerinde bile yok. (donanım haber ,tek no pat, tek no seyir, vb..)

espiri olarak benim yorumum bu internette yapılan p2 satışları ve alan arkadaşlar denek. onlarda deniyorlar.

daha piyasaya yayılmadan internette görmeden satmak harika bir fikir miş lenovoya kucak dolusu sevgiler.

• Bu ürünü 4 Gözle Bekliyordum. Ama Bu Sahtekar Utanmaz Arlanmaz Lenovo Firması, Ha Bugün, Ha Yarın, Ha Ertesi Gün Çıkacak Diye Biz Müşterileriyle Dalga Geçti, Hele O facebook Sayfasını Kim Yönetiyorsa YAZIKLAR OLSUN. Yok Aralık İçinde Satışa Sunulacak, Yok Ocak 2017'de Satışa Sunulacak. Bu kadar Yalan, Dolan, Düzenbazlık Olmaz. YAZIKLAR OLSUN ONLARA. Bu Yalancıların Yüzünden Xiaomi Mİ5 Sipariş Verdim. Abi Keşke Daha Önce Sipariş Verseydim. Telefon 1,5 Günü Çok rahat Çıkartıyor Yoğun Kullanımda. Kemerası Asus Zenfone3dden Kat Kat Daha Başarılı. Ois Destekli SD 820 İşlemci Daha Ne Olsun Ya
  • braveman B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ereyon'un gittigidiyor sayfasından sipariş verdim. 1590a geldi 100 tl puan aldim karttan :D birde nerden eklemişim ben sizi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş mediamarkt den sipariş verdim 26 sında ayın 30 u oldu elime geçmeyi bırak kargoya dahi verilmedi sitede 2-3 gün içinde kargoda yazıyordu
  • Daha fazla ekran süresi görüntüsü atarmısınız
  • Aldığım bilgiler bu akşam donanımhaber'de incelemesi paylaşılacak şeklinde.
  • Konu güncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkDmrc -- 31 Aralık 2016; 21:23:31 >
  • xperia X almayı düşünüyordum bunu gördüm aklımı çeldi, tam istediğim gibi bir telefona benziyor kağıt üstünde, fiyatı düşermi acaba kurdan dolayı artarmı
  • Son dönemde donanımhaber'de izlediğim em zayıf inceleme olmuş.
  • Mediamarkt ilk satışa çıkardığında 2-3 güne kargolarız diye yazdı ona güvenerek satın aldım fakat hala göndermediler, hala sipariş hazırlanıyor. Aramalarıma maillerime de saçma sapan cevaplar veriyorlar 10 güne hazır olur vb gibi. Denetimsizlik böyle bir şey. İsteyen istediği gibi müşterisini mağdur edebiliyor bu ülkede.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.