Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • p1 pro ile arasındaki 400 TL için çok az şey fark ediyor gibi görünüyor. İşlemci ve ekran kartında ufak değişiklikler var. Şahsen oyun oynamadığım için etkilemez. Keza bataryası yalnızca 100 mah artmış. Onun dışında tek kayda değer farkı ram gibi görünüyor. 3GB yerine 4GB için değer mi bilemedim. Yarın karar vereceğim bence p1 pro ya da p2 alacağım.

Her ne kadar doların durumu vs ortada olsa da insanlar diğer ürünlerle karşılaştıracak. 1500 olsa kapış kapış giderdi. 1600 ün üstüne çıkmamalı idi.
  • ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Kamerası seni üzer. P1 den bir tık iyi sadece. Oda iyi ısıkta. Akşam evde bir iki resim denedim. P1 dende kötü geldi.Piskolojik olabilir. İkitelli kerestecilerdeyim denk gelirse bak istersen pm at konum atarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Arkadaşlar P1 in ekranı ki bir arkadaşımda var hep bana biraz sönük gelmiştir (bütün süper parlak mod a rağmen) (dandik eski LG G2 me göre), o yüzden P2 Amoled farkının en azından burada belli olmasını beklerim. Bu konuda hiç fark yok mu ?
  • Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

• 17.00 da tam sarjdan alındı bluetooth gps 4g hepsi acık

• thorri T kullanıcısına yanıt
    Hocam ön kamerada full hd video kaydı yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

Arkadaşlar P1 in ekranı ki bir arkadaşımda var hep bana biraz sönük gelmiştir (bütün süper parlak mod a rağmen) (dandik eski LG G2 me göre), o yüzden P2 Amoled farkının en azından burada belli olmasını beklerim. Bu konuda hiç fark yok mu ?

http://berkdmrc.xyz/wp-content/uploads/2016/11/d1.jpg

Suradan bak farka

• quote:

Orijinalden alıntı: gorlinux

p1 pro ile arasındaki 400 TL için çok az şey fark ediyor gibi görünüyor. İşlemci ve ekran kartında ufak değişiklikler var. Şahsen oyun oynamadığım için etkilemez. Keza bataryası yalnızca 100 mah artmış. Onun dışında tek kayda değer farkı ram gibi görünüyor. 3GB yerine 4GB için değer mi bilemedim. Yarın karar vereceğim bence p1 pro ya da p2 alacağım.

Her ne kadar doların durumu vs ortada olsa da insanlar diğer ürünlerle karşılaştıracak. 1500 olsa kapış kapış giderdi. 1600 ün üstüne çıkmamalı idi.

Artıları:
    Daha iyi optimizasyonlu batarya
    İşlemci
    İşlemci Frekansı
    Ram
    Tasarım (ebat ve göze görünüş)
    Kamera
    Ekran teknolojisi
    Cat 6 desteği
    Daha hızlı okuyan parmak izi sensörü

Fark yok mu?

• thorri T kullanıcısına yanıt
    Ekran düz mü, 2.5d mi hocam?

• Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

• Stock kamera orjinal ve crop

• 2.5 d evet

• P1 göre fark var mı kamerada ön ve arkada
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkDmrc

quote:

Orijinalden alıntı: Bigmagician

Arkadaşlar çok pahalı be snapdragon 625 li redmi 4 prime falan bunun yanında bedava. Tamam kulvar olarak farklı cihazlar ama sözde forumlarda p1 den ucuz gelecek falan diyorlardı. Bu fiyat ne böyle. Axon 7 alırsın kupon la, mi 5 pro ve mi 5s alırsın. En azından snapdragon 820 varyoslari var.

Hic bir zaman P1'den ucuz gelecek denmedi. Zaten mümkün değildi.

P1'den sonra Pro model cıktı. Artık P1 piyasada yok. Pro ne kadar? 1399 TL

P1 ne kadardı? 1299 TL. 1299'a satsalar bile bi alt modelden ucuza mı vereceklerdi

Bu özelliklere sahip bir cihazı zaten Türkiye garantili bir şekilde 1500'den aşağı bulamazsınız, bulamazdık. Zaten dolar öncesi kampanyalarla hesaplanan tahmini satış fiyatı 1499 TL idi. Normal fiyatta 1599 TL olacaktı.

Dolar son 3-4 ayda 0,60 TL arttı birim başına. Düşününce çok ciddi bir rakam, ve etkisi daha büyük hissettirmesi gerekir. Çünkü doların artışı yalnızca ürünün kendi maliyetini değil, vergileride etkiliyor.

Ancak normal fiyattan yalnızca 100 TL artarak 1699 TL belirlendi.

Şimdi soralım,
    1699 TL pahalı değil mi?

Şuan piyasada her cihaza döviz artışı yansımadıgından öyle geliyor. Maksimum 2-3 aya her yerel garantili cihazda bu fark hissedilecektir.

Peki rakiplerinin güncel fiyatları ne?
    Zenfone 3: 1799 TL'den satışa çıktı. Bu modeli 3 Gb Ram'e, daha küçük bataryaya ve klasik olarak beklediğin yazılım güncellemesini yenisi gelince almak gibi huylara sahip olan cihaz. Şuan 1699'a kadar bulmak mümkün. Ancak Zenfone 3'ün bu modelinden P2 üstün.
    Samsung C7: İthalatçı garantili bu ürün 1415 TL. Hemen hemen batarya dışında aynı özelliklere sahip. Bu ürünün fiyat sırrı da bildiğiniz üzere garantisi. P2'de ithalatçı olarak piyasaya sürülürse zaten bu seviyelerde bulunabilir yakın vakitlerde.

Başka?
    Başka bu segmentte karşılaştırabilecek bir ürün yok. İndirimlerle 1600'e alan arkadaşlar gibi alabilirseniz yerel garantili cihazlar arasında hepsini ezer geçer.

Ayrıca İphone 5s'in halen 1499 TL bandında satılıp kapış kapış gittiği bir ülkede hakkını veren bir cihazın pahalı olduğunu (ve sanki bu politikayı Lenovo izlemiş gibi yansıtıldığını) izlemek, görmek gerçekten üzücü geliyor.

Hocam kısmen doğru diyorsunuz da. İPhone 5s 1300 civarına düştü bile. 1350 liraya tekno marketlerde satılıyor. Bana kalırsa da Samsung C7 bu cihazı açık ara alır yani. Zaten cihaz geç geldi. Çıktığı gibi direk gelse bu fiyatı anlarım. Zenfone serisi zaten apayrı takoz telefonlar. Kimseye tavsiye etmem. Almayın yani. Lenovo da genelde kamera kaliteli olmuyor. Bu modelde de böyledir büyük ihtimalle. P1 çamur gibiydi. Ben bu fiyatı hak edeceğini düşünmüyorum. Bu tarz cihazlar en fazla 1500 lira olmalı. Yurt dışı fiyatı 350 dolar 1250 lira geliyor. Samsung C7 yurt dışı 415 dolar vs. İthalat farkı da var illaki 100-200 lira farkeediyor.. Yinede 1700 lira bu cihaza verene acırım. Amacım konuyu baltalamak değil. Troll değilim. Hiç de sevmem. Şuan kullandığım cihazda mi 4, ara sıra bizede geliyor konuyu baltalamak isteyenler. Ben sadece kendi yorumumu yapıyorum.

• Bigmagician B kullanıcısına yanıt
    Sony sensor kullanılmıs bu cıhazda Sony Exmor RS Sensör (IMX258). Xiaomi redmi pro da aynı sensoru kullanmıs.

Ve stock yazılım ayar da eskımıs 50tl de cekılen foto da ve o fotoya zoom yapınca yazıların net belırgınlıgıne bakılırsa , p1 ıle kıyaslamak hatta p2 kamerasına kotu demek bıraz haksızlık etmek gıbı yanılıyormuyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

Sony sensor kullanılmıs bu cıhazda Sony Exmor RS Sensör (IMX258). Xiaomi redmi pro da aynı sensoru kullanmıs.

Ve stock yazılım ayar da eskımıs 50tl de cekılen foto da ve o fotoya zoom yapınca yazıların net belırgınlıgıne bakılırsa , p1 ıle kıyaslamak hatta p2 kamerasına kotu demek bıraz haksızlık etmek gıbı yanılıyormuyum?

Hocam kötü derken yani yukarı da Samsung C7 ile kiyaslandi. Bence C7 den kötüdür. Samsungun üstünde f1.9 lens var. Samsungun kameraları da zaten herkes bilir sağlam fotoğraf çekiyor. 50 lira fotoğrafı iyi.

• Ek olarak c7'de jiroskop bulunmamaktadır bence çok çok büyük bir eksik
  • Furkanxf F kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne ise yarıyor

• Xiaomi mi5 mi satıp p2 ye geçmeye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.