Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

Bıde konu baslıgını acan arkadas konuyu baslatmıs cok guzel elıne saglık telefonuda almıs ama bı daha ortalıkta telefon ıle ılgılı bı bılgı vermemıs. :/ ya cok kotu alan bı daha gormek ıstemıyor yada bılemedım..

Bendeki sürüm mühendislik örneği olduğu için yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum.

1-2 hafta gecikecek satışa hazır P2, ancak gelene kadar kullanıcılar zaten fikirlerini az çok belirtir.

Benim görüşüm olumlu yönde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkDmrc

quote:

Bıde konu baslıgını acan arkadas konuyu baslatmıs cok guzel elıne saglık telefonuda almıs ama bı daha ortalıkta telefon ıle ılgılı bı bılgı vermemıs. :/ ya cok kotu alan bı daha gormek ıstemıyor yada bılemedım..

Bendeki sürüm mühendislik örneği olduğu için yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum.

1-2 hafta gecikecek satışa hazır P2, ancak gelene kadar kullanıcılar zaten fikirlerini az çok belirtir.

Benim görüşüm olumlu yönde.

Gecikecek olanin magaza satisi oldugunu anliyorum. Hepsiburada webdenal saticisindan almak istiyorum ancak orada ram 3 gb gorunuyor. Lenovo Turkiye garantili olmasi nedeni ile 4 gb ile mi gelecek, bilginiz var midir.

• Sagolun ılgınız ıcın.

Ama yenı yıl ıle bırlıkte zamlanması durumu soz konusuymus telefonların. Eger oyle olursa hepten tel alma ıstegım kacacak.

P2 yı sırf batarya sebeplı begenıyorum. Elbette tasarımı da hos. Ama kamera olayı kullandıgım sony z2 den sonra benı cok uzecekse bı dunya para verıp p2 ye gecmek ıstemem.

Sonucta sorunsuz z2 kullanıyorum en azından aynıya yakın kamera ve performans verıyorsa kabul edılebılır.

Aksı halde p1 e baktıgımda dırekt bırakmıstım telefonu yerıne:/

• Arkadaşlar p1 pro ile arasında 400 TL fark var. Değer mi sizce?
  • quote:

Sagolun ılgınız ıcın.

Ama yenı yıl ıle bırlıkte zamlanması durumu soz konusuymus telefonların. Eger oyle olursa hepten tel alma ıstegım kacacak.

P2 yı sırf batarya sebeplı begenıyorum. Elbette tasarımı da hos. Ama kamera olayı kullandıgım sony z2 den sonra benı cok uzecekse bı dunya para verıp p2 ye gecmek ıstemem.

Sonucta sorunsuz z2 kullanıyorum en azından aynıya yakın kamera ve performans verıyorsa kabul edılebılır.

Aksı halde p1 e baktıgımda dırekt bırakmıstım telefonu yerıne:/

lenovo p1 kullanan ailem var. aşağıda yazdım. lenovo p1 kamerası benim onceki sayfada youtube konmuş p2 videolarındaki gibi zırt pırt odaklama yapmıyordu.
    yani lenovo p1 video çekimi bana iyi geldi. (iyi derken zırt pırt odaklama yapma ve videolarda takılara milisaniye de kaydetme yok sorunu .yoksa amiral gemisini telefon kamerası beklemiyoruz tabi)

ama p2 bu şekilde odaklama yaparak kayıt yapıyor anladım kadarıyla. çünkü bir önceki sayfada da arkadaş telefonu hafif oynatınca o olay var dedi. Benim gibi telefonu almayı bekleyen ve kafasında kuşku olan arkadaşlar .görmeden internettten almasın.bu benim görüşüm.

lenovo p1 modelini aileme 2 kişi kullanıyor. bir tanesi belirli bir zaman sonra kapanıp açılmaya. hatta kapanıp açılırken açılışta donmaya başladı.(power tuşuna basarak komple kapatıyorsun sonra başlatıyorsun.servise ilerde. içime kuşku düşürdü)

klasik olarak format at düzelir dediler. hem cihaz içinden hem de açılışta hard format olarak denen tuş ile format menüsünü getirip yaptık.

bu işlemden sonra bir süre kullandı yine kendini kapatıp açma sorunu yaptı. bunu görmezden geliyoruz. bir kere daha yaparsa servise verecem. (serviste yazılım atığ bana gönderir.zaten başka ne yapacaklar.sonra ben tekrar gönderirim..eski bir kaç tecrübe). bu arada diğer lenovo p1 de sorun yok. al sana sorun mesala.

• Lenovo telefon güncellemesi de berbat bir marka benden vibe P1 var bende bu modele Android 7 güncellemesi verilmeyecekmis bu alttaki yazıyı da bir başka sitedenAndroid 7 Nougat güncellemelerini alacak telefonlar yavaş yavaş belli oluyor. Geçen yılın batarya canaarı olan Lenovo Vibe P1 Android 7 Nougat güncellemesi alacak mı ? kullanıcıların merakla beklediği sorunun cevabı makalemizde.

Lenovo markası Türkiye’de epeyce ses getiren akılı telefon üreticilerinden biri olmayı başadı özelikle batarya kapasitesi ile ses getien Lenovo Vibe P1 ve Lenovo Vibe P1 Pro kullanıcıların özelikle pil süresi bana yetmiyor diyen kullanıcıların oldukça beğenisini kazandı. Gerek tasarım anlayışı gerekse 5000 mAh batarya kapasitesi ile iki günü hata üç günü gören pil süresi ile oldukça başarılı olan bu modellere Lenovo K serisi de eklenince Lenovo, ülkemizde oldukça başarılı bir yıl geçirdi diyebiliriz. Bu başarının devamı olarak Lenovo Vibe P1 serisi devamında ki Lenovo P2 modelini çıkardı. Lenovo P2 hemen hemen aynı tasarım anlayışını benimsemiş olsada daha ince kasası olmasına rağmen pil tarafında yine 5100 mAh gibi devasa bir batarya ile gelecek olması pil sürelerinden şikayet eden kullanıcıları heycanlandırdı.

Lenovo Vibe P1 Android 7 Nougat Güncellemesi Almayacak

Peki Lenovo Vibe P1 android 5.1 sürümü ile piyasaya çıkmış daha sonra Android 6 Marshmallow güncellemesi almıştı. Ancak bir çok kullanıcı bu güncellemeden sonra telefonlarının pil süresinde gözle görülür bir azalma olduğunu dile getirmeye başladılar. Lenovo Vibe P1 modeli için Android 6 Marshmallow güncellemesi yaramadı diyebiliriz. Lenovo Vibe P1 kullanıcıları son ümit olarak Android 7 Nougat güncellemesini bekliyorlardı. Android 7 Nougat güncellemesi ile pil sürelerinde ki azalmanın giderileceğini en azından bir büyük android güncellemesinini daha Lenovo Vibe P1’in alacağını bekleyen kullanıcılara kötü haber Lenovo Türkiye’den Yunus Karaca dan geldi ve Lenovo Vibe P1 modelinin Android 7 Nougat güncellemesini almayacağını açıkladı. Bir Teknoloji Sitesine verdiği röportaj da Yunus Karaca Lenovo P2 modelinin Android 7 Nougat güncellemesini alacağını ancak bir önceki versiyon Lonovo Vibe P1’in güncelleme almayacağını açıkladı. Bizim ve bir çok Lenovo Vibe P1 kullanıcısının tahmini Android 7 Nougat güncellemsini alcağı yönünde iken bu açıklama ile malesef kullanıcılar hayal kırıklığı yaşadı.

Yunus Karaca’nın bu açıklaması ile aslında Lenovo P2 alacaklarada bir mesaj gizliydi. Büyük ihtimalle Lenovo P2 Android 7 Nougat güncellemesinden sonra gelecek bir büyük Android güncellemesini almayacak. Elbette bu resmi bir açıklama değil, ancak aynı söyleşide Yunus Karaca önümüzde ki sürecte Vibe serisine son verileceğini tüm markaların Moto serisi olarak yoluna devam edeceğinide sözlerine ekledi.

Lenovo P2 Türkiye Geliş Tarihi ve Fiyatı

Yine söyleşide Yunus Karaca Lenovo P2‘inin Aralık ayı içerinde raflarda ki yerini alacağını ancak fiyatın henüz belli olmadığını açıkladı.

• 1500 liraya düşerse almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorri

1. kendi fm radyosu var.
    2.3.4. telefonu oynattığında odaklama yapıyor. Beni çok rahatsız etmedi. pmden telini ver whatsapp video atayım istersen. belki fikir sahibi olursun. Isı ve pil için bişeyler söyleyebilmem için çok erken 1-2 gün kurcalayım.

Kutu iceriginde arka kilif ve ekran koruyucu var mi. Kutudan cikan kulakligin performansi nasil bilgi verebilir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

1500 liraya düşerse almayı düşünüyorum
    güncelleme olayına bu kadar takılmayın. bu donanım haber de çok şöyle konu vardır.

ne zaman güncelleme gelecek.
    neden bize hala gelmedi.
    tüm Avrupa ya geldi bize niye yok.

vb konular da ve her marka telefon için yapılır muhabbet

sonra üzerinden bir zaman geçer güncelleme gelmeyecek telefona güncelleme gelir ve bu seferde insanlar su şekilde der :

ya bu güncelleme geldi pilim daha hızlı bitmeye başladı.
    eski yazılıma nasıl dönerim
    şöyle oldu böyle oldu.

binlerce aynı dediğim gibi konu var. ben burdan o tartışmaları da bitiremem ama en azından tarihte biri bunu demişti desin biri

marshmallow 6.0 en güzel özelliği android yetki iznini sana bırakıp istersen bir programın o yetkiyi kafasına göre kullanmasını engellemeydi. ilk baştan beri android eksiği.o yetki var artık.

yeni versiyon nougat 7 gelse ne olacak. vadettiği özellikler atla deve değilki.mesala özelliklerinden biri her uygulamayı olmasa da bazı uygulamayı iki tane aynı anda açma gibi belki hiç kullanılmayacak işler. tanıtılırken iki tane hesap makinesi açmış adam. çok paramız var ya hesap makinesi bir tane yetmeyecek

hayat çok kısa zayılım çıkarsa da çıkmazsa da der ver geçerim. allah donanımda zeval vermesin yazılım iler de de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveman -- 27 Aralık 2016; 18:29:45 >

• Kulaklık yok. p1 de olan sert kılıf ve jelatin ekran koruyucu var

• Gerçekten doğru donanımda sıkıntı çıkmasın yazılım işi haledilir zaten yazılım çok beğenilmese sonrada orjinal olmasada sıkıntı çıkarmıyçak bir yazılım atılabilir

Bu arada lenovonun tr sitesinde p2'ye dair hiçbirşey yok
  • Haggard1963 kullanıcısına yanıt
    Dediğim fiyata geldi
  • Arkadaşlar ereyondan bugün puandı, indirimdi 1600 tl aldım. Fakat ekran koruyucu filmi sehven yapıştıramayıp mahvettim. Ekran koruyucu filmi nerelerden temin edebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joumbez -- 27 Aralık 2016; 22:19:11 >
  • Ben hala bu sony sensorlu kamera performansı nasıl ona takmıs durumdayım cunku cıdden sony z2 mukemmel degıl ama daha kotu bı kameralı telefona gecmek de ustelık bı dunya para verıp mantıklı gelmıyor. Z2 nın sarjı yetmıyor tek sorunu bu.
  • Arkadaşlar çok pahalı be snapdragon 625 li redmi 4 prime falan bunun yanında bedava. Tamam kulvar olarak farklı cihazlar ama sözde forumlarda p1 den ucuz gelecek falan diyorlardı. Bu fiyat ne böyle. Axon 7 alırsın kupon la, mi 5 pro ve mi 5s alırsın. En azından snapdragon 820 varyoslari var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigmagician

Arkadaşlar çok pahalı be snapdragon 625 li redmi 4 prime falan bunun yanında bedava. Tamam kulvar olarak farklı cihazlar ama sözde forumlarda p1 den ucuz gelecek falan diyorlardı. Bu fiyat ne böyle. Axon 7 alırsın kupon la, mi 5 pro ve mi 5s alırsın. En azından snapdragon 820 varyoslari var.

Hic bir zaman P1'den ucuz gelecek denmedi. Zaten mümkün değildi.

P1'den sonra Pro model cıktı. Artık P1 piyasada yok. Pro ne kadar? 1399 TL

P1 ne kadardı? 1299 TL. 1299'a satsalar bile bi alt modelden ucuza mı vereceklerdi

Bu özelliklere sahip bir cihazı zaten Türkiye garantili bir şekilde 1500'den aşağı bulamazsınız, bulamazdık. Zaten dolar öncesi kampanyalarla hesaplanan tahmini satış fiyatı 1499 TL idi. Normal fiyatta 1599 TL olacaktı.

Dolar son 3-4 ayda 0,60 TL arttı birim başına. Düşününce çok ciddi bir rakam, ve etkisi daha büyük hissettirmesi gerekir. Çünkü doların artışı yalnızca ürünün kendi maliyetini değil, vergileride etkiliyor.

Ancak normal fiyattan yalnızca 100 TL artarak 1699 TL belirlendi.

Şimdi soralım,
    1699 TL pahalı değil mi?

Şuan piyasada her cihaza döviz artışı yansımadıgından öyle geliyor. Maksimum 2-3 aya her yerel garantili cihazda bu fark hissedilecektir.

Peki rakiplerinin güncel fiyatları ne?
    Zenfone 3: 1799 TL'den satışa çıktı. Bu modeli 3 Gb Ram'e, daha küçük bataryaya ve klasik olarak beklediğin yazılım güncellemesini yenisi gelince almak gibi huylara sahip olan cihaz. Şuan 1699'a kadar bulmak mümkün. Ancak Zenfone 3'ün bu modelinden P2 üstün.
    Samsung C7: İthalatçı garantili bu ürün 1415 TL. Hemen hemen batarya dışında aynı özelliklere sahip. Bu ürünün fiyat sırrı da bildiğiniz üzere garantisi. P2'de ithalatçı olarak piyasaya sürülürse zaten bu seviyelerde bulunabilir yakın vakitlerde.

Başka?
    Başka bu segmentte karşılaştırabilecek bir ürün yok. İndirimlerle 1600'e alan arkadaşlar gibi alabilirseniz yerel garantili cihazlar arasında hepsini ezer geçer.

Ayrıca İphone 5s'in halen 1499 TL bandında satılıp kapış kapış gittiği bir ülkede hakkını veren bir cihazın pahalı olduğunu (ve sanki bu politikayı Lenovo izlemiş gibi yansıtıldığını) izlemek, görmek gerçekten üzücü geliyor.

• Ya bırısı gozunu seveyım su kameranın testını kıyaslamasını yapsın artık :(( telefonu ınceleyıp almak ıcın delı oluyorum ama yok:(( cıldırıcam...
  • Ist sıslı besıktas kagıthane beyoglu cıvarlarında p2 sahıbı varsa bı cay ıcıp 5dk telefonuna bakabılsem de olur.:)
  • lenovo p1 düşünüyorum da bunu beklesem mi p1'in fiyatlarını düşürür mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcest

Dediğim fiyata geldi

Maalesef

Hem fiyat hem de piyasaya çıkıştaki gecikmeyle Lenovo büyük fırsat tepti bence. Zaten P serisi bu cihazla son buluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.