Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ne zamandir bu telefonu bekliyorum bu fiyata imkansiz almam bu ne lan
  • xiomi mi5 ,samsung c5 g5 gibi secenekler varken bu alinir mi snadron 625 mis bu ne arkadas
  • Lenovo'yu korumuyorum hatta bu fiyatta satması çok kötü olmuş ama samsung c5 vs p2 karşılaştırması yapsak lenovo bi tık önde gibi çünkü antutu puanlarında bile 20.000 fark var ki c5 4gb ram ile 45.500 skor yapmış internette öyle yazıyo konun ilk sayfasında

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) ise 3gb ram ile yapılmış Lenovo p2 antutu skoru 60.000 çivarında

xiomi mi 5'e diyecek laf yok ama

• Birazdan elimde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorri

Birazdan elimde :)

Forumda İlk alan sizsiniz sanirim, hayirli olsun. Nereden aldiniz. İnceleme bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thorri T kullanıcısına yanıt
    Evet ozellıkle kamerası suan cok cıddı merak sebebı. Kamerasını hangı telefon ıle denk dıyebılırız. Ve hangı telefondan p2 ye gecıs yaptınız.

Tekrar hayırlı olsun ;) darısı basımıza.

• Özellikle ön kameranın açısını merak ediyorum bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. Bir de ne telefonmuş arkadaş her yerde online satışta ama teknoloji marketlerde görerek alma şansı yok, kimseye göstermeden sadece alıcılara gönderiyorlar. :)
  • Bıde konu baslıgını acan arkadas konuyu baslatmıs cok guzel elıne saglık telefonuda almıs ama bı daha ortalıkta telefon ıle ılgılı bı bılgı vermemıs. :/ ya cok kotu alan bı daha gormek ıstemıyor yada bılemedım..
  • Ereyondan (1699 - 30 bkm) aldım cumartesi 00:10 gibi. Renk gri biliyordum. Füme geldi daha güzel. Kamera ön arka p1 den iyi geldi bana. Ram 4 gb. çok akıcı ve kalite hissi çok güzel p1 de alamamıştım bu hissi.
  • Ultra tasarrufta p1 %80 de 39 saat p2 de %85 saat 89 saat. Salladığımda güç tasarruf tuşu veya başka bir tuş sallanma sesi yapmıyor. Kapastatif tuşların olmamasına hemen alıştım.Orta tuş geri çok güzel ayarlanmış. Tuş simgeleri gizlenebiliyor.
  • quote:

Ultra tasarrufta p1 %80 de 39 saat p2 de %85 saat 89 saat. Salladığımda güç tasarruf tuşu veya başka bir tuş sallanma sesi yapmıyor. Kapastatif tuşların olmamasına hemen alıştım.Orta tuş geri çok güzel ayarlanmış. Tuş simgeleri gizlenebiliyor.

Hocam orta tuş 3 işlevi de (geri-çalışan uyg.-home) yerine getirebiliyor değil mi?

Ayrıca cihazın genel performansından memnun musunuz? Sd 625 işlemcinin ağır oyun ve uygulamalarda performansı nasıl?

Hayırlı olsun bu arada.

• thorri T kullanıcısına yanıt
    hocam genel kullanimda nasil pil konusunda p1 ile arasinda fark varmi?

• Teşekkürler.
    Bence gayet iyi, hatta daha iyi yerine getiriyor. Oyun performansı iyi olacak gerçi oyun açma şansım olmadı daha.
  • quote:

Ultra tasarrufta p1 %80 de 39 saat p2 de %85 saat 89 saat. Salladığımda güç tasarruf tuşu veya başka bir tuş sallanma sesi yapmıyor. Kapastatif tuşların olmamasına hemen alıştım.Orta tuş geri çok güzel ayarlanmış. Tuş simgeleri gizlenebiliyor.

öncelikle hayırlı olsun.

bir önceki sayfada bir kaç sey sordum 3 madde olarak . siz lenovo p2 aldığınız için en iyi siz cevaplarsınız.

tekrar o soruları kısaca yazayım. bir kaç tane de fazladan soru sorayım affınıza sığınarak.

1- telefonun radyosu için lenovo radyo apk sı vardı. lenovo p1 de onu yüklesek p2 modelinde kesin radyo (internetsiz ) çalışır mı
    2- lenovo p2 kamera testi var youtube . zırt pırt kamera kendini focus yapıyor. kamera en ufak hareket etsin. bu görüntüyü pc de izleyin çok kotü duruyor.
    3- yine kamera nın çekimi açık kayıtta iken telefon ufak sallansın.yada sağ sola dondurun panoromik gibi. sanki kayıt yaparken yetişemiyor. takılarak mili saniyelerde kayıt yapıyor.
    4- dediğim video lar bunlar.görüntüler sürekli odaklama ile geçiyor. zırt pırt odaklanıyor. ve görüntüler titriyor. telefonu tutup çeken kişinin diyecem hastalığı var. telefonu tutamıyor. ama üç video da başka isimler tarafından youtube konmuş.

Erik-Martijnyoutube
    Lenovo P2 camera 4K video test
    https://www.youtube.com/watch?v=KvvbMMmDEPE&feature=youtu.be
    azeemzuhairyoutube
    Lenovo P2 Daylight Auto with EIS
    https://www.youtube.com/watch?v=H2GLKWxH3wE
    Szabina K.youtube
    Lenovo P2 phone 4K camera test video
    https://www.youtube.com/watch?v=ORne2uaC3JA

5- hızlı şarjda ısı ne kadar. oyun oynadıktan sonraki ısı ne kadar . değer olarak değil tabi ama bize etkisi ne kadar geçiyor el yakacak tabiri vb gibi
    6- telefonun bariz şusu iyi değil diyeceğiniz neler var.

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveman -- 27 Aralık 2016; 13:10:0 >

• Daha çok yeni pek pil konusunda bilgi sahibi olamadım ama ilk izlenimlerim p1 ile p2 arasında bayağı olumlu fark var.
  • 1. kendi fm radyosu var.
    2.3.4. telefonu oynattığında odaklama yapıyor. Beni çok rahatsız etmedi. pmden telini ver whatsapp video atayım istersen. belki fikir sahibi olursun. Isı ve pil için bişeyler söyleyebilmem için çok erken 1-2 gün kurcalayım.
  • braveman B kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz videoyu ben de izledim, bence ordaki sorun 4k kayıtta. Sd625 orta karar bir işlemcinin modifiye edilmiş hali, bu işlemciyle 4k video kayıt ne kadar verimli olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

Dediğiniz videoyu ben de izledim, bence ordaki sorun 4k kayıtta. Sd625 orta karar bir işlemcinin modifiye edilmiş hali, bu işlemciyle 4k video kayıt ne kadar verimli olur?

o videolar beni can yerim den vurdu desem yeridir.

4k istemedim tamam. 1080 p de olsa kafi diyecem. sadece o titreme ve otomatik zırt pırt odak nedir arkadaş. mesela keyifli bir video çek. yakınların ile sonra tv de seyredin. o zırt pırt odaklama yapması inanın size tv de görüntüyü kapatmanıza neden olur.

en iyi cevabı bize thorri arkadaş verecek.

düzeltme :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveman -- 27 Aralık 2016; 13:28:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveman

quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

o videolar beni can yerim den vurdu desem yeridir.

4k istemedim tamam. 1080 p de olsa kafi diyecem. sadece o titreme ve otomatik zırt pırt odak nedir arkadaş. mesela keyifli bir video çek. yakınların ile sonra tv de seyredin. o zırt pırt odaklama yapması inanın size tv de görüntüyü kapatmanıza neden olur.

en iyi cevabı bize thorri arkadaş verecek.

düzeltme :imla

O netleme sorunu 1080p bideo kayıtta da varsa sıkıntı. Ama 2k veya 4k video zaten gereğinden fazla çözünürlükler, evlerimizde henüz 4k panel yokken... 1080p'de netleme sorunu yoktur diye düşünüyorum.

• Arka kamerası neyden ıyıdır hala bır cevap bulamadım

Sony z2 den sonra bı dunya para vermek ıstemıyorum ama kamera ve batarya da onemlı:/
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.