Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BerkDmrc

quote:

Orijinalden alıntı: gorlinux

p1 pro ile arasındaki 400 TL için çok az şey fark ediyor gibi görünüyor. İşlemci ve ekran kartında ufak değişiklikler var. Şahsen oyun oynamadığım için etkilemez. Keza bataryası yalnızca 100 mah artmış. Onun dışında tek kayda değer farkı ram gibi görünüyor. 3GB yerine 4GB için değer mi bilemedim. Yarın karar vereceğim bence p1 pro ya da p2 alacağım.

Her ne kadar doların durumu vs ortada olsa da insanlar diğer ürünlerle karşılaştıracak. 1500 olsa kapış kapış giderdi. 1600 ün üstüne çıkmamalı idi.

Artıları:
    Daha iyi optimizasyonlu batarya
    İşlemci
    İşlemci Frekansı
    Ram
    Tasarım (ebat ve göze görünüş)
    Kamera
    Ekran teknolojisi
    Cat 6 desteği
    Daha hızlı okuyan parmak izi sensörü

Fark yok mu?

Pratikte bu yazdıklarınızdan geriye batarya, kamera ve işlemci-ram kalıyor. Peki batarya performansı ne kadar fark ediyor? Ya da kamera örnekleri henüz yok galiba forumda. Yalnızca internet-whatsapp kullanan birisiyim, işlemci-ram'in pratikte ne kadar faydası olur sizce? Günlük kullanımda yavaşlama olur mu?

• gorlinux kullanıcısına yanıt
    Sadece internet ve WhatsApp olarak düşünürsek p1 ile arasinda cok fark olmaz sizin icin. Ben p1 kullaniyorum pili ne yaptiysam bir gune bitiremedim. En az 1.5 gun 8 :30 9 saat ( hic oyun oynamam) p2 deki amoled etkenini goze alirsak p1 den fazla olacagi kesin . Ben p1den cok memnunum beni p2 ye yonelten tek etken amoled ekran . Bakalim cok kararsizim. Okadar cok seviyorumki cihazimi karar veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 29 Aralık 2016; 2:13:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

Tam olarak ne ise yarıyor

Örnek vermek gerekirse telefonu sağ sola yatırdığıbızda uygulama göre değişim olur tam açıklayamadım ama yani mesala oynadığız oyunda örnek trafic racer ünlü bi oyunda sağ sola yatırdığınızda bir değişiklik olmaz 360derece vr vidyosu izleyemezsiniz haritaları kulanırken kendi konumuz olan mavi bir çubuk vardır ok gibi siz telefonun yönünü değiştirdiğinizde o ok dönmez internet araşrırabilrsiniz

• Wireless ve gsm çekimi note 4, s6, p1 den bayağı iyi. Yüksek sar değeri bu yüzden galiba.
  • bu telefonda wifi ac var mi? speclerde yok gozukuyor ama bazi sitelerde var yazmislar.

bir de, lg g3'ten bu telefona gecmeye deger mi? islemcileri ayni guce sahip gibi hemen hemen. gecersem surekli sarjin bitmesinden biktigim icin gececegim, ama sirf bunun icin 1700 tl vermeye deger mi bilemedim.
  • Ya sar degerını cıft hat ıcın yuksek yazmıs dıyorlardı. Tek hatta okdr yuksek olmaz denıyordu.
  • P2 yi hem buradan hem face den hem youtube den takip ettigim kadar. Sadece video cekimindeki zirt pirt odaklama yapma ve 4k cekiminde youtube da goruldugu kadar anlik mili saniyelerde takilmalar var. Islemci 4k yetmeye bilir diyenler var.

Onun disinda telefon p1 den cok az iyi diyebilirim.

Fotograf cekme disinda video cekme videolarini kullanici arkadaslar ayrintili cekmedigi surece yada inadina hala cihaz internet disinda elle test edilip gorulecek bir yerde cikmadi surece kimse aklinda on yargilari kesemiyecek.

Cihazi 4k disinda video cekin. Ayarlarinda su odaklama ile ilgili odak acisini degisirip bir video daha cekin. Ne bileyim merkeze odakli gibi ayarlar vardir. Yoksa o zirt pirt odaklamasi yuzunden sogudum telefondan.

Simdi boyle yazdim belki alan arkadaslar youtube turkce video atarlar . ayrintili falan diye. Ama nerde. lenovo satarken aman ayrintiya girmeyin falan mi dediler :-)

• İşin tersi Lenovo'nun Türkiye sitesinde hâlâ p2'ye dair birşey yok

• 1080p video cekimi
  • Open camera ıle hıc odaklama yapmıyor bence kotu cekmıs . Insanlar sureklı odaklamasına sınır oluyor ama yapmayıncada goruntude detay oluyor mısal open camera ıle cekım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

https://youtu.be/OG-0k3SvZJQ

1080p video cekimi

bu videolar yeni yuklenmiş. daha önce bu ve open camera ile yapılmış testi yoktu.

open camera programında niye denemişler anlamadım. cihazın stock kamera programı ile test yapılmaz mı. bence yanlış test yapma işi bu videolar

ama benim dediğim zırt pırt odaklama yapma olayı bu open camera da olmamış gibi. hatta hiç odaklama yapmamış .

şimdi burdan bir soru :
    video izleyince kamera ışığa geldi an görüntü kararıyor. sonra ışıktan telefonu hafif kaçırınca görüntü yine aydınlanıyor. bu kadar duyarlı olma arkadaş diye bir ayar yokmudur.

hani şu iso ayarları vb. bir bilen varmı. genel manada her cihazda video çekerken bu ışık ayarını bu kadar hassas olma diye .kesin cevaplar tercihimdir.

evladiyelik dua ederim.

• Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

Direkt cekim ve mukemmel..

Z2 den herseyi mukemmel...
  • Ekranın korumasının Gorilla Glass olma ihtimali var mı sizce? P1 de var. Ama P2'nin özellik listesinde yazmıyor.
  • ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Paranin uzerindeki yildizin icinde 100tl yazdigini yeni gordum daha once hic dikkat etmemistim
    Ayrica sana zahmet soyle bol bol manzara resimleri ekleyebilirmisin ?

• Hocam s6 ile kiyasladim kamerasi cok sasirtici sekilde iyi. S6 sahibi arkadas cok fazla dumur oldu.

Elbette cekerim cevre fotolarini.
  • ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Düşük ışıkta nasil acaba fotograf kalitesi . Mümkünse s6 ile dusuk ışıklı ortamda fotoğraf kıyaslaması Yapa bilirmisiniz.p1 de isikli ortamda fena değil , düşük ışıkta cuvalliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 30 Aralık 2016; 0:34:11 >
  • Sifir isikta otomatik ayarda boyle bi foto cekti. Atesin isigi sadece.

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)
  • Ekran süresi bekliyoruz
  • Oyun performası ısınma testide yaparsanız makbule olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

Sifir isikta otomatik ayarda boyle bi foto cekti. Atesin isigi sadece.

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

hayırlı olsun.

resim çekmesi güzel gözüküyor. sadece video çekmesi kötü . biraz video çekerken ayarları değiştirip farklı modlarda kalitelerde video çekip telefonu o an hafif oynatınca sürekli odaklamayı kesebilecek bir ayar var mı diye uzun uzun video çekebilir misiniz.kendi programları ile. başka programlar denemeyin.

open camera mı dır nedir. onun gibi boyle programlar olmadan. youtube falan atın. izleyelim.

bir de telefon ile ilgili kesin vardır yok tur diye sorular sorsam size

1- telefon ile gelen 5tl lik bile kalitede kulaklık çıkmıyor mu
    2- p1 de telefon ekrana çift tıklayarak açılıyor. ama çift tıklayarak kapanmıyor. p2 de durum nasıl (yazılım kullanmadan)
    3- p1 de parmak izi tuşuna menülerden önceki uygulama dön diye komut atanıyor. sola sağ parmak izini çekin uygulama en son açık uygulamaları ileri geri şeklinde gezebiliyorsun. p2 de durum ne.
    4- hat takılı iken çağrı gelince ve telefon la konuşunca kulağınızda ağrı veya uyuşma oluyor mu. (şu sar değerinin etkisi direk yansıyor mu) konuşmaktan kulağım uyuştu derler. durum p2 de nasıl.
    5- arayüzde menülerin ve düğmelerin olduğu yerlere 5 taneden fazla uygulama konuyor mu. ekran böcek gibi olsun. herşeyi tek bir ekrana atayım mesala.
    6- tam olarak android versiyonu kaç geliyor. ve güncelleme menüsünde ek güncellemeler kurulsun diye uyarı varmı.
    7- youtube p2 ile gürültülü bir yerde video çekmişler. ve sesler birbirine girmiş videoda .youtube Lenovo p2 problem sound video diye aratın çıkıyor. p2 de sizde durum ne

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveman -- 30 Aralık 2016; 11:32:25 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.