Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun yüksek sesleri kaydetme sorunu var. Konser, düğün vb. Yerlerde ses kaydı bozuluyor. P1 dede aynı sorun vardı.

Tekrar belirtmek isterim ki. Şimdiye kadar kullandığım telefon,tablet,laptoplar dahilinde tüm cihazlardan daha iyi wifi çekimi var. Laptopun çekmediği yerde çekiyor. Nasıl bir anten koymuşlarsa içine anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

:) hocam kamera ve video icinde yorum yapsaydiniz keske sonunda telefonu inceleyebilmenize cok sevimdim :)

Fazla vaktim yoktu detaylı inceleyemedim :)

Aynı cihazı Apple yasa, iPhone Extra adıyla 2999 liradan satış rekorları kırar.
  • braveman arkadaş güncelleme olayına bu kadar takmayın diyorsun güncelleme konusunda ne kadar bir bilgin var hiç araştırdınmıben araştırdım örnegin (ALINTIDIR) { Bu yazımızda yazılım güncelleme nedir, yazılım güncelleme ne işe yarar gibi sorulara cevaplar vereceğiz.

Radyo Dinle
    İlk olarak yazılım güncelleme nedir sorusuyla başlayalım. Yazılım güncelleme, mevcut yazılımlarda görülen eksiklikleri, hataları, çakışmaları ve diğer problemlerin çözülerek donanımların daha etkin bir biçimde kullanılması amacıyla çıkartılan bir pakettir. Kullanılan tüm cihazlarda yazılım güncellemelerine izin verilmelidir. Eğer mobil veri paketlerinin bitmesinden yana bir sıkıntı varsa bu durumda yazılım güncellemeleri için sadece WiFi ile güncelleştirmeye izin verilmesi yeterli olacaktır. Yazılım güncelleme ne işe yarar diye merak edenler için konuyu biraz daha açarak detaylandıralım. Yazılım güncellemesi yapılan bir cihazda;

– Cihazın performansı artar ve kararlı çalışmaya doğru gelişme gösterilir,
    – Hata ve sorunlar tespit edilerek giderilir ve olası sorunları ön görülerek çözüme kavuşturulur,
    – Cihaz, gelebilecek virüsler ve diğer saldırılar karşısında daha güvenli bir hale gelinir.

Her bir güncellemede cihazın, güvenliği başta olmak üzere bir çok özelliği güçlendirilir. Güncellemelerin açık olması ve WiFi bağlantısında iken güncelleme alması tavsiye edilir. Android cihazlarda yazılım güncelleme ayarları şu şekilde yapılabilir: Telefon Menüsünden sırasıyla Ayarlar Telefon Hakkında Yazılım Güncellemeleri alanına gelin. Buradan ister yazılım güncellemesini elle kontrol edebilirsiniz; ister otomatik olarak kontrol etme seçeneğini seçebilirsiniz. Ayrıca sadece WiFi ağında iken güncelleme yapılmasını da bu alandan ayarlayabilirsiniz.} PC DE UYDU ALICISINDA VE DAHA BİR COK ŞEYDE GÜNCELLEME İSTERKEN CEPTELEFONU GİBİ BİR ÜRÜNDE GÜNCELLEME İSTEMEMEK VE BUNA TAKMAMAK ENAYİLİK DEĞİLDE NEDİR hele koklü bir marka olan motorolayı satın almış lenovo gibi bir markadan beklemek mecburiyetindeyim bir ürün satacak sın ve bu ürünün güncellemesini vermiyeceksin bu resmen milleti enayi yerine koymaktır lenovo markasından telefon alacak arkadaşlar güncelleme destiği olmayan bir ürün almayın

• sireno52 kullanıcısına yanıt
    :D sen bence hic bir teknolojiden faydalanma , bu yaziya gore yasarsan nefes almaman lazim :D
  • Ben de Vatan Bilgisayardan Şimdi aldım. 1699 TL Fatura Fiyatı. Üzerine de Samsung 128 GB Evo plus hafıza kartı ilave ettim.
    Daha önce iki tane Vibe Z2 Pro (K920), bir tane Vibe P1 Pro (P1a41) eskitmiş kronik Lenovo kullanıcısı olarak inşallah bu kez P2 (P2a42) Kalıcı olur:)
  • sireno52 kullanıcısına yanıt
    Performansı artar falan tamamen yanlış. Neredeyse Her güncelleme cihaz performansını geriye götürüyor. Firmalar kasıtlı olarak sistem gereksinimlerini arttırıyorlar ki yeni ürün satsınlar. Güvenlik konusu kısmen doğru olabilir ama o konuda fazla bir şey bilen pek kimse yok.
  • Bügün telefonu media markt'a inceledim gayet güzel olmuş telefonun tasarımı çok iyi kamerasını beğendim parmak izi okuyuculu orta tuş çok iyi kullanılıyor sanal tuşlara gerek olmadan kullanabiliyorsunuz hatta kışın elinizde eldiven varken parmak izini kullanamazsanız sanal tuşları kullanabilirsiniz ses çıkışı güzel sesli ortamada bile çok gayet iyi ses çıkartıyordu. sevdim telefonu bunun dışında sesli ortamda video çekerken seslerin birbirine karışması (düşük bi ihtimalde olsa) farklı kamera programlarıyla giderilebilir diye düşünüyorum

Bu arada gelen güncellemenin içeriğine göre cihazın performansı artabilir yada azalabilir örneğin ram stabilizazyonu gelen bi telefon daha rahat çalışabilir fakat bunu okadarda abartmamak lazım
  • Arkadaşlar uygulamalar sekme sinde klasör nasıl olusturuyoruz
  • 1.600 e düşmüş. Hb'de.
  • Buradan Media Markt'a teşekkür ediyorum. Parasını verdiğim telefonu iki haftadır göndermeyip paramı iade ettiler ve Hepsiburada'dan 100 TL daha ucuza almamı sağladılar. Adam gibi adamlar

Telefon verdiğiniz paraya göre gayet güzel, ama paranız varsa gidin Moto Z alın affetmeyin
  • Bende bugün Galaxy A7 2016 satıp, lenovo p2 aldım 4 GB modelini en çok hoşuma giden özelliğ samsungta olduğu gibi home butonu basmatik değil dokunmatik yani dokununca algılıyor artı sanal tuşları kullanmanıza hiç gerek kalmadan home butonuna dokunarak geri butonu görevi ana ekrana dönme ve son açılan uygulamlara girebiliyosunuz yanlız kutudan çıktığında %50 şarjı vardı pili biraz çabuk bitti gibi geldi keşke diyorum cihaz android 6 ile degil android 5.1 ile gelseydi bu android 6 tam bir pil canavarı samsung telefonumdan biliyrum ve kötü haber artık samsung cihazlarda versiyon düşürme yapamayıyoruz arkadaşlar. Artık android son sürüm neyse onu yükleyebiliyoruz eskisi gibi Odin ile geri dönüşleri samsung kapatı malesef..
    http://androcep.net/samsung-telefonlara-odin-ile-yazilim-yukleme-devri-bitti/

Pil konusunda bir kaç gün sonra tam olarak randıman alırım diye ümit ediyorum ancak telefon son derece şık ve şuan için konuşuyurm stabil ilerisini göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfS42 -- 10 Ocak 2017; 17:38:28 >

• sweet81 S kullanıcısına yanıt
    bir uygulamaya basılı tutarak başka bir uygulamanın üstüne sürükleyin klasör açılır. Tabi bu anasayfada yapılır. Uygulamaların olduğu menüde olmuyor.
  • Benim bildirimler ile ilgili bir sorum olacak. Ekran kapalıyken Snapchat uygulamasından bildirim geldiğinde ekran açılıyorve bildirim ışığı da yanıyor fakat whatsapp'tan bildirim geldiğinde ekran açılmıyor sadece bildirim ışığı yanıyor. Whatsapp uygulamasında da ekranın açılmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerBulutt

Benim bildirimler ile ilgili bir sorum olacak. Ekran kapalıyken Snapchat uygulamasından bildirim geldiğinde ekran açılıyorve bildirim ışığı da yanıyor fakat whatsapp'tan bildirim geldiğinde ekran açılmıyor sadece bildirim ışığı yanıyor. Whatsapp uygulamasında da ekranın açılmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?

P2 şuanlık kullanmıyorum ama bu dediğiniz uygulama ayarlarıyla alakalı her telefon bu şekide tepki veriyordur whatsapp ayarlarından halledebilirsiniz açılır bildirimler var hatta onu kullanabilirsiniz
  • Telefona güncelleme geldi arkadaşlar, şuan kurulum yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 10 Ocak 2017; 14:37:2 >
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    Ne gibi degisiklikler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Telefona güncelleme geldi arkadaşlar, şuan kurulum yapıyorum.

Ben telefonu açar açmaz bir güncellem gelmişti 72 MB boyutunda güncelledim ama neyle ilgili açıklama göremedim. Benim tek derdim şu Android 6 dan kurtulmak tam bir şarj düşmanı bu yazılım ya
  • Furkanxf F kullanıcısına yanıt
    Samsung j7 olan arkadaşımda da aynı sekildeymis. Sanırım uygulama ile alakalı dediğiniz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBulutt -- 10 Ocak 2017; 17:27:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolfS42

quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Telefona güncelleme geldi arkadaşlar, şuan kurulum yapıyorum.

Ben telefonu açar açmaz bir güncellem gelmişti 72 MB boyutunda güncelledim ama neyle ilgili açıklama göremedim. Benim tek derdim şu Android 6 dan kurtulmak tam bir şarj düşmanı bu yazılım ya

1 Ekim guncellemesimi
  • 2 gün önce telefonu media markttan alarak aranıza katıldım arkadaşlar.Telefonda şu ana kadar olumsuz bişeye rastlamadım.Kamerası ,ses seviyesi gayet yeterli.Ekranın full parlaklığı daha yüksek olabilirmiş.Genel olarak beklentimin üzerinde çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.