Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fabrikada kapatmayı unutmuslardir..Kutuda batarya tükenmiş olabikir. Tavsiye hazir kapalı iken kapalı şekilde 4 5 saat şarjda kalmasi. Ayrıca telefon sarrja takili iken telefonu açmanız ve bir süre beklemeniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanfilim01

Arkadaşlar şimdi güç tüketiminde radyo oldukça fazla (7.4) güç harcıyor. Bunun bir çözümü olmali. Asla kullanmadığım bir özellik olan radyo için %7,4 şarj haracamasi hiç mantıklı degil. Gerek radyo bildirimlerini gerekse de telefon açılırken kullanipmayan uygulamalar özelliğini değil aktif etmeme rağmen yüzde 7.4 şarj tüketmesi oldukça sacma. Bu oran nerdeyse yarım günlük tam kullanıma esit oluyor..Çözüm bulan var mı arkadaslar.

Ayarlar kısmından radyoyu devre dışı bırakabilirseniz güç harcamaz ama benim şimdi kullandığım telefondada radyo var ve devre dışı bırakılamıyor

• karanfilim01 K kullanıcısına yanıt
    evet şarjı yokmus anca bakabildim :)
  • karanfilim01 K kullanıcısına yanıt
    O radyo değil telefon sinyali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen güncellemeyi yapan var mı, face kullananlar sayfasinda birisi güncelleme sonrasi şarj performansının düştüğünü söyledide.

• telefonun ekran koruması ne. hiç bir yerde bulamadım.
  • methcnnbs kullanıcısına yanıt
    Evet bildirim sayısı logosunda kırmızı olarak çıkmıyor. Lenovo kendi arayüzünde yok galiba :( Benim ile aynı problemi yaşayan var m? Hiç bir işlem yapmadan bu bildirim sayısını görebilen var mı acaba?
  • Lenovo arayüzünde yok bildirim sayisi

• Merhaba arkadaşlar;

Lenovo P2 Vatan' ın internet sitesinde fiyatı düşmüş, 1563 TL olarak gözüküyor. Sadece sanal mağazaya özel mi yoksa normalinde de fiyat düşüşü var mı? Geçen hafta gittiğimde 1699TL idi. Bilgisi olan var mı acaba?

www.vatanbilgisayar.com
    Lenovo P2 Akıllı Telefon Fiyatı - VATAN BİLGİSAYAR
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-p2-akilli-telefon-gold.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaytaskin -- 26 Ocak 2017; 21:23:8 >

• Mağazada internetten alıp elden teslim alınabiliyor mu acaba?

Bence Hepsiburada'dan almaktansa Vatan'dan internet üzerinden almak daha mantıklı.

• Home tuşunu çok sevdim sanal tuşları kapatarak sadece bunu kullanıyorum. Çok pratik . Bu sorum olacak klavyedeki titreşimi nereden kapaticaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

quote:

Lenovo k6 modellerinde de mikrofon sorunu varmış, bu işi lenovo çözer inşallah.

ne gibi bir mikrofon sorunu?

video çekiminde mi

gürültü önleyici ikinci mikrofon mu

konuşma sırasında mikrofon sorunu mu.

mikrofon sorununun açılımı ne?

bumuydu sorun
    benim için gereksiz bir detay.
    ayrıca bukadar hoparlöre yakın ve çok yüksek ses düzeyinin olduğu ortamlarda profesyonel ses kayıt cihazları bile zorlanır.
    kaldıki bu bir telefon

Sadece yüksek seste değil normal evin içindeki bir ses kaydında da sorun olduğunu söyleyenler var.

onunda videosu varmı?

varsa koy görelim bakalım.

söyleyenler var işte :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• P2 radyosunu deneyen var mı ben P1 deki radyoyu pek beğenmedim, düzgün çekmiyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: tkafkas

telefonun ekran koruması ne. hiç bir yerde bulamadım.

Gorilla Glass 3. P1'de de aynı cam vardı.

Bu Gorilla Glass'ın modelleri arasında fark olduğuna pek inanmıyorum. GG 4'lü bir cam da pekâlâ çizilebiliyor. Kırılmaya direnç zaten düşük...

• İlk izlenimlerim :

Telefon % 73 şarj ile açıldı. % 1 olunca da kendiliğinden kapanıyor. internete bağlanma gücü muhteşem. evin konumu itibariyle, eski telefonumla internete çok zor girdiğim bir odasında bu tel çok seri giriyor. Tarayıcıda en ufak bir takılma yok.

Varsayılan olarak sanal tuşlar ekranda görünür olarak geliyor. Gizlemek için "Ayarlar" menüsünde "Sistem düğmesi" altında "Parmak izi cihaz hareketini açın" bölümü aktif edilince sanal tuşlar kayboluyor.

PARMAK İZİ TUŞU :

Dokunursanız --> Geri

Dokunarak tutarsanız --> Son görevler ara yüzüne erişme (açık uygulamalar arası geçiş ve uygulamaları kapatma)

Basıp çekerseniz --> Home (Ana ekran)

Basılı tutarsanız --> google'da arama

işlevlerini yerine getiriyor. en alttaki parmak izi butonunun olduğu yatay şeritten herhangi bir yerden, dokunum yukarı doğru çektiğinizde sanal tuşlar ortaya çıkıyor. solundaki küçük oku tıkladığınızda tekrar gizleniyor. yerden Yani hala sorun eden varsa sanal tuşları kesinlikle dert etmeyin.

Kulaktan ben memnun kaldım. kulak içi modeli olmaması kötü olduğu anlamına gelmez. Telefonda galeri uygulaması vb bir şey bulamadım. resimlere ve videolara "Dosya Yöneticisi" nden ulaşıyorsunuz. şarjı bende 2 gün 15 saat gitti.

• yuksel77 Y kullanıcısına yanıt
    Resimlere ve videolara Google'ın kendi fotoğraflar uygulamasından ulaşabilirsiniz. Store'dan başka galeri uygulaması indiren arkadaşlar da vardı fakat ben Google fotoğraflarda bir sorun ile karsilasmadigim için onu kullanmaya devam ediyorum.

• Telefonu alalı 2 gün oldu. Genel olarak memnunum fakat klavyede yazım denetleyici kapalı olmasına rağmen otomatik düzeltme yapıyor kafasına göre, aynı sorunu yaşayanlar var mı? bir de bu kadar iyi bir telefon üretip not alma uygulaması olmaması ilginç ya da ben bulamadım :)
  • Son güncellemeden sonra pil performansının biraz düştüğünü düşünüyorum. Aynı şeyi fark eden oldu mu?
  • Yeni aldığım için kullandıkça sorularım artıyor arkadaşlar kusura bakmayın. Daha önce kullandığım tellerde çekilen ve gelen fotoları ayrı klasörlere atıyordu. whatsupp images,camera,download gibi fakat bunda hespini tek yere atıyor ve o klasöre girince bazen resimleri tablo olarak göstermede sıkıntı yaşıyor kasıyor. Ayrıca menüye ve başka yere yeni klasör açabiliyor muyuz bu telefonda?
  • bu telefonu almayı düşünüyorum çift hatlı olanı, ama sar değerleri çok yüksek değilmi. benden başka pek önem veren yok heralde
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.