Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hoparlör ses sorunu genelde yaşanan bir şey galiba, ekranı kontrol ettim ekranda şimdilik bir sorun gözükmüyor.
  • Kilifi nereden aldin, fotoğrafini atma imkanin var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ekranda bir sorun yok şimdilik.b undan önceki telefonum note 3 un interneti çekmediği yerde bu çok rahat çekiyor. Yüksek sar degeri bu yüzden demekki.

Birde Menude dosya oluşturamadım gereksiz programlari atmak icin. Nasıl dosya olusturuyoruz bilen varmi

• racert R kullanıcısına yanıt
    Kılıfın fotoğrafını atabilir mısınız? Ben de kılıf ariyorumfakat hiçbir yerde bulamadım

• Arkadaslar kılıf ve cam filmi kadıköyde buldum boğanın karşısından girin serasker cad. No 112 nano kırılmaz cam filmi de var haftaya da cüzdan kılıf gelecekmis

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

• Bunun gold icin olan versiyonu da var bej renge benzer

• mediamarket te 1560lira
  • ywolf Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba sorun yasamazsin.Bende P2 yıllık geniş bir araştırma sonucu aldım.4gb ram varken kolay kolay takilmaz.Oyun bile oynasan sorun çıkacağını düşünmem.Sarj konusuna gelince ilk şarj normal kullanım 4.5 günü gördü.Dedim bir yüklemeyi mı.2ci şarjda başladı full wi-fi 4G 3 saat film 1 saat müzik dinleme Facebook WhatsApp görüntülü konuşma yuklendim.Yuzde 70 e ancak düştü.Elimden geleni yapsanda oyun yoksa sağlam 3 günü var.

• graves014 G kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce 1700 e aldım.Kafami vuracak gercekten

• Pazarlama taktiği kullanıyorlar bence baktılar fiyat yüksek geldi dusurme yoluna gittiler

• Arkadaşlar, video çekimlerindeki sürekli ama sürekli netleme çabasını dizginlemenin bir yolu var mı? Open Camera uygulamasını yükleyen oldu mu? Vidyolardaki ses patlamaları çözüldü mü? Eğer bu sorunlar çözülüyorsa alıcam bu telefonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DnR kullanıcısına yanıt
    kendi uygulamasinda video cekmek icin kameraya girdiginizde video bolumunde rec tusuna basmadan once kosede bir tus var. odaklamayi sen dokunmadan ben mi yapayim yoksa senmi yaparsin tusu.

bu kadar basit.

acik olursa her yeni acida yeni mesadefe yeni nesnede hemen en iyi odaklamayi yapiyor.

kapaliysa siz ekrana dokundukca odakliyor.

ses sorununa birsey diyemem tecrube etmedim.

• merhaba arkdaşlar

bende P2 almayaı düşünüyorum fakat sar değeri kafa karıştırıyo ben tek sim kartla kullanıcam yine aynı değere mi maruz kalıyorum

hadi kalıyorum diyorum bugun iphone 7 plus vücut değeri 1.00 aradaı 0,65 ne kadar zarara eş değer oluyor
  • racert R kullanıcısına yanıt
    Nasıl kılıftan memnun musun sipariş vermeye değer mi.
  • Dostum pratik bir şey ama ben geçici bir süre için aldım çünkü cüzdan kılıf alacağım 2 haftaya gelecekmiş ekran kırma sıkıntım olduğu için cüzdan daha pratik geliyor bana

• onur634 O kullanıcısına yanıt
    Bende 2 haftadır araştırıyorum en çok takıldığim konu sar değerliydi çekim gücü diğer telefonlara Gore baya kuvvetli radyosu falanda var birde çift kartlı olduğu için biraz yüksek herhalde kulaklik kullanırım diyip aldım şuana kadarda çok memnunum cumartesi gunu şarj ettim şuanda yüzde 58 daha 3 gün gider heralde

• Arkadaşlar merhaba, lenovo p2 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan tek ve benim için de önemli nokta olan p2'nin kamera performansı, bu konudaki düşünceleriniz, deneyimleriniz neler acaba yadımcı olabilir misiniz??
  • Arkadaşlar, LG G2 den P2 ye geçen varsa bilgi verebilir mi?
  • Lenovo P2 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViaHussun -- 30 Ocak 2017; 20:54:27 >

• exper26 E kullanıcısına yanıt
    Ben LG g2 den geçtim Lenovo p2 ye dostum.

G2 oyunlarda çok ısınıyordu, ve çok şarj tüketiyordu.Bunda ısınma ve şarj problemi yok. Gönül rahatlığı ile geç derim.

G2 yi tek bir sebepten dolayı arıyorum , custom rom zenginliği çoktu :)

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.