Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nohackmove

Facebook Messenger uygulamasında artık SMS desteğide var. Deneyebilirsiniz.
    Bahsettiğiniz Sms mesaj problemi whatsapp tercih ettiğim için beni rahatsız etmedi.

Bende bu telefona en kısa sürede Temperleri cam koruyucu ve silikon kılıf almak istiyorum.
    Önerisi olan var mı acaba?

Dostum İstanbuldaysan Kadıköy tarafında var bir yer ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda sistem güncelleme geldi. Bununla ilgili tam olarak bilgi nerede bulabilirim ?
  • Şu soruya net cevap verecek olan var mı? Tek sim kart kullanılırsa sar değeri değeri belirtilen rakamlar kadar olur mu?

• hamidullah H kullanıcısına yanıt
    Google Messenger en güzeli

• Sistem guncellemelerinde hata yazıyorsa telefonu lenovo nun pc suite programı ile bağlayın ondan sonra hata gidecektir güncellemeleri kontrol edebilirsiniz k5 note da da bu olmuştu bu şekilde asmistik

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    Kırılmaz cam ve kilifi gitti gidiyor da ucuz bulabilirsin ben aldım yapıştırdım tam kapatmaz ekranı ama biraz boşluk kalıyor

• vega_vega V kullanıcısına yanıt
    Denedim fakat onda da grup sms olayı yok

• hamidullah H kullanıcısına yanıt
    N11 de 10 lu kirilmaz cam satan bi firma var 49tl ama müşteri yorumlarında gorselden farkli urun gönderdiği bilgisi var gormeden almak istemedim.

Kadikoyde neresi var arada o tarafa işim dusebiliyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 1 Şubat 2017; 0:13:8 >
  • Karşı tarafla konuşurken bazen ses gelip gidiyor sonra hat düşüyor neden acaba bir bilginiz var mı? Operatör farklılığından olabilir mi?
  • programı kurdum yine sorun devam ediyor
  • Telefonda galeri varmı ? SD karttakileri telefona toplu aktarma nasıl yapılıyor bu telefonda?

• arkadaslar bu nasıl bir cihazdır merak ettim pazartesi sabahı sarjdan aldım bugunu de cıkartır adamlar icine pil degil powerbank koymuslar bakalım perfırmansı aynı sekilde devam edecek mi bu arada hattaki interneti actıgım zaman facebook giriyor ama ınternet explorer calıstırmıyor ara sıra basına boyle bir olay gelen var mı bu arada adres kadıkoy serasker cad no:112 boganın biraz ilerisinde
  • racert R kullanıcısına yanıt
    hattin avea turktelekom mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_acar -- 1 Şubat 2017; 8:43:16 >
  • Merhaba Arkadaşlar , 5 gündür 1 kere telefonu şarj etmiş biri olarak bir kaç bir şey yazmak istedim ,

öncelikle telefon stabil ve şarj uzun olsun diye hiç bir program eklenmemiş android içinde ne varsa o şekilde gelmekte , e posta sms galeri dosya yöneticisi vs hiç bir şey yok bunu bilmeniz gerekmekte , sadece google uygulamaları var

ancak ben biraz başka telefonlarında özelliklerini sevdiğimden onlardan bu telefona yükledim ,

xperia z5 home ekranı , klavyesi , hava durumu , galeri , mp3 çaları walkman , asus telefon arama ekranı dosya yöneticisi , asus zenfit gayet başarılı oldu , bir de gereksiz google uygulamalarını devre dışı bıraktım , galeri fotoğraf klavye v.s (bilmediğine ellemeyiniz ) şimdi canavar gibi oldu = )

sizlerede tavsiye ederim uygulamaların xperia olanlarını aşağıda linkini veriyorum kendim deneyerek bulduğum app lar , asus google marketten bula bilirsiniz , dosyanın içinde resimlerde mevcut,

link

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/vkqWvcky3CBkLv

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

• yüklemeleri yaptık dan sonra

Devre dışı bıraktıklarım ,

cloud print dosya yonticisi drive fotograflar , google klavye , google play filmler ,google play muzik , google uygulaması , hangouts
  • Samsung'tan P2 ye geçtikten sonra Google fotoğraflar uygulamasına bir türlü alışamadım. Düzgün bir galeri uygulaması tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

• hocam google klavyeyi nerden kapattınız?
    onu kapatınca klavye nasıl oluyor?@ahmet3777
    telefonun kendinden türkçe karakterler açılabilmeliydi ama bulamadım.
    Xperiz Z3 Plus tan geldim bende. Xperia da launcher kullanıyordum mesela çok memnundum.

Birde telefonda P2 de temalardan klasik olanı aktif edince dosya yöneticisi açıldı nasıl olduysa.

Bu arada @racert teşekkür ederim adres için. Cumartesi günü uğrayacağım oraya muhtemelen. @racert
  • önce verdiğim link den indire bilirsin dosyaları apk onları yüklemen gerekli resimlerde var dosyada oradan da baka bilirsin ,

klavye dil ayarlarında xperia yı aktif orda ede bilirsin zaten google klavye kapanacak sonrasında ,

home albüm ve walkmande weaterda war resimdeki p2 kendi telefonum şu an p2 ben bu şekilde kullanıyorum ,

dosya yöneticisi için asus google playde olan yöneticisini kullanmanı tavsiye ederim içinde geleni devre dışı bıraktım ben ,
  • Bu arada ilk mesaj olmasının sebebi p2 il ilgili elle tutulur bir burası var yorum yazılan üye olup bilgi vermek istemem ,

dosyaları sizde bula bilirsiniz netten başka yerden ben toplu olarak vermek istedim sadece ihtiyaç görülmesi için ,

p2 de en kötü yani içinde uygulama olmaması ve bir boş hissiyatı vermesi , bunu bu şekilde çözdüm ben umarım işini görür ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

hocam google klavyeyi nerden kapattınız?
    onu kapatınca klavye nasıl oluyor?@ahmet3777
    telefonun kendinden türkçe karakterler açılabilmeliydi ama bulamadım.
    Xperiz Z3 Plus tan geldim bende. Xperia da launcher kullanıyordum mesela çok memnundum.

Birde telefonda P2 de temalardan klasik olanı aktif edince dosya yöneticisi açıldı nasıl olduysa.

Bu arada @racert teşekkür ederim adres için. Cumartesi günü uğrayacağım oraya muhtemelen. @racert

Kardeşim gittiğin zaman bakarsın sana zahmet cüzdan kılıf geldiyse bana da haber verir misin

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.