Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ahmet3777 Google çeviri ile mi yazıyorsun mesajları? Birebir ingilizceye çevirilebiliyor.
  • Bu telefonu dusunuyorum fakat SAR degeri cok kafami kurcaliyor :(
  • Size bir soru 5.000 liranız var. iphone 7 veya iphone 7 plus alır mıydınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadMonster

Size bir soru 5.000 liranız var. iphone 7 veya iphone 7 plus alır mıydınız ?

SAR degerleri bu seviyedeyse almazdim. Tam olarak zararli oldugu kanitlanmadi sanirim bu durumun ama yine de piyasadaki ortalama degere gore hareket etmek icimi daha rahat ettiriyor.
  • quote:

Size bir soru 5.000 liranız var. iphone 7 veya iphone 7 plus alır mıydınız ?

Oneplus 3t alır geri kalana güler geçerim :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı yazmaktan kaynaklı nohackmove senin sorduğuna cevap vereyim dedim hızlıca bu şekilde oldu, demekki aceleyle yazıp yardım etmekte yanlış olmuş ,

bir daha kine en müsait zamanımda yazarım ,
  • sanırım lenovo nun son çıkardığı telefonlarında gerçektende video çekerken ses alma konusunda sıkıntı var
    şu 3 video da olanlar
    lenovo k6 note
    lenovo p2 ve
    örnek olması açısından samsung a5 2017
    lenovo lar kayda başladıktan hemen sonra ilginç bir şekilde ses seviyesini düşürüyor.
    sanırım bu bir hata olmalı
    özellikle videoları kulaklık takarak dinlemenizi tavsiye ederim ne demek istediğimi anlayacaksınız.

k6 note

P2

A5 2017

• quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

1 hafta önce aldığım ve neredeyse hiç kullanmadığım lenovo p2'yi satıyorum. ilgilenenler bana ulaşabilir.
    grey-32 gb. lenovo tr garantili. faturalı. kutulu. sim kart hiç takılmadı.

Fiyat ve mevkii

• zeadia - iphone 7 sar değeri 1.39. ki cep telefonlarının aktif kullanımı olan 25 yıldan beri bugüne kadar kimsenin hiçbir telefondan kanser olduğu çıkmadı. ayrıca modem, kablosuz telefon, mikrodalga fırın ve bilimum ürün radyasyon yayıyor. sokakta baz istasyonları falan. yağmurdan kaçarken doluya tutulmak.

denizci535 - araya kaynama hocam ben başka bişey soruyorum ne istiyosun diye sormuyorum
  • Lenovo p2den yazıyorum , bana da hayırlı olsun

• Arkadaşlar P2 yi sattım. Tüm kullanıcılara hayırlı akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇAKIR_41

Samsung'tan P2 ye geçtikten sonra Google fotoğraflar uygulamasına bir türlü alışamadım. Düzgün bir galeri uygulaması tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

gallery diye bi uygulama kullanıyorum ben,eski kullandığım galeri uygulamalarıyla aynı tek eksi yanı reklam var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAKIR_41

Samsung'tan P2 ye geçtikten sonra Google fotoğraflar uygulamasına bir türlü alışamadım. Düzgün bir galeri uygulaması tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

Quikpic tavsiye ederim.

• Merhaba, bende bu telefondan iki adet almayı düşünüyordum fakat 1.65 sar değerinden çekiniyordum. Bugün lenovo'nun müşteri hizmetlerini aradım. Telefonu tek hatla kullansam sar değeri düşer mi diye sordum fakat bir değişiklik olmayacağını olsa bile çok çok ufak olacağını söylediler. Zaten sar değerini oluşturan esasen 1. hat oluyor dediler. Sonra bir de eşim aradı müşteri hizmetlerini belki farklı bir cevap alırız diye. Ona da aynı şeyleri söylemişler. Ve eğer hamileyseniz bu telefonu almanızı önermiyoruz demişler direkt. Özellikle bataryasından dolayı çok istediğim bir telefondu fakat bu değerlerden dolayı alamayacağım gibi gözüküyor.
  • quote:

zeadia - iphone 7 sar değeri 1.39. ki cep telefonlarının aktif kullanımı olan 25 yıldan beri bugüne kadar kimsenin hiçbir telefondan kanser olduğu çıkmadı. ayrıca modem, kablosuz telefon, mikrodalga fırın ve bilimum ürün radyasyon yayıyor. sokakta baz istasyonları falan. yağmurdan kaçarken doluya tutulmak.

denizci535 - araya kaynama hocam ben başka bişey soruyorum ne istiyosun diye sormuyorum

+11111111
  • Mikrodalga Fırın
    Frekans aralığı.........................2,45 GHz
    Tipik mesafeniz........................0,5 metre
    En yüksek yayım gücü..............2.200 Watt

GSM Baz İstasyonu
    Frekans aralığı........................900 Mhz den 2,1 GHz ye kadar.
    Tipik mesafeniz.......................50 metre
    En yüksek yayım gücü.............60 Watt

W-Lan (Wireless Lan)
    Frekans aralığı.........................2,412 GHz
    Tipik mesafeniz........................1 metre
    En yüksek yayım gücü..............0,1 Watt

Televizyon
    Frekans aralığı.........................50 Hz
    En yüksek yayım gücü..............230 Watt

Benim bulabildiğim genel sar değeri verileri bunlar ve görüldüğü üzere hepsi 1.65 değerinden baya bi düşük. Tabi ki bunlar da zararlı ve radyasyon yayıyor. Fakat ben tüm gün elinde mikrodalga fırınıyla gezen kimse görmedim. Fakat cep telefonları neredeyse tüm gün cebimizde veya elimizde. Ayrıca sar konusu bu kadar önemsiz olsa 2'nin altı gibi bir sınır konmazdı ve kendi müşteri hizmetleri direkt olarak hamilelere bu telefonu önermiyoruz demezdi herhalde.
    Belki de tüketiciler hep böyle "aman ne olacak her yerde var radyasyon" mantığıyla davrandığından dolayı, üreticiler önemsemiyor sar değerlerini. Ne de olsa sar değeri 10 bile olsa "aman ne olacak her yerde var radyasyon" diyerek alacak bir tüketici kitlesi var. Tüketici bilinçli olup sar değeri yüksek telefonları almasa, üreticiler paşa paşa dikkat etmek zorunda kalacak bu konuya. Nitekim sar değerine dikkat eden markalar da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez12

Mikrodalga Fırın
    Frekans aralığı.........................2,45 GHz
    Tipik mesafeniz........................0,5 metre
    En yüksek yayım gücü..............2.200 Watt

GSM Baz İstasyonu
    Frekans aralığı........................900 Mhz den 2,1 GHz ye kadar.
    Tipik mesafeniz.......................50 metre
    En yüksek yayım gücü.............60 Watt

W-Lan (Wireless Lan)
    Frekans aralığı.........................2,412 GHz
    En yüksek yayım gücü..............0,1 Watt

Televizyon
    Frekans aralığı.........................50 Hz
    En yüksek yayım gücü..............230 Watt

Benim bulabildiğim genel sar değeri verileri bunlar ve görüldüğü üzere hepsi 1.65 değerinden baya bi düşük. Tabi ki bunlar da zararlı ve radyasyon yayıyor. Fakat ben tüm gün elinde mikrodalga fırınıyla gezen kimse görmedim. Fakat cep telefonları neredeyse tüm gün cebimizde veya elimizde. Ayrıca sar konusu bu kadar önemsiz olsa 2'nin altı gibi bir sınır konmazdı ve kendi müşteri hizmetleri direkt olarak hamilelere bu telefonu önermiyoruz demezdi herhalde.
    Belki de tüketiciler hep böyle "aman ne olacak her yerde var radyasyon" mantığıyla davrandığından dolayı, üreticiler önemsemiyor sar değerlerini. Ne de olsa sar değeri 10 bile olsa "aman ne olacak her yerde var radyasyon" diyerek alacak bir tüketici kitlesi var. Tüketici bilinçli olup sar değeri yüksek telefonları almasa, üreticiler paşa paşa dikkat etmek zorunda kalacak bu konuya. Nitekim sar değerine dikkat eden markalar da var.

[DHTUBE=]

Mrb daha oncede söylemiştim benimde en çok kafama takılan nokta sar değerliydi. Biraz arastirdim Şehir içinde telefonun çekim gücü iyiyse bu değerlerin çok altinda radyasyon yayıyor. Ama dağın başında telefonun az çektiği yerde diğer telefonlar çekmekte zorlanirken bu telefonla rahatlıkla konusabilirsiniz.

Demek istediğim aynı noktada aynı şebekede 2 telefon varsa ikisininde degeri aynı gibi şebekenin iyi çekmediği yerde bu telefon biraz daha tehlikeli olabilir.

Bilimsel hiçbir kanitim yok biraz arastirdim internetten kendimce bu sonuca ulaştım yanılıyorda olabilirim karar sizin.
    ++Birde wi-fi çekim gücü de note3 e Gore baya kuvvetli ve telefonda radyo var bütün bunlar birleşince sar degeri yükseliyor tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturka -- 2 Şubat 2017; 13:58:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez12

Merhaba, bende bu telefondan iki adet almayı düşünüyordum fakat 1.65 sar değerinden çekiniyordum. Bugün lenovo'nun müşteri hizmetlerini aradım. Telefonu tek hatla kullansam sar değeri düşer mi diye sordum fakat bir değişiklik olmayacağını olsa bile çok çok ufak olacağını söylediler. Zaten sar değerini oluşturan esasen 1. hat oluyor dediler. Sonra bir de eşim aradı müşteri hizmetlerini belki farklı bir cevap alırız diye. Ona da aynı şeyleri söylemişler. Ve eğer hamileyseniz bu telefonu almanızı önermiyoruz demişler direkt. Özellikle bataryasından dolayı çok istediğim bir telefondu fakat bu değerlerden dolayı alamayacağım gibi gözüküyor.

Hamileyseniz önermiyoruz cevabı gerçekten düşündürücü... Şu an kullanmakta olduğum cihazın bas bölgesi sar değeri 0.17 ve gayet iyi bir şebeke / wi-fi çekimi var. P2'deki sar değerleri bana cihazda yüksek çekim gücü olduğunu değil kalitesiz bileşen kullanıldığını düşündürüyor. Bu cihazda lens Sony, ekran Samsung, pilini açsak muhtemelen Samsung veya Lg'dir...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, bir ara ben de müşteri hizmetlerini arayacağım.

• Merhabalar. Lenovo P2 ve mi max arasında kaldım. Günlük aşırı aktif kullanımda oyun harici performans düşüklüğü yaşatır mı ? arada 500 liralık fark var P2nin bunu hak edecek neyi var ? 6.5 inçlik telefon cepte rahat taşınabiliyor mu ? dayanıklılığı nasıldır, kılıf rahat bulunuyor mu?
  • llAkabell kullanıcısına yanıt
    Bende nette biraz araştırınca SonyAlbum adında Sony Xperia da kullandığım uygulama apk dosyasını buldum ve kurdum. gayette güzel oldu. telefondaki tüm fotoğrafları görüntüleyebiliyorum
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.