Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İki gün önce bende Lenovo P2 aldım ve özellik olarak hız olarak severek kullanmaya basladim. Yalnız telefonu aldığım günün sabahı zil sesinde hoparlör patlamış gibi arasıra cızırtı yaptı. Bunun üzerine aldığım yere giderek durumu anlattım ve bu duruma onlarda şahit oldu, yenisiyle değiştirdiler. Ama aldığım bu telefondada aynı sorunu yaşadım. Aldığım yer hediye çeki verdi. Şimdi arkadaşlar ben bu telefonu severek aldım ama tekrardan aynı sorunla karşılaşmaktan korkuyorum. Size sormak istediğim böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Kronik bir sorun mu acaba? Yoksa benim şansıma mı böyle oldu? Bu arada YouTube'dan video falan izlerken bu sorun olmuyor. Sadece zil ve bildirim seslerinde oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ara ara ses başlangıcı yada bitiminde çat diye bi ses geliyo bazen oluyo bazen olmuyo yazılım güncellemesi ile düzelir diye düşünüyorum

Bu arada video kaydederken ses kısılması lenovolarda gürültü önleme amacıyla eklenmiş olan ikinci bir mikrofon sebebi ile oluyor. Aslında bu özellik telefon konuşmaları için ancak video çekiminde de aktif oluyor. Bence yine yazılım güncellemesi ile düzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 3 Şubat 2017; 10:14:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.cglr

Merhaba arkadaşlar,

İki gün önce bende Lenovo P2 aldım ve özellik olarak hız olarak severek kullanmaya basladim. Yalnız telefonu aldığım günün sabahı zil sesinde hoparlör patlamış gibi arasıra cızırtı yaptı. Bunun üzerine aldığım yere giderek durumu anlattım ve bu duruma onlarda şahit oldu, yenisiyle değiştirdiler. Ama aldığım bu telefondada aynı sorunu yaşadım. Aldığım yer hediye çeki verdi. Şimdi arkadaşlar ben bu telefonu severek aldım ama tekrardan aynı sorunla karşılaşmaktan korkuyorum. Size sormak istediğim böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Kronik bir sorun mu acaba? Yoksa benim şansıma mı böyle oldu? Bu arada YouTube'dan video falan izlerken bu sorun olmuyor. Sadece zil ve bildirim seslerinde oluyor.

Merhaba

Youtube v.s gibi sitelerden muzik dinlerken cızırtı olmuyor, sadece zil seslerinde dediginiz gibi bir durum mevcut. Kronik bir sorun gibi görülse de ben cihaz icinde bulunan zil sesi mp3 lerin kalitesiz oldugundan supheleniyorum. umarım yazılım guncellemeleri ile duzelir. ama dediginiz gibi cızırtı bi cok kullanıcıda mevcut. bakalım zamanla ne olacak.

• Bu arada arkadaşlar

Şarj konusunda telefon bir harika. Full internet açık 3 gün gidiyordu. Ekran parlaklıgını biraz kıstım ve otomatik yaptım.

Dun sabah 8 de şarjdan cektim bugun saat 10.30 ve %74 şarj durumum. bu sekilde 4 gün gider ve full internetim acık kapatmıyorum...

Bilginiz olsun ekran cok şarj yiyor

• Dostum ortalama 3 gün şarjı gidiyor ben 1 haftada 2 kere şarj ettim fazlası riskli ℅15 kırmızıya. Giriyor zaten alanların büyük bir bölümü şarj için alıyor böyle giderse muhteşem ama 6 ay geçince ne olacak hep beraber göreceğiz

• P2 nin üstün özellikleri :

Powerbank görevi görmesi.

Merhaba Arkadaşlar

Ben bu özelligi nasıl kullanacagımı bilmiyorum bilen varsa hangi menüden veya hangi şekilde yapılıyor tarif ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: racert

quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

1 hafta önce aldığım ve neredeyse hiç kullanmadığım lenovo p2'yi satıyorum. ilgilenenler bana ulaşabilir.
    grey-32 gb. lenovo tr garantili. faturalı. kutulu. sim kart hiç takılmadı.

Fiyat ve mevkii

https://forum.donanimhaber.com/satilik-lenovo-p2-grey-1350-tl--123764127
  • Eve gittigimde tavsiye ettiğiniz galeri uygulamalarını deneyeceğim çok teşekkürler.

Telefonun arama kaydında hangi numarayla kaç dakikalık görüşme yapıldığını göremiyorum. Bütün ayarları kurcaladım bulamadım.

• ÇAKIR_41 kullanıcısına yanıt
    Arama kaydında kişinin başındaki harfe basın açılan menüde arama kaydı sekmesine tıklayın orada kayıtlar gözüküyor

• SezerBulutt S kullanıcısına yanıt

Yarım saat arayıp bulamamıştım. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidullah

quote:

Orijinalden alıntı: m.cglr

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba

Youtube v.s gibi sitelerden muzik dinlerken cızırtı olmuyor, sadece zil seslerinde dediginiz gibi bir durum mevcut. Kronik bir sorun gibi görülse de ben cihaz icinde bulunan zil sesi mp3 lerin kalitesiz oldugundan supheleniyorum. umarım yazılım guncellemeleri ile duzelir. ama dediginiz gibi cızırtı bi cok kullanıcıda mevcut. bakalım zamanla ne olacak.

Cevabınız için teşekkür ederim. Tekrardan alsam mı almasam mı karar veremedim 😕

• ahhh Lenovo P2 ahh :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon 2.5inc hardisk bile baglaniyor ntfs formatinida goruyor samsunda lgde ntfs icin root yapmistim harddiskte gormuyordu gucu calistirmaya yetmiyordu

• Ufak bir sorunum var, aslında hatla da ilgili olabilir ama bilemiyorum. Bazen Whatsapp üzerinden gönderilen mesajlar vaktinde gelmiyor. Mesela akşam 5 gibi telefona bakıyorum herhangi bir mesaj gözükmüyor ama Whatsapp simgesine tıklayıp uygulamayı açtığım anda 5-6 konuşmadan birden mesajlar geliyor ki çoğu 2-3 saat önce gönderilmiş olabiliyor. Buna benzer bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellchook

Ufak bir sorunum var, aslında hatla da ilgili olabilir ama bilemiyorum. Bazen Whatsapp üzerinden gönderilen mesajlar vaktinde gelmiyor. Mesela akşam 5 gibi telefona bakıyorum herhangi bir mesaj gözükmüyor ama Whatsapp simgesine tıklayıp uygulamayı açtığım anda 5-6 konuşmadan birden mesajlar geliyor ki çoğu 2-3 saat önce gönderilmiş olabiliyor. Buna benzer bir sıkıntı yaşayan oldu mu?

Bende p2 yok ama aynı sorun bendede var

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanxf

quote:

Ufak bir sorunum var, aslında hatla da ilgili olabilir ama bilemiyorum. Bazen Whatsapp üzerinden gönderilen mesajlar vaktinde gelmiyor. Mesela akşam 5 gibi telefona bakıyorum herhangi bir mesaj gözükmüyor ama Whatsapp simgesine tıklayıp uygulamayı açtığım anda 5-6 konuşmadan birden mesajlar geliyor ki çoğu 2-3 saat önce gönderilmiş olabiliyor. Buna benzer bir sıkıntı yaşayan oldu mu?

Hattın Türk Telekom mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkanxf

quote:

Hattın Türk Telekom mu?

Evet 3G kulanıyorum

• Aldığımız ürünleri kılıf, jelatin, cam gibi ve de telefon için indirdiğimiz genel programları paylaşabilir misiniz arkadaşlar, benim gibi telefonu yeni alan birçok arkadaş var, şimdiden teşekkür ederiz, isterseniz yeni konu da açabilriz bunun için
  • cellchook kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar kısmında watsapp otomatik sonlandırılıyorsa, siz programı açmadıkça mesajlar gelmez. Kontrol edin isterseniz.
  • turk telekom rezalet bi internet veriyor. paso kesiliyor.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.