Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam aynısı ben pc kulaklığını telefona taktığımda oluyo jacki çok bastırınca mikrofon varmış gibi algılayıp o sayfaya atıyo heralde normal kulak içi kulaklıkla sorun olmuyo ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralara da bi geldik kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi dediğine göre her mikrofonlu kulaklıkta bu sorun olacak mı?

• racert R kullanıcısına yanıt
    Tabi atayım. Mıknatıslı ve muhafazalı bir kılıf ben memnunum.

• hocam jack girişine bastırınca oluyo ilginç gelsede oraya dokunmayınca biçey olmuyo benim g3 te oluyodu p9 lite da olmuyodu olmamasına neden olan değişken ne onu bilmiyorum yanlız belki jack girişinde sorun vardır g3 ün jacki bozuktu oluyodu p9 re da olmuyodu ama dediğim gibi bende tam olarak bilmiyorum tahmin benimkisi

• Buralara da bi geldik kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam :)
  • ne demek hocam iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Tabi atayım. Mıknatıslı ve muhafazalı bir kılıf ben memnunum.

Mıknatıslı kılıfı ne kadara aldınız acaba hocam

• Su radyoyu kullanmamama ragmen sarj tuketiyor bunun one nasil gecilir?

• selamun aleyküm arkadaşlar bende bir hafta aldı alalı allaha şükür sıkıntım yok sadece iki sorum olcaktı sizlere birincisi menü sayfası özelleştirilmiyomu tercihler kısmındaki yetersiz bence kafaya göre sıralama yokmu
    ikinciside güncelleme çıktı mı 7.0
    şimdiden saolun arkadaşlar güle güle kullanmalar
  • racert R kullanıcısına yanıt
    İzmir de aradım bulamadım İnternet den 28.90 TL getirttim.
  • Arkadaşlar hiç kimsenin konuşmadığı bir konu var. Bildiğim kadarıyla bataryaları bozan en önemli etken ısı... Dolayısıyla hızlı şarj eden şarjlar pek tavsiye edilmez. İçindeki hızlı şarj da bataryayı ısıtıyor. Bence orjinal hızlı şarj ile şarj etmek sakıncalı olabilir. Ancak normal kaliteli düşük amperli şarj cihazları daha uzun ömürlü olacaktır diye düşünüyorum. Sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tajo -- 5 Şubat 2017; 23:41:0 >
  • Furkanxf F kullanıcısına yanıt
    MediaMarkt internet ten aldım. Mağzalarında yok. Forumda bunu detaylıca yazmıştım. Oradan detaylarını okuyabilirsiniz.
  • kokokola K kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bahsettiğim senaryo ile tam tamına 7 gün gidiyor pil. İlk hafta ve ikinci haftada da ayı şekilde 7 gün hiç şarj etmeden kullanabildim.
    Ekran süresini soran arkadaşlar için; yaklaşık olarak 8 saat yazıyor.
  • tajo T kullanıcısına yanıt
    Size kesinlikle katılıyorum. Eğer acil değilse normal bir şarj cihazı ile (daha uzun sürede) şarj etmek bataryanın ömrünü uzatacaktır.
  • Forumu okumanızı tavsiye ederim. Daha önce de yazılmıştı. Radyo denen şey GSM şebekesi. Yani bildiğiniz radyo değil.

Haa... Halâ önüne nasıl geçerim diye soruyorsanız; bence sim kartınızı çıkartın.
  • Pekı normal bır sarj cihazı ıle sarj ettıgımız zaman ne kadar surede dolar ve ılerleyen zamanlarda bu batarya performansına ne kadar etki eder ayrıca boyle bır durum varsa adamlar bu zıkkımı neden kutu ıcıne koyarlar

• cellchook kullanıcısına yanıt
    aynı promlem bede de var şebekede değil wifidede olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _zaknafein_

Telefonun markası ne olursa olsun, nasıl şarj ederseniz edin 2 sene sonunda tüm bataryalar performans kaybediyor. Hiç yoktan hızlı şarj edin keyfinize bakın.

GPS ve navigasyon performansı ile ilgili var mı yorum yapacak arkadaş ?

Dostum öyle diyorsun da 2 seneye kim öle kim kala yarına cikacagimizin garantisi var mı ki yok 2 sene uzun bir süre alsam yine bundan alırım 10 günlük izlenimim bu dur

• Arkadaşlar iki uygulamayı aynı anda ekrana nasıl açıyoruz? Ayarlar menüsünde çoklu ekran uygulamasını seçtim fakat açma konusunda nasıl açılacağını bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

• Arkadaşlar konuyu baştan sona okudum ancak çok az fotoğraf paylaşılmış rica etsem bir kaç fotoğraf ekleyebilir misiniz. Gsmarena daki fotoğraf kardilastirmalarina guvenmiyorum ben açıkçası. Gerçek kamera performansını merak ediyorum. Özellikle manzara ve gece çekimini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58AB85600 -- 6 Şubat 2017; 15:27:36 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.