Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperturka

Bende ram 4 gb hafıza 32 gb görünüyor ayarlar telefon hakkında bölümünde.
    Ama Bellek yerinde 3.5 gb çelişkili:)

Birde ekranın görüntüsünü nasıl alıyoruz?

Bildirim çubuğunu aşağıya kaydırdığında oradaki kısayolların içerisinde ekran görüntüsü alma özelliği de var.
  • quote:

Yada ses kısma + power tuşu ile alabilirsin
  • neredeyse 4 gün oldu belki geçmiştir bile %23 şarjım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

quote:

Yada ses kısma + power tuşu ile alabilirsin

Saolasin bende orta tuşla deniyordum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı akşamlar,

İki telefon taşımaktan sıkıldığım ve şarjı iyi gittiği için p2 almak istiyorum fakat aklımda bazı sorular var, yardımınıza ihtiyacım var.

-çift hat açık iken bir numara ile konuşurken diğeri çalıyor mu yoksa kapalı mı gözüküyor?

-çift WhatsApp aynı anda aktif mi?

-çift uygulamalar var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemturkgeldi C kullanıcısına yanıt
    Çift hat kullanıyorken, biri ile görüşme yaparken diğeri kapalı gibi oluyor.
    Çift whatsapp doğru uygulama ile aynı anda aktif olabiliyor.
    Çift uygulamalar diye bir özellik var iki "whatsapp kullanma" diye örnek veriyor ama hiç denemedim.
  • alperturka kullanıcısına yanıt
    Ekranı üstten aşağı çekince gelen menüde de ekran alıntılama aracı var. ekranın istediğin bölümünü alıntılamanı sağlıyor.
  • Bende P2 alarak aranıza katıldım arkadaşlar

İlk olarak resim galerisini bulamadım,kamerayı açıp ordan fotoya tıklayarak bakıyorum,menüde sadece google fotoğraflar seçeneği var,ayrıca bir galeri yokmu?
    Cihaz çift işlemcili. Mesgulken diğer hat kapalı olmaz. Sadece uyarı verir diğer hattan cagri aldığında. Çift işlemcili cihazların çalışma prensibi budur. İnternette açıklaması mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbes

Cihaz çift işlemcili. Mesgulken diğer hat kapalı olmaz. Sadece uyarı verir diğer hattan cagri aldığında. Çift işlemcili cihazların çalışma prensibi budur. İnternette açıklaması mevcut.

bende işlemci arızalı o halde.
  • reymor01 R kullanıcısına yanıt
    Google fotoğraflar haricinde diğer markalar gibi kendi galeri uygulaması bulunmuyor. Forumda başka galeri uygulamaları indirip kullananlar var öneride bulunabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: SezerBulutt

Google fotoğraflar haricinde diğer markalar gibi kendi galeri uygulaması bulunmuyor. Forumda başka galeri uygulamaları indirip kullananlar var öneride bulunabilirler

Çok teşekkür ederim,bir tane indirip denedim gayet güzel orijinal gibi bir program,biraz kullanalım bakalım...
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    doğru uygulama derken nedir acaba? klon lu uygulamalar yok mu?
    geçen hafta xiaomi mi5 s aldım onda vardı ama şarj akşam saat 20:00 a kapanıyordu bu yüzden geriverdim.
    iki hattımı da çok aktif kullanıyorum arama ve whatupp anlamında, paramı boşuna bağlamış olmak istemediğim için soruyorum.
  • Lenovo Companian yazılımını windows store dan bilgisayarına kurabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 8 Şubat 2017; 16:52:11 >
    yazmıştım ama açık olması gerek sanırım. alternatif yazılımlar ile ikinci whatsapp var hani onu kullanabilirsiniz.
    telefonun uygulama klonlama özelliğini denedim şimdi. ikinci bir whatsapp oluştu onun üzerinden ikinci hattı whatsapp kurdum.
    Aynı anda iki hatla birden konuşamıyorsunuz. bende bir hat ile görüşme yapıyorken diğeri çalmıyor. çift işlemci muhabbetinden emin değilim.

Ancak bu telefonda şarj akşam değil ertesi akşam 20:00 da ancak %10 kalıyor.
    Bende Mi 5s almaktan dönmüştüm. Antutu benchmark ta 65000 puan aldı ama telefon hiç yavaşlamıyor. iş ve şahsi hattım aynı anda takılı ve günde 7 saat 4g internetimi wifi olarak laptopa paylaşıyorum. Hotspot hep açık diyebiliriz.

ısınma takılma vs sorunu hiç olmadı alalı 2 hafta oldu nerdeyse 4 defa şarj ettim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 10 Şubat 2017; 15:47:25 >
  • Çift WhatsApp kullanmak isteyenler herhangi bir uygulama gerekmeden teledinhn ayarlar kısmında klonloma bölümü var orada klon yapip ikinci WhatsApp kurabilirsiniz. Ben kurdum kullanıyorum her ikisi de aynı anda aktif bı sıkıntı yok

• Bu telefonun kamerası nasıl? Su anda tek sıkıntım kamerası. Kamerasıni başka cihazlarla karşılaştıran var mi? Biraz beni aydınlatırsaniz çok memnun olurum.

• Ben teknosada kamerasını biraz inceledim, birkaç telefonla ile de karşılaştırdım bana karanlık geldi kamera renkleri. Gerçi kullanan arkadaşlar daha iyi yorumlayacaklardır.
  • serkan.yazici S kullanıcısına yanıt
    hangi telefonla karşılaştırdıniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung J7 prime ve j7 2016 vardı üçünü yan yana getirdim, p2 kamera renkleri karanlıktı.Ekran parlaklıkları üç telefonunda sonuna kadar açıktı.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.