Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki netlik ve gürültü olarak hangisi daha iyiydı. Renkler bir şekilde halledilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera olarak birkaç sayfada bir mutlaka yorumlar var konu içinde.
    Kamerası gece çekimlerinde yetersiz kalıyor. Flaş ile aydınlayamadığı alanlarda.

Şahsen ben buna takılmadım gündüz çekimleri iyi

Benim için pil süresi ve ısınmaması önemliydi mesela.
  • fotoğraf çekmediğim için o konuda yorum yapmıyım, ancak gürültülü ortamda lenovo telefonlarında kronik bir ses kaydetme sıkıntısı mevcut..p1 kullandığım için yorumum şudur; kamera ışıklı ve aşırı gürültülü olmayan ortamlarda iş görür, ama sen dersenki ben daha iyi işler çıkarsın isterim o zaman başka cihazlara bakmalısın.
  • Ben kamerasından gayet memnunum her yönüyle on numara bir cihaz gerçekten...
  • Arkadaşlar, teknosa'nın internet sitesinde Gold rengi %8 indirim + sepette Sevgililer Günü indirimi ile 1472.50 liraya geliyor. Kargo ücretsiz. İlgilenenler kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvoynik -- 9 Şubat 2017; 18:37:26 >

• serkan.yazici S kullanıcısına yanıt
    Ablama Samsung j7 prime aldim bende Lenovo P2 kullanıyorum.her iki cihazin parlaklığı max yapın yan yana koyun göreceksiniz ki Lenovo kamera daha iyidir.renk tonu olarak Samsung biraz yapay kalıyor Lenovo ise gerçekçi.

Otomatik odaklanma özelliğini açarsanız net fotoğraf görebilirsiniz. Çevremde bı çok kişiye sordum Samsung A7 kullanan arkadaşim var oda Lenovo daha iyi dedi.

Aile bireylerine gösterdim onlarda Lenovo iyi dediler .

Şuanda 2 adet Lenovo P2 ve 2 adet samsug j7 prime var bizde.

Lenovo çok daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidullah -- 9 Şubat 2017; 18:47:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5 g yokmu bu telefonda özelliklerde var yazıyordu ama sim kartın uyumlu ama telefon uyumsuz diye msj geldi sebekeden

• dvoynik D kullanıcısına yanıt
    Fiyat iyimiş, ben 1560 tl almıştım .
  • alperturka kullanıcısına yanıt
    Var bende internet açınca 4G yazıyor

• hamidullah H kullanıcısına yanıt
    Bendede 4g yaziyor 4.5g yazıp msj attım bu cevap geldi

4.5G aboneliginiz zaten bulunmaktadir ancak cihaziniz 4.5G uyumlu gorunmemektedir. 4.5G uyumlu cihazlariwww.turkcell.com.tr/4.5G'den inceleyebilir, size en yakin Turkcell Iletisim Merkezini ziyaret ederek cihaz alabilirsiniz. Aboneliginizi iptal etmek icin 3G yazip 2200 e gonderebilirsiniz. B002

• Arkadaşlar, teknosa.com'da gri p2 de indirime girmiş. 1472.50 liraya az önce satın aldım. Bir hayırlı olsununuzu alırım. Buradaki tüm isimsiz dostlara teşekkürler. Ürünü seçmemde herkesin yorumları ayrı ayrı yardımcı oldu. Aranıza katıldım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvoynik -- 9 Şubat 2017; 23:17:14 >
  • kamerasını gsm arena photo comparedan araştırdım. Ve gayet güzel kamerası varmış. Ancak alırsam aklım sony x veya x compactda kalır diye korkuyorum. Sizce hangi telefon alınmalı. Özellikle x compact özellikleri çok iyi fiyatına göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Güle güle kullan kazasız belasız. Ben P2 den memnun kaldım umarım sizde kalırsınız.
    Hayırlı olsun servis yüzü görme ins. :) Kullananların geneli memnun gibi karalayanlarin coguda zaten bu telefonu kullanmiyor:)

• teknosada hattını teknocell 65₺ lik faturalıya taşıyana 1350 amma 12-24 ay kalma sözü ne kadarında geçerli bilemiyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    iyi fiyata almışsınhocam, ben de geçenlerde aldım güle güle kullanalım :))
  • Ben de kameraların Gsmarena'daki karşılaştırmasına göre satın aldım. Dört senedir xperia Go kullanıyorum. Telefonumun donanımı ve pili günümüz programlarının yazılımlarını taşıyamadığı için değiştirmek zorunda kaldım. Bunun haricinde tek bir sorun dahi yaşamadım telefonla ilgili. Çok da severek kullandım hep. Şahane 720p videolar çektik beraber :)

Sizin kafanızı karıştıran modeller neredeyse yarı yarıya pil kapasitesine sahipler. Ram'leri 1 Gb daha düşük. Sony'nin kendi arayüzü zamanla yavaşlayabilir. Fakat bunun yanında da 23 Mp kameraya sahipler.

X Compact'ın ekran çözünürlüğü P2'den küçük (319 ppi), X'in ekran çözünürlüğü ise P2'den büyük (441 ppi) fakat 5 inç ile P2'ninkinden daha küçük bir ekran. Bu iki ekran da LCD, Amoled ekrana göre daha çok enerji tüketecektir.

Bunun yanında Lenovo P2'nin kamerası Sony sensör ile geliyor. Ram 4 Gb ve 5100'lük batarya çok fazla yakmayan Snapdragon 625 işlemci ve Amoled ekranla muhteşem bir performans sergileyecektir. Artı olarak gördüğüm bir diğer özellik de P2 neredeyse saf android ile geliyor. İçinde lüzumsuz programlar bulunmuyor.

Anladığım kadarıyla fiyat sıralaması X Compact < Lenovo P2 < X şeklinde olacaktır.

Bunlar benim dikkat ettiğim hususlar. Bataryaya, Ram'e, işlemciye, kameraya, arayüze bakarak Lenovo P2'yi seçtim.

• Çok teşekkürler arkadaşlar, cihazlarımızı sapasağlam ve eğlenerek kullanmak hepimize nasip olur İnşallah. Mutlu fotoğraflar çekelim, güzel haberler okuyalım, sevdiklerimize ulaşalım :))
  • Android 7 gelecekcmi bu tele arkadaslar

• Bende düşünüyordum 1472.50 yi görünce Teknosa da aldım. Yarın mağazadan teslim alacam buradan yazıp haber verenlere teşekkürler. P1 vardı düşürüp ekranı kırmıştım servis 800 TL isteyince bir telefoncuya 130 TL ye kendim yaptırdım 5 aydır gidiyor ama artık sapitti. Umarım P2 i yi en az 2-3 sene kullanırım. P1 bile yeterken P2 çok iyi gelecek bana :)

1472.50 TL yi benim gibi kararsız arada kalanlar degerlendirsin bence.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.