Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: işleredom

telefonun videoda mikrofon sorunu varmış galiba bu nasıl bir sorun? Video çekimi çok mu kötü oluyor? Başka bir kronik sorunu var mi?

Altta paylaştım kardeş ayrıca birebir sabit şekilde aynı sorun bende de oldu. Mikrofon sorunu var ve bu görüşme whatsapp ses kaydı instagram snapcast de bile oluyor.
  • parsan kullanıcısına yanıt
    Kamera dan resim performansi nasildi peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parsan kullanıcısına yanıt
    vazgeçtim abi o zaman. Çok kötü bir sorunmus. Artık x ile x compact arasında karar vermeye çalışacağım. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Arkadaşlar bende bugün sattım telefonu. Gıcık olduğum durum ise şu telefonun mikrofonu sorunlu. Kayıt esnasında veya arama da kulağınızdan çok hafif uzaklaştırdığınız zaman sesi algılamıyor. video kaydında da sesi kaliteli şekilde kaydetmiyor. Acaba bana gelen model mi böyle sorunluydu bilmiyorum. Hoparlörde bazı seslerde çatlama yapıyordu. Gri rengin yan elmas kesim noktaları çizilmeye biraz müsait ayrıca. Geçen düğünde çekim yaptım sesleri hiç algılamamış çok kötü bir deneyim oldu benim için. Almadan düşünmenizi öneririm. 1472 liraya süper telefon ayrıca onu belirteyim. Sırf şarjından dolayı tekrar bile almayı düşünebilirim fakat mikrofon ve hoparlör perfonmansı çok kötü. Örneğin snap'te video çekeceksiniz imkansız gibi bir şey mikrofonu ağzınıza sokmanız lazım veya whatsapp da ses kaydedeceksiniz biraz uzak olmasınız sesiniz bir yüksek bir alçal kayıt ediyor.
    Stanislav Grozdinyoutube
    Lenovo p2 problem sound video(звук проблем)
    https://www.youtube.com/watch?v=4_2Bkj069vk
    Rob Rymondyoutube
    Lenovo P2 mic issues
    https://www.youtube.com/watch?v=YEeksClKCaU

aynen sorun şu videolarda var mikrofon ya patlama yapıyor ya sesi almıyor.

kesim yerleri çizilmeye müsait katılıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Arkadaşlar bende bugün sattım telefonu. Gıcık olduğum durum ise şu telefonun mikrofonu sorunlu. Kayıt esnasında veya arama da kulağınızdan çok hafif uzaklaştırdığınız zaman sesi algılamıyor. video kaydında da sesi kaliteli şekilde kaydetmiyor. Acaba bana gelen model mi böyle sorunluydu bilmiyorum. Hoparlörde bazı seslerde çatlama yapıyordu. Gri rengin yan elmas kesim noktaları çizilmeye biraz müsait ayrıca. Geçen düğünde çekim yaptım sesleri hiç algılamamış çok kötü bir deneyim oldu benim için. Almadan düşünmenizi öneririm. 1472 liraya süper telefon ayrıca onu belirteyim. Sırf şarjından dolayı tekrar bile almayı düşünebilirim fakat mikrofon ve hoparlör perfonmansı çok kötü. Örneğin snap'te video çekeceksiniz imkansız gibi bir şey mikrofonu ağzınıza sokmanız lazım veya whatsapp da ses kaydedeceksiniz biraz uzak olmasınız sesiniz bir yüksek bir alçal kayıt ediyor.
    Stanislav Grozdinyoutube
    Lenovo p2 problem sound video(звук проблем)
    https://www.youtube.com/watch?v=4_2Bkj069vk
    Rob Rymondyoutube
    Lenovo P2 mic issues
    https://www.youtube.com/watch?v=YEeksClKCaU

aynen sorun şu videolarda var mikrofon ya patlama yapıyor ya sesi almıyor.

Diğer kullanan arkadaşlarda da bu problem var mı? Telefonu satın aldım ona göre iade edeceğim.

• Bende böyle bir probelm yok gayet güzel kayıt ses ve hop sesi...konuşma esnasındada karşı taraftan hiçbir şikayet almadım...
  • Teknosa'nın sanırım ing bank ile anlaşması var. Vade farkıyla taksit yaptırabiliyorsunuz. 1.550 lira 1.700 falan oluyordur herhalde. Bugün Capitol'de inceledim telefonu. O bataryayı o kasaya nasıl sığdırmışlar aklım almadı.
  • Aynı sorun var kardeşim. Bende bu sorundan dolayı sattım. lenovo forumunda bu sorunla ilgili konu var

Ayrıca youtube'da lenovo P2 issue yaz videodaki ses problemini gör. Aynen videodaki gibi ses kaydı ve videodaki ses kaydını bende yaşadım. Aynı ortamı, aynı ses yüksekliğini P2 ve başka bir telefonla kaydedin farkı net görürsünüz. Bu problem sizin için önemli ise hiç beklemeyin hemen iade edin. Forumdaki italyanlar bile pes etmiş iade ediyorlar. En kötüsü firma bu problemi kabul etmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım bunun iade gerekçesi olmadığını söylediler. Ayrıca bu sorunu çözmek için güncelleme gibi bir gayreti de yok Lenovonun. Düzeltselerdi p1 de de aynı sorun var onu düzeltirlerdi P2 yi de bu problem halledilmiş olarak piyasaya sürerlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hautbois -- 10 Şubat 2017; 22:42:25 >

• Bu video Lenovo P2 ile çekildi

Bu da Sony Xperia Z2 ile çekildi

İzleyin aradaki ses farkını görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hautbois -- 10 Şubat 2017; 22:41:12 >

• hautbois H kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim hocam. İnternet mağazasından satın aldım ilk bu durumu kontrol edeceğim. Eğer varsa direk iade ederim
  • Videoları izlediniz mi?

• 4K video çekerken aşağıda vereceğim linkte sürekli odaklama yapıyor video çekerken bu sorun var mı peki arkadaşlar?

İzledim hocam.
  • Maalesef bu sorunda var. Naçizane tavsiyem bu konunun yöneticisi ilk sayfaya cihazın kronik sorunları kısmına videodaki sürekli odaklama ile videodaki ve ses kaydındaki problemi eklesin. Eklesin ki cihazı alacak arkadaşlara yol göstersin. Ben facebookta lenovo moto kullanıcıları grubunda bir arkadaşın videoda problem yok kesinlikle tavsiye ediyorum bu cihazı demesi üzerine satın aldım fakat bu problemleri yaşayıp cihazı satmak zorunda kaldım. Yaşadığı şehir itibariyle cihazı görüp inceleme fırsatı olmayan arkadaşlar olabilir bu nedenle objektif yorum yapmak lazım. Cihazın hoparlör kaliteside çok vasat. Sanki ucuz Çin malı bluetooth hoparlör gibi bir ses çıkışı var. Ses çok yüksek çıkıyor ama çok kalitesiz geldi bir müzisyen olarak bana. Fakat batarya performansı tek kelime ile muhteşem. Diyecek söz yok bu anlamda rakibi de yok. Alacak arkadaşlar bu hususları göz önünde bulundurarak tercihlerini yapsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

Bu video Lenovo P2 ile çekildi

Bu da Sony Xperia Z2 ile çekildi

İzleyin aradaki ses farkını görün.

Aynen bu muhabbet bende de vardı ve tüm telefonlarda olduğunu düşünüyorum. Whatsapp instagram snapcast ses kaydı yapmak resmen eziyet. Konuşurken hafif telefonu kulağınızdan oynatın ses gitmiyor karşıya robotumsu gidiyor. Sonuçta telefon konuşmak için. Ram ekran pil kasaya diyecek laf yok ama hoparlör ve mikrofon rezalet ötesi.

hocam video kaydina baslamadan once ekranda sol ust kosede bir simge var onu kapali konuma getirirseniz zirt pirt her yeni objede odaklamayi kapatmis oluyorsunuz youtube de bunun ile ilgili videom da var. ama satmissiniz zaten.

• ve

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

hocam video kaydina baslamadan once ekranda sol ust kosede bir simge var onu kapali konuma getirirseniz zirt pirt her yeni objede odaklamayi kapatmis oluyorsunuz youtube de bunun ile ilgili videom da var. ama satmissiniz zaten.

Hocam teşekkürler bilgi için. Kısa bir müzik videosu kaydedebilir misiniz mümkünse?
  • Telefonu teslim aldım. Açar açmaz 72 mb güncelleme geldi.
  • Tam f/p odaklı bir cihaza yönelmişken şu mikrofon sıkıntısı işleri bozdu.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.