Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En büyük sıkıntı Lenovonun bu sorunu çözmek için hiçbir çaba sarf etmemesi. Bu cihazda benim gözlemlediğim bir durum daha var. Örneğin bir haber veya internet sitesine girildiği zaman yazılara zoom yapıldığında yazı karakterleri gayet net ve keskin iken resimler o kadar net değil. Birkaç telefonla aynı siteleri açarak karşılaştırma yaptım P2 daha soluk ve fulu gösteriyor resimleri. Aynı kıyası yapan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi bu telefonda usb den güç çıkışı var bilgim kadarıyla, ben Bluetooth kulaklıkda kullanmak istiyorum bu telefonla beraber. şimdi kulaklığımın şarjı bittiğinde en basit şekilde en az kablo vs ile kulaklığı nasıl şarj edebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hautbois H kullanıcısına yanıt
    Zaten benim en büyük hayal kirikligim o oldu, p1 kullanıyordum bu sıkıntı vardı eyvallah dedim.ama sen yeni bir telefon çıkarıyorsun ve aynı sorunla, yani lenovo bana göre resmen dalga geçti musterisiyle...

• Bu kadar yazı yazılmış son sayfalarda sadece ses sorunları hoparlör sorunları vs. kronik denmiş ama bende bu sorunlar yok. kronik olduğunu düşünmüyorum.
    Genellikle forumlarda cihazım sorunsuzdur demek için insanlar üye olmuyorken veya yorum bırakmıyorken. sadece belli bir kesimin karşılaştığı sorunlar ile cihazı kronik arızalı yapmak bence doğru değil.

Hem düşünün bazı sorunlar belirtip o sorunlar ile telefonu başka birine satıyorsunuz. aynı cihazın her yeni sahibi gelip burada bende de şu sorun var derse sonuç ne kadar doğru olabilir ki?

Sorun olarak adlandırdığınızda kronik dediğinizde iade edersiniz.
    Lenovo da bu konuda en iyi marka. Adamların cihaz arızasında ürün değişimi politikası yok. Sadece para iadesi alıyorsunuz dolayısı ile zararınız da olmuyor süre dışında.
  • Bir sürü video vs paylaşıldı, sende yok diye kronik değil demen de mantıksız..1-2 tane sorunlu telefon değilki bu, 10 larca paylasim var internette..paylasmayanlarda video çekmeyen ya da sorunu önemsemeyen kişiler bence..ayrica iade süreci de öyle kolay olmuyor, süreci yaşamış biri olarak yazıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan.yazici -- 11 Şubat 2017; 16:49:33 >
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Tüketici haklarını araştırırsanız cep telefonu iadesinde iki kriter olduğunu görürsünüz. Birincisi cihaza sim kart takılmış mı? İkincisi WiFi ağına bağlanılmış mı? Bunlar gerçekleştiyse iade almıyorlar. Bu ses sorununu da Lenovo iade gerekçesi olarak kabul etmiyor. Bu durumda nasıl iade edeceksiniz?

• Arkadazlar bu telefonu sürekli video kayıt yaparım ses kayıt yaparım diyenler almasın evet ses kayıt problemi var bu özelliği istiyorsanız Sony kamera odaklı telefonlara bakabilirsiniz tabi onlarında hergun şarj edersiniz en ufak bir kullanımda eliniz yanacak kadar ısınır yakın zamanda donma vs başlar.

Lenovo tek kelime ile harika ses kayıt işini önemsemeyenler için süper bir telefon

Şarj benim full internet açık 4 gün gidiyor

Kamerası çok iyi

Isınma donma hiç bir şekilde yok

Bu kadar artısi olan bı telefon ses kayıt kötü diye alınmayacaksa tercih sizindir...

Ben çok memnunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidullah -- 11 Şubat 2017; 22:33:23 >
  • Arkadaşlar video için ayar yok mu bu telefonda kalite seçeneği veya ne bileyim diğer ayarlar bulamadım bir türlü. Telefon on numara ama kamera çekimi bi garip geldi bana. Fotoğraf çekimi çok iyi ama video bir garip..

• Arkadaşlar telefona bağlı cd karttaki her hangi bir görüntüyü silemiyorum bu sorunu nasıl aşabilirim.
  • Telefonu bugün teslim aldım. Bir süre kullandıktan sonra yeşil ekran geldi. Böyle çizgi çizgi. Telefonu kapatamıyorum şu an.

Bu telefonu Teknosa internet mağazasından satın aldım. İade için gönderdiğim takdirde sorun çıkarırlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 11 Şubat 2017; 22:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curb

Telefonu bugün satın aldım. Bir süre kullandıktan sonra yeşil ekran geldi. Böyle çizgi çizgi. Telefonu kapatamıyorum şu an.

Bu telefonu Teknosa internet mağazasından satın aldım. İade için gönderdiğim takdirde sorun çıkarırlar mı?

Herhangi bir sorun olmaz derhal geri gönderin ilk 7 gün içinde gönderilen ürün servise gitmez değişim mecburi. Yani sizin tüketici hakkınız bu. Belirttiğiniz sorun telefonda sorun olduğu anlamına geliyor ayıplı üründür bizlere böyle bir problem yok

• surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Telefona bağlı SD kart demek istediniz sanırım. SD kartı bı PC ye takip biçimlendirmenizi daha sonra telefona takip kullanmanızı öneririm bazı SD kartlar içindeki format türü nedeni ile hatalar verebilir en iyi çözüm bicimlendiemedir

• hamidullah H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Pazartesi günü göndereceğim. Ekranında bariz sorun var. Arkadaki yazılar arada bir gözüküyor. Yeniden başlatabiliyorum ama bir şey değişmiyor. Telefonu kapatmanın bir yolu yok mudur?
  • Beyler şimdi max 5000 batarya bu 5100 sadece 100 mu fark var. Ve p2 çok daha özelliklerle donatılmış cihaz. Yani normalde max daha iyi gitmeli ama p2 daha önde bataryada. Demekki herşey amper gücü değil. Lenovo optimizasyonu iyi yapmış baya.

• çıkmış birisi demiş ki telefonun bu kadar artısı varken ses kayıt kötü diye almamazlık etmeyin diye. Bunun adı üstünde telefon arama yaparken mikrofon sorun çıkaracaksa video kaydederken cızır cızır anlamsız kayıt yapacaksa bunu almanın mantığı nedir ? Pili 3 gün gidiyor bana ama konuşamıyorum saçma yorumlar yapmayın . Bugün mediamarkt'a gittim tekrar teşhirde ki üründe de aynı sorun var ve telefonda kronik sorun olduğu aşikar bunu alırken dikkat edin böyle marka takıntısı olan insanlara da itibar etmeyin.
  • hamidullah H kullanıcısına yanıt
    sd kartı diğer telefonda kullanmadan önce biçimlendirdim diye hatırlıyorum fat 32 galiba, ama yinede tam emin değilim tekrar bakayım. fotoların kayıt yerini sd kart olarak ayarladım kaydetmeye gelince kaydediyor ama silmeye gelince silmiyor. sony xperia z de böyle sorun yaşamıyordum hiç. yarın bu işe bir el atmam lazım sanırım. sizde durum nasıl.
    Sorun internete bağlandığımızda google fotograflardaki herşeyi bulut depoya gönderiyor, siz silmeye çalışırken nete bağlı değilseniz belki bu yüzden silemeyebilirsiniz.
  • parsan kullanıcısına yanıt
    Öncelikle saygılı edepli bir şekilde cevap vermeyi öğren ondan sonra yorum yaparsın.

Yazımı iyi okursan ahize veya konuşma sırasında mikrofon ile ilgili kötü bir durum söylemedim. gayet net karşı tarafın sesini duyuyorum onlarda benim sesimi duyuyor yani bı sıkıntı yok

Kendi ses kaydedici programı ile ses kayıt yaptım çok net kayit yapıyor hiç bir problem görmedim sadece video kayıt kötü bunu da özellikle belirttim.

Bu özellik için yok bana video kayıt lazım diyorsan Sony alacaksın ama o telefonlarda da ısınma sorunu var.

Marka takıntılı olup olmadığımı bilmeden saygısızca cevap verilmez. Yıllardır Samsung kullanıyorum bu telefon ile birlikte bir adet samsung j7 prime aldim her iki cihazı karşılaştırdım Lenovo bı çok ozellikte üstün geliyor

P2 kendim kullanıyorum . Samsung ablama hediye ettim.

O yüzden yorum yapmadan önce iyi düşün.

Bı telefonu almak istemeyebilirsiniz ama bu kadar kötülemeniz gerekmez

Ha bana sar değeri yüksek dersen anlarım haklısın derim ama onun haricinde hiç bir olumsuzluk yok

Öyle video izlerken cızırtı falan da yok YouTube den açtığım videolar süper ses kalitesi ve yüksek ses ile dinliyorum.

Biz markanın avukatı falan değiliz sadece kullanıcılar olarak olumlu olumsuz yönleri yazıyoruz burada almak isteyenler bu yorumlara baksın diye.

Ben bu yorumlara bakarak satın aldım memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidullah -- 12 Şubat 2017; 0:41:5 >

Bizde SD kart ile ilgili bı sorun yok belki sizin SD kart bozulmuş olabilir başka bı kart ile dener mısınız aynı hatayı veriyor mu test etmiş olursunuz.

• SD karttan silinen fotoğraflar Google fotoğraflar dan silinmez oraya yedek aldığı için orada kalır Google fotoğraflara girip oradan silmeniz gerekiyor sanırım bu şekilde çözüm olur hem SD karttan silin hemde Google fotoğraflar uygulamasından silin.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.