Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknosa taksit yapıyor mu? Bir de fiyat 1.550 gözüküyor.
  • dvoynik D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünü uzun zamandır takip ediyordum, sizin sayenizde ben de uygun fiyata aldım. Kazasız belasız kullanın işallah. Teşekkürler...

Bu arada sepete atınca ekstra indirimi yapıyor, toplamda 1472 küsüre geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefe84 -- 10 Şubat 2017; 1:35:29 >
  • Sanırım android"7 gelmiyor

Kaynak

http://www.theandroidsoul.com/lenovo-android-7-0-nougat-update/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonda dolby ses sistemi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    x ve x compactin artıları arayüzü çok hafif 2 3 sene sonra bile yavaşlamıyor. Ekranı mükemmel. Kamera çok iyi. P2den iyi kameraları var. Işlemci vs de daha iyi. X compact hem küçük hem 720p olduğu için pili de iyi. Ve çok ucuz gerçekten.

P2nın artısı şarj mükemmel. Kamera ortalama üstü. 4gb ram. En az 3 sene kullanılabilir mi belli değil. Sony için kullanırsın diyorlar. Çok kararsızım

• Arkadaşlar, Teknosada satılan cihazlar, Lenovo Türkiye garantili mi? 1472TL taksit yapılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exper26 -- 10 Şubat 2017; 9:3:54 >
  • Lenovo P2

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViaHussun -- 10 Şubat 2017; 9:54:58 >

• exper26 E kullanıcısına yanıt
    Ticari yani şirkete kayıtlı kredi kartınız yoksa hiçbir yer taksit yapmıyor. Kesin bilgidir.
    Evkurdan senet ile yada banka anlaşmalı olan satıcılardan kredi ile ancak taksitli alabilirsiniz.
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt
    1 ay kadar önce birçok üretici firma 7.0 güncellemelerini genel olarak ciddi bir kernel hatasından dolayı geri çekmişti.

Buna ek olarak o sitede bir hata var oda şu, yabancı forumlarda da tartışıldı, P2 için old device yani eski cihaz olarak adlandırmışlar. 2016 son çeyrekte piyasaya çıkan bir cihaz için ben ümidimi kesmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 10 Şubat 2017; 10:10:57 >
  • exper26 E kullanıcısına yanıt
    taksit yok
  • Salı günü 2.el olarak yüzde 85 şarjla aldığım telefon şuan yüzde 14de...hayırlısı ile bir bitsede full doldurup denesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Salı günü 2.el olarak yüzde 85 şarjla aldığım telefon şuan yüzde 14de...hayırlısı ile bir bitsede full doldurup denesem

Şarj etmek için sıfırlanmasını beklemenize gerek yok, 20'yi gördümü şarja takabilirsiniz. Şarjın tamamen bitmesi pilin ömrünü azaltır.

• telefonun videoda mikrofon sorunu varmış galiba bu nasıl bir sorun? Video çekimi çok mu kötü oluyor? Başka bir kronik sorunu var mi?

• Tamam hocam hemen takıyorum...Bende tam bitirip öyle şarj etmek daha sağlıklı olur diye biliyordum :)
  • Teknosa'dan 1472,50'ye gri rengini satın aldım. Özelliklerine göre çok iyi telefon.
  • Xperia serisini dört sene sorunsuzca kullandığım için Lenovo'yu tek kalemde tavsiye edemiyorum, haksızlık yapmak istemiyorum. Benim telefonum 8 Gb dahili hafıza ve 512 Mb Ram'e rağmen bana hiç zorluk çıkarmadı. Sadece zamanla kullandığım programların donanım ihtiyaçları değişti ve ben de telefonu değiştirmek zorunda kaldım.

Fakat Lenovo da çok büyük bir marka. IBM'i ve Motorola'yı bünyesinde barındırıyor. Belirli ihtiyaçlara göre çıkarılmış bir seri P serisi de. Eğer ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa Lenovo'dan korkmanıza gerek yoktur. Çin markası ama Türkiye pazarını stratejik önemde gören bir marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvoynik -- 10 Şubat 2017; 14:8:14 >
    android 8 gelir mi? Eğer gelmezse artık yüksek ihtimalle x compacta yönelirım. Geçen sayfada android 7 bile gelmeyecek demişti biri?

• Android 7'nin yayınlanmasının gecikmesi genel bir sorundan kaynaklı sanırım, öyle yazıldığını hatırlıyorum az yukarıda. Android 8 için ise hiç fikrim yok, markanın yazılım güncelleme politikasına bakmadım. Bilenlerden aydınlatılmayı bekleyeceğiz.
  • Lenovo P2 Pro ülkemize gelecekmi arkadaşlar bilginiz var mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bugün sattım telefonu. Gıcık olduğum durum ise şu telefonun mikrofonu sorunlu. Kayıt esnasında veya arama da kulağınızdan çok hafif uzaklaştırdığınız zaman sesi algılamıyor. video kaydında da sesi kaliteli şekilde kaydetmiyor. Acaba bana gelen model mi böyle sorunluydu bilmiyorum. Hoparlörde bazı seslerde çatlama yapıyordu. Gri rengin yan elmas kesim noktaları çizilmeye biraz müsait ayrıca. Geçen düğünde çekim yaptım sesleri hiç algılamamış çok kötü bir deneyim oldu benim için. Almadan düşünmenizi öneririm. 1472 liraya süper telefon ayrıca onu belirteyim. Sırf şarjından dolayı tekrar bile almayı düşünebilirim fakat mikrofon ve hoparlör perfonmansı çok kötü. Örneğin snap'te video çekeceksiniz imkansız gibi bir şey mikrofonu ağzınıza sokmanız lazım veya whatsapp da ses kaydedeceksiniz biraz uzak olmasınız sesiniz bir yüksek bir alçal kayıt ediyor.
    Stanislav Grozdinyoutube
    Lenovo p2 problem sound video(звук проблем)
    https://www.youtube.com/watch?v=4_2Bkj069vk
    Rob Rymondyoutube
    Lenovo P2 mic issues
    https://www.youtube.com/watch?v=YEeksClKCaU

aynen sorun şu videolarda var mikrofon ya patlama yapıyor ya sesi almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parsan -- 10 Şubat 2017; 16:51:45 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.