Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: methcnnbs

Ben LG g2 den geçtim Lenovo p2 ye dostum.

G2 oyunlarda çok ısınıyordu, ve çok şarj tüketiyordu.Bunda ısınma ve şarj problemi yok. Gönül rahatlığı ile geç derim.

G2 yi tek bir sebepten dolayı arıyorum , custom rom zenginliği çoktu :)

Hocam o yönlerde haklısındır kesinlikle de, kameralarını kıyaslar mısın??
  • ViaHussun V kullanıcısına yanıt
    ayrıntılı pil kullanım geçmişini nasıl açıyorsunuz?
  • methcnnbs kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • k6 note yakında satışa sunulacakmış.

Facebook sayfasından söylediler.

sanırım Şubat'ta çıkacak satışa.

inşallah fiyatı uygun olur.

1100-1200 bandında iyi olur.

Lenovo P2 de kafamı kurcalıyor.

fiyatı düşüşte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerBulutt

ayrıntılı pil kullanım geçmişini nasıl açıyorsunuz?

Tam dolma süresinden beri yazısını tıklayarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefona geçtiğinde lg g2'yi kamera konusunda arayacağını zannetmiyorum dostum. G2'nin gece çekimleri çok iyi değildi, Lenovo p2 için de aynı şeyi söylemek mümkün. Kamera konusuna takılmayın geçin derim.

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Ben telefondan gerçekten memnun kaldım. LG G4 den geçtim, pil olsun, ekran kalitesi olsun, hoparlör gücü olsun her şey tam istediğim gibi. 48 satte anca yüzde 50 pil tüketmiş ki ara sıra tavla okey gibi şeylerde oynuyorum.
  • Uzun suren z play ve mi 5s kiyaslamalarimin ardindan bence f/p urunu olarak karar vererek P2 aldim sonunda. Cift sim destegi yuksek pil kapasitesi buyuk ekran ve seleflerine gore daha az isinan islemci beni cezbetti. Vatan bilgisayarda satiliyor suan 1563tl ye. İlk izlenimlerim gayet iyi.

Sadece az omce farkettim ki lenovo yurt disi forumlarinda yazdiklarina gore stabilitr sorunlari oldugu icin bir sure daha nougat guncellemesi gelmeyecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperturka

Bende 2 haftadır araştırıyorum en çok takıldığim konu sar değerliydi çekim gücü diğer telefonlara Gore baya kuvvetli radyosu falanda var birde çift kartlı olduğu için biraz yüksek herhalde kulaklik kullanırım diyip aldım şuana kadarda çok memnunum cumartesi gunu şarj ettim şuanda yüzde 58 daha 3 gün gider heralde

Tesekkurler dostum bende kulakık dusunuyorum hadi hayırlısı

• methcnnbs kullanıcısına yanıt
    teşekkürlerhocam
  • Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE LENOVO P2 AİLESİNE KATILDIM BENİM İKİ SORUNUM VAR BİRİ RESİMDEKİ SİSTEM GÜNCELLEME KISMINDA HATA YAZIYOR NEDEN OLDU ANLAMADIM BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞAN OLDUMU ACABA?

DİĞER Bİ SORUN İSE TELEFON GÖRÜŞMESİ SONRASINDA EĞER ÇAĞRIYI BEN SONLANDIRMAZ İSEM TELEFONUNUN TUŞ KİTLEME TUŞUNA BASANA KADAR EKRAN KARANLIK BİR ŞEKİLDE DURUYOR YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ACABA?

• Bende alır almaz tum guncellemeleri yaptim orda hata yaziyor ama tiklayinca en guncel yazılım yuklu diyor. Bence ufak bi bug olabilir. Problem yada sorun degil.

Daha arama yapmadim. O konuda yorum yapamicam.

Benimde merak ettiğim klavyede turkce klavye tuslarini nasil acabiliriz? bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 31 Ocak 2017; 0:30:52 >
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Google klavye de Türkçe karakterleri klavye ekranına alamıyoruz, harflerin üzerine basarak Türkçe karakterleri girebiliyoruz.

Marketten fleksy klavye'yi indirin veya swiftkey.

• arkadaslar sistem güncelleme hata ekranı bende de veriyor markaya modele kesın takılmayın derim arabada citroen c3 kullanıyorum 6 senedır hıc bır sıkıntı yasamadım dıyecegım o ki bu ısler sans alırsın ıphone oturursun ustune 2 günde kaput sonucta yurtdısında fıyatı bu cıhazın 350 usd ile 450 usd arasında senın devletının aldıgı vergılerden dolayı bu kadar yuksek fıyatlar ben arastırarak aldım ama yıne dedigim gibi sans ısı belkı 2 sene belkı 6 ayda arıza verebilir ama sony xperıa z2 den sonra sarjı lokum ben profesyonel foto degılım ki bununla fotolar cekeyım ıhtıyacımı karsılıyor mu yeter de artar bile bana saygılarımla
  • Arkadaşlar içinden çıkan kılıfı takınca flashta yansıma oluyor sizdede oluyorum yani kilifta uretim hatasını acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

1450 tl

İkamet neresi birde daha esneme payin var mı eşime hediye olarak alacağım 2 makina olacak anlatacağın

• Ankara Etimesgut. Son fiyat olarak 1450tl olur

• aynen bende de oluyor..

telefonu ilk aldıgım butun gün google playden indirme yaptım..2.günde full aktiftim..3.gün de yarım kullandım
    benim kullanımımda 3 gün gidiyor sarj,ilk izlenimlerim iyi kamera performansıda yeterli gayet.
  • Merhaba Arkadaşlar

P2 mesajlaşma uygulaması malesef stabil degil. Özellikle Kisiyi girdikten sonra aşağıya mesaj yazma kısmına tıkladıgınızda acık olan klavye otomatik kapanıyor tekrar tıklayıp acmanız gerekiyor. Bu tur bir problem oldugu icin alternatif mesaj programı onerebilecek var mi ?

• hamidullah H kullanıcısına yanıt
    Facebook Messenger uygulamasında artık SMS desteğide var. Deneyebilirsiniz.
    Bahsettiğiniz Sms mesaj problemi whatsapp tercih ettiğim için beni rahatsız etmedi.

Bende bu telefona en kısa sürede Temperleri cam koruyucu ve silikon kılıf almak istiyorum.
    Önerisi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.