Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece bu pil ömrü için bile alınır. Gerçekten harika...
    Hocam o ilk sayfadaki incelemede sinyal gücü ve konuşma ile ilgili sorunlar olduğu söyleniyordu. Anladığım kadarıyla öyle bir sorun yok Türkiye'ye gelen telefonlarda. Doğru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şöyle bir Türkçe incelemesi çıkmış Hardware Plus tarafından.
  • telecomiso kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Evet pil ömrü için aldım ben de. Kullanıma göre 8-12 saat arası ekran süresi alınabilir ki bu cihazın yanına yaklaşacak başka model bilmiyorum ben. P780 eski model de böyleymiş ama işlemci ram vs çok düşük onda. Bu ise performans canavarı neredeyse. Kesinlikle orta seviyeden ziyade üst seviyeye yakın performans veriyor 720p ekranın da katkısıyla.

Telefon görüşmelerinde ise bir problem yaşamadım 20 görüşme yapmışımdır. Sesin gelmemesi falan olmadı rahat anlaşılıyor. Karşı taraf da şikayet etmedi hiç. Ben telefonu aldığım gün s133 güncellemesini indirip kurdum ve telefonu sıfırladım öyle kullanmaya başladım. Güncelleme öncesi belki sorun vardı ama çözüldü sanırım, lenovo üç güncelleme çıkarmış sorunları çözmüş olsa gerek. Telefonu kaderine terk etmemesi ve lollipop da alacak olması güzel. 5.1 sürümüne de destek verir umarım olgunlaşmış lollipop sürümü kullanırız. Çok umudum yok ama Android M 6.0 da alırız belki. Olmadı custom rom desteği alabilir telefon global piyasada ilgi görürse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Önemli değil. Genel olarak teknolojiyi takip etmeyi seviyorum. Telefon alma gibi bir planım yok ama böyle f/p ürünleri olunca sağdan soldan araştırmadan edemiyorum.
  • İphone daki gibi 3G yi tek tuşta açıp kapatabileceğimiz bir kısa yol yada program varmı?

• Bu arada 64 gb Class 10 Kingston micro sd kullanıyorum sorunsuz, müzik arşivimi attım. 32 gb değil yani maksimum. 128 hatta yeni çıkan 200 gb modeller de olur muhtemelen. İlerde ucuzlarsa alır deneriz :)

• Mtk6752 halihazırda android 5.1 desteği var

Hatta android m desteği de olur ama lenovo verir mi bunu zaman gösterecektir

• @gunman233
    Dediğiniz gibi hocam büyük olasılık güncellemelerle düzeltmişler sorunları.
    Güzel iş çıkarmışlar. Bazı güncellemeler telefondaki bir hatayı düzelteyim derken daha büyük sorunlara neden olabiliyor.

@telecomiso
    Al benden de o kadar hocam. F/p ürün hastalığı var bende de. Neredeyse takıntı boyutunda. Keşke her istediğim teknolojik ürünü inceleme fırsatım olsa.
    Bu teknoloji sitelerine özeniyorum. Gerçekten güzel iş... Keşke öyle bir işim olsa diyorum bazen.
  • Hsnp_16 H kullanıcısına yanıt
    iPhone 5'ini yeni satmış biri olarak bunu ben cevaplayabilirim sanırım.

Android'e alışıksanız bu cihaz iphone 5'in yerini pek çok manada alabilir ve gününüzü fazlasıyla kurtarır.

Şu ana kadar çok stabil bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim. ios'taki sistem uyumluluğu android'de yok fakat bloatware uygulamaları yok sayarsak lenovo bu cihaz için güzel bir rom yapmış. ios gibi olmasa da ona benzer bir deneyim yaşatıyor. Özellikle son kullanılan uygulama menüsüyle ios ve miui'a selam çakmışlar. Hız olarak baya tatmin edici. Sistemde şu ana kadar bir yavaşlama yok ve telefon kolay kolay ısınmıyor. iPhone'a karşı en büyüj eksikliği iphone gibi metal olmaması ve kamerası. iphone 5'in kamerası çok daha iyi.

Merak ettiğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz.

• bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Lenovo s90'a galiba lollipop güncellemesi gelmiş.
    Buna da gelecektir büyük olasılık.
    Aynen hocam keşke öyle bir ortamda çalışabilsek.
  • sedtere S kullanıcısına yanıt
    Gören de arkadaşı ekran eksperi falan sanacak. Trollediği bariz belli.

• İçinden çıkan güzel amaa o da eskiyecek hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Lenovo s90'a galiba lollipop güncellemesi gelmiş.
    Buna da gelecektir büyük olasılık.

Merhaba,

2 gün içinde telefon alacağım smart6 ön siparişe katılmıştım 699tlden alabiliyorum, ne tavsiye edersiniz p70 mi smart 6 mı?
  • Bu mtk kendini çok geliştirdi. Aynı işlemciyi jiayu s3 3g ram lik telde kullanıyorum akıyor telefon. Üstelik ekran full hd iken. 720p de uçuyordur muhtemelen. Qualcomm un 6752 ye eşdeğer diye çıkarttığı s615 her açıdan geride kalıyor performansta. Mtk yeni nesil de çok iyi.. .

• Hocam p70 kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar memnun.
    Özellikle gunman233 rumuzlu arkadaşa sorabilirsin, telefona sahip ve gayet memnun.

Vodafone smart 6'da güzel bir telefon ama youtube'da seyrettiğim videolarda snapdragon 615'in 5.5“ full hd ekranda özellikle oyun oynarken yetersiz kaldığını söylüyorlar.
    Telefonu denemedim onların yalancısıyım.

Youtube'da videolar mevcut seyredin ona göre karar verin. Hatta gidin iki telefonu görün ve biraz kurcalayın derim...

İhtiyaçlarınız ve beklentinize göre karar verin.

Pil ömrü çok önemliyse kesinlikle p70 derim yukarıda gunman233 arkadaşımızın paylaştığı ekran süreleri var neredeyse 11 saat...
    Bir fikrini sorun derim. Yardımcı olacaktır.
  • en ucuz da burada sanırım:
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-p70-pm-telceplenp70?utm_content=21
    799 tl ama 100 tl hediye çeki veriyor lakin 100tl üzeri 2 farklı alışverişte kullanılmak üzere ....
    799 tl fiyat media markt 30 tl lik pover bank hediye :

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Bende g2den geçsem mi diye düşünüyorum.
  • telefonun elde bıraktığı his nasıl? Premium kaliteli bir his veriyor mu? yoksa ucuz basit bir telefon gibi mi duruyor?

bir de periscope uygulaması çalışıyor mu? sorun çıkarıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.