Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün satamazsam yarın telefoncuya satıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedtere

Telefonu mediamarketten aldım.Daha önce sony telefonlar kullandım ve ekranı sonyden sonra vasat geldi.full ekran parlaklığı oyunda 4.5 saat ekran süresi bence yetersiz.Batarya 4000 değil 2500 gibi bence.

Full parlaklık ve oyun ile 4.5 saat ekran süresi vasat mı, Daha önce hangi telefonu kullanmıştınız?

• Selam arkadaşlar. p780 kullanıyorum. Kapasitesi az geldiği için bende bugün medimrkt'tan sipariş verdim. LG G2 düşünüyordum ama konusuna bakınca vazgeçtim.
  • Selam arkadaşlar. p780 kullanıyorum. Kapasitesi az geldiği için bende bugün medimrkt'tan sipariş verdim. LG G2 düşünüyordum ama konusuna bakınca vazgeçtim.
  • X_Seller kullanıcısına yanıt
    Htc one v-müthiş batarya
    Arc s-3.5 saat.
    Zenfone6-5 saat.
    Zenfone2-3.5,4 saat.
    Xperia sp-4 saat.
    Galaxy s3-vasat
    Xperia zr- vasat
    Xperia m-vasat
    Xperia arc- vasat
    Trend plus- vasat
    Zenfone5- vasat
    Bu telefonlar çok daha düşük bataryaları olmasına rağmen nerdeyse başa baş performans veriyorsa 4000 pili olan ve vasat bir ekranı olan bu telefonun en az 6 saat ekran vermesi gerekir full parlaklıkta.Ama beni rahatsız eden asıl mesele ekran kalitesi oldu.Zevkler ve renkler farklıdır ancak beni pek sarmadı bu ekran.

• sedtere S kullanıcısına yanıt
    9,5 saat ekran süresi alan arkadaşlar var . ufak ayarlamalarla 10 saati rahat bulur .

Ekran kalitesinde ise gayet iyi .
    Kıyaslandığın telefonlara bak.. Hemen hepsinden iyi işte. Daha yeni almışsın (?) , üye olup ilk mesajında telefona saydırmışsın. Kullanıcı adını bir kağıda yazıp telefonla birlikte fotoğraf çekip koymazsan telefona sahip olduğu olduğuna bile kimse inanmayacak burda ben dahil. Telefonun ekranı gayet iyi bir ips panel. Verilen inceleme linkinde özel cihazlarla ölçüm yapılmış ve renk doğruluğu ve parlaklık konusunda övgü almış bir telefon. Amoled ekranın cırtlak görüntüsüne alışmışsanız (ben de öyleydim) başta öyle gelebilir. Size arızalı telefon gelmiş olabilir şansa.

Ayrıca video izlerken takılıyor demeniz pes dedirtti 1080p mkv dosyalarını bile açtım tık demiyor. Youtube da aynı şekilde sorunsuz.

4.5 saat "full parlaklıkta" (ne gerek varsa) "oyun oynatmış" telefon kötü gibi sunuyorsunuz. Üst seviye denen çoğu telefon 2-3 saat oynatıyor anca. Birkaç şarjdan sonra daha iyi süreler alabilirsiniz gerçi. Oyun oynarken 2g gsm olarak kullanırsanız bir yarım saat daha artar. Bir de güneşin altında oyun oynamak gibi bir fanteziniz yoksa full parlaklıkta oynamanız gerekmez. Böylece 6 saat alabilirsiniz. Gözlerinize de yazık olmaz. Arada sırada oyuna ara verin parmaklarınız, gözleriniz ve vücudunuz dinlensin, yazık etmeyin kendinize genç yaşta. Bu arada telefon da soğur biraz, arada soğuyan telefonun batarya performansı da artar. Gerçi oyunlar dahil güçlü telefon ve 40 derece üstüne pek çıkmıyor ama olsun.

Telefonu kullandığınız bile meçhul bence ama öyle ise önerilerim bunlar. 200 lira zararla satmak yerine değişim veya daha iade düşünebilirsiniz. Mantıklı insan öncelikle bunu düşünür.
    Bu arada ben de Ankara'dayım. Uygun bir zamanda bakabilirim telefonu karşılaştırın isterseniz sorun var mı yok mu diye. Ancak beş saat oyun oynatmam eziyet ettirmem telefona onu baştan söyleyeyim.

• Arkadaslar az once mediamarkt musteri hizmetlerini aradim lenovo p70 icin ne zaman kargoya verilecek dedim
    diyor ki cihaz stoklarimizda bugun veya yarin kargoya verilecek dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih591 -- 13 Temmuz 2015; 16:18:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanılmış telefonun iade veya değişim olduğu nerde görülmüş?Sorun olmadığı sürece:)Senin benimle derdin ne anlamadım youtubede diğer telefonlarla kıyaslamaları var bırakalımda insanlar kendileri karar versin ekranın kalitesine ve doğruluğuna.Video oynatmada takılmalar var demiştim evet ama hafıza kartını biçimlendirmediğim içinmiş.Ama yinede snapdragon işlemciler kadar akıcı bir video oynattığı söylenemez keza aynı sorun intel işlemcili zenfonlardada var.Dikkatli bakmayan ve işin ehli olmayan insanların tabiki beni yalanlaması normal.Benim tavsiyem almadan önce incelesinler,yazdıklarımı dikkate alsınlar alacaklarsa ondan sonra alsınlar ki sonra pişmanlık yaşamasınlar.Sende şu anlamsız lenovo avukatlığını bırak.Bir ürünün Türkiye gibi bir ülkeye rağmen fp oranı bu kadar yüksek ise vardır bir sebebi!

Telefona sahip olduğunu dediğim gibi yaparak ispatla ondan sonra konuşalım boşuna konuşmuş olmayayım. Neyse sen yıllar öncesinin dandik telefonu htc one v ' yi al kullan en iyisi. Avukatlığını yaptığım yok artı ve eksi yönleri ile değerlendiriyorum. Her yönden çok iyi ve çok sorunsuz bir telefon değil zaten belirtiyoruz fikirlerimizi ispatları ile birlikte. Herkes dikkatsiz bir sen dikkatlisin sanki. Bir sen deneyimlisin. Yeni üyelik açıp yazdığın ufuk açıcı (!) yorumlarınla belli ediyorsun zaten. Troll olarak görülmek istemiyorsan yorumlarını ayrıntılı ve dayanaklı yap biraz telefona sahip olmayan bir fanboy veya rakip marka çalışanı olarak görülüyorsun forumda, bunun farkında olmana rağmen aynı hareketlere devam ediyorsun. Bir kağıda kullanıcı adını yazıp telefonlar birlikte fotoğraf çek de bu durumdan kurtul öncelikle. Çekecek başka alet yok dersen bir ayna bul onunla halledebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 13 Temmuz 2015; 17:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedtere

Kullanılmış telefonun iade veya değişim olduğu nerde görülmüş?Sorun olmadığı sürece:)Senin benimle derdin ne anlamadım youtubede diğer telefonlarla kıyaslamaları var bırakalımda insanlar kendileri karar versin ekranın kalitesine ve doğruluğuna.Video oynatmada takılmalar var demiştim evet ama hafıza kartını biçimlendirmediğim içinmiş.Ama yinede snapdragon işlemciler kadar akıcı bir video oynattığı söylenemez keza aynı sorun intel işlemcili zenfonlardada var.Dikkatli bakmayan ve işin ehli olmayan insanların tabiki beni yalanlaması normal.Benim tavsiyem almadan önce incelesinler,yazdıklarımı dikkate alsınlar alacaklarsa ondan sonra alsınlar ki sonra pişmanlık yaşamasınlar.Sende şu anlamsız lenovo avukatlığını bırak.Bir ürünün Türkiye gibi bir ülkeye rağmen fp oranı bu kadar yüksek ise vardır bir sebebi!
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fızban -- 6 Ocak 2021; 15:31:4 >

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Benim de 4 gün oldu hala aynı şey yazıyor...
  • Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum ama hb ya da mediamarkt ta kapıda ödeme var mı?
  • daha halen uğraşıyorum Wi-Fi 3g YouTube periscope falan filanhttps://forum.donanimhaber.com/UploadPhoto.aspx?fromMobile=yes&secureID=13837396171CD1B77F5BDC49D6BFBB06&mem=406256&photoDraftID=66862298&from=77.92.138.246
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Telefona sahip olduğunu dediğim gibi yaparak ispatla ondan sonra konuşalım boşuna konuşmuş olmayayım. Neyse sen yıllar öncesinin dandik telefonu htc one v ' yi al kullan en iyisi. Avukatlığını yaptığım yok artı ve eksi yönleri ile değerlendiriyorum. Her yönden çok iyi ve çok sorunsuz bir telefon değil zaten belirtiyoruz fikirlerimizi ispatları ile birlikte. Herkes dikkatsiz bir sen dikkatlisin sanki. Bir sen deneyimlisin. Yeni üyelik açıp yazdığın ufuk açıcı (!) yorumlarınla belli ediyorsun zaten. Troll olarak görülmek istemiyorsan yorumlarını ayrıntılı ve dayanaklı yap biraz telefona sahip olmayan bir fanboy veya rakip marka çalışanı olarak görülüyorsun forumda, bunun farkında olmana rağmen aynı hareketlere devam ediyorsun. Bir kağıda kullanıcı adını yazıp telefonlar birlikte fotoğraf çek de bu durumdan kurtul öncelikle. Çekecek başka alet yok dersen bir ayna bul onunla halledebilirsin.

Trollsavar

Kardeşim cihazın ekranı en güzel taraflarından biri çıkıyor incelemelerde. Videoda sıkıntı olması o işlemciye zor H265 bile destekliyor Snapdragon 800 lerde yok bu 801 lerde var. Oyun oynayarak Full parlaklık 4.5 saat demişsin Sen ilk kez akıllı telefon kullanıyon heralde. Başka şeyler desen neysede bu saydıkların hiç inandırıcı gelmiyor. Resimleri çek koy böyle sana kimse inanmaz.
  • Bu gün spariş verdim gelince yorum yaparım.lumia 1320 kullanıyorum batarya karşılaştırmasını merak ediyorum.

• Bugünün batarya sonuçlarını vereyim. Gün içerisinde 2-3 saat wifi, 2 saat kadar 3g, geri kalanında da 2g gsm olarak kullanıldı. Mobil data ve senkronizasyon hiç kapatılmadı. Genelde web de gezinti ve Whatsapp kullanıldı. (telefonu benden başka kullananlar da oldu onlar da nette gezdi sanırım genelde). Genelde kapalı alanda olduğum için ekran parlaklığı çoğunlukla yüzde 10 - 50 arası çalıştı.
    Görüldüğü gibi 25 saatten fazla oldu fişten çekeli.
    (Sol taraf ekran açık süresi gösteriyor, sağ taraf ise ekran kapalı halde geçen süreyi. Toplamı malum prizden çekildiği andan itibaren süredir)
    Edit: Yüzde 3 ten sonra 15 dakika daha gitti pili. 11 saat ekran süresi :)
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 13 Temmuz 2015; 22:42:08 >

• tamperli cam ve
    kılıfı nereden bulacağız
  • Temperli cam henüz yok sanırım. Oldukça yeni bir model bulması zor olabilir. Kutudan çıkan kılıf ve jelatin iyi bence işimi görüyor. İyi bir Temperli cam bulmak da sıkıntı piyasada dandik ürünler dolaşıyor tempered glass diye satılan. Jelatin ile dokunmatikte sorun yok. Ama ince silikon kılıf olsa iyi olabilir kendi kılıfı iyi hoş ama kenarları tek elle kullanımda biraz ele batıyor. Yuvarlak hatlı yumuşak silikon daha rahat ettirebilir. Yakında piyasada bulamazsak aliexpress gibi sitelerden ücretsiz kargo ile sipariş verilebilir.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.