Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar whatsapp bildirim ışıği yanmiyor mu önemli bir eksiklik benim için nasıl bir çözüm bulunabilir güncelleme mi beeklmek lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yanmiyor whatsapp bildirim Işığı

• Bildirim Işığı ayarları nerede onu bile bulamadim

• Arkadaşlar antutu puanı bayağı iyiymiş cihazın
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★
  • Beyler Lenovo P70 in arka kapagı metal mi
    P70 mi X2 mi Galaxy Alpha mı
    Yazılımsal Donanımsal bir sıkıntısı var mı
    Kusura bakmayın önceki sayfalarda yazıyorsa paket bitmek üzere

• 2 gündür elimde henüz bir sıkıntısı yok ama uzun donemde neler olur bilinmez

• Kapağı plastik gibi metal gibide vatan bilgisayar da teshir var inceleyebilirsiniz

• 2 gündür kullanıyorum ekran çok kötü(sanki renkler yanık gibi) birde pil 4000 değilde 2500 mah gibi performans veriyo.Video oynatırken küçük kare atlamalar var.Pişman oldum aldığıma ama iş işten geçti.Aklınız varsa sonyden şaşmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedtere -- 12 Temmuz 2015; 23:17:14 >
  • Telefon plastik sadece yandaki ses ve güç tuşları metal yapıda. Plastiği kötü bir his uyandırmıyor ama fena değil.

Yazılım donanım iyi zaten lenovo yazılımı vibe ui arayüzü beğenilir genelde. Whatsapp da bildirim ışığı yanmaması (şimdilik) haricinde yazılımsal kronik bir sorunu yok gördüğüm kadarı ile.

Samsung Galaxy alpha daha iyi bu telefondan işlemci olsun kamera olsun kasa kalitesi olsun amoled ekranı olsun. Ancak x2 alınmaz bence kamerası biraz daha iyi ama..

Ekran - led bildirimi menüsünde led ayarları..

• quote:

Orijinalden alıntı: sedtere

2 gündür kullanıyorum ekran çok kötü(sanki renkler yanık gibi) birde pil 4000 değilde 2500 mah gibi performans veriyo.Video oynatırken küçük kare atlamalar var.Pişman oldum aldığıma ama iş işten geçti.Aklınız varsa sonyden şaşmayın...

1 mesaj ile direkt konuya girmeniz enteresan olmuş şüphe uyandırıyor açıkçası.
    Telefonun ekranı gayet iyi doğru renkler olsun parlaklık değeri olsun zaten yurtdışı incelemelerde de bu şekilde değerlendiriliyor. Ekran kalitesi konusunda şikayet eden hiç olmadı zaten burada. Size arızalı ürün denk gelmiş olabilir, değişim & iade yapabilirsiniz.
    İkinci yorumunuz ise daha da garip. Video oynatımı ise gayet iyi full hd dahil denedim hiç sorun yok. Zaten güncel cpu ve gpu ile bu konuda çok yetenekli. H265 video codec desteği dahil var mali t760 gpu var oldukça güçlü 1.7 ghz 8 çekirdek işlemcisi ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ce

LG G2 tavsiye etmiyorum. Ülkemize yakın bir zamanda 4g internet gelebilir ve g2 de 4g desteği yok. P70'i mağazada incelerken sorduğum ilk şey "bunda 4g desteği var mı" oldu. Tabi sizin önceliklerinizi bilemem.

edit: Bu arada ben yok diye biliyordum ama çeşitli forumlarda 4g nin güncelleme ile açıldığı yazılmış doğrusu nedir kullanan arkadaşlar yazabilir mi? bundan da bi tane almamız söz konusu olabilir çünkü.

Hanımda g2 var ve güncellemeden sonra 4g desteği geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ce

LG G2 tavsiye etmiyorum. Ülkemize yakın bir zamanda 4g internet gelebilir ve g2 de 4g desteği yok. P70'i mağazada incelerken sorduğum ilk şey "bunda 4g desteği var mı" oldu. Tabi sizin önceliklerinizi bilemem.

edit: Bu arada ben yok diye biliyordum ama çeşitli forumlarda 4g nin güncelleme ile açıldığı yazılmış doğrusu nedir kullanan arkadaşlar yazabilir mi? bundan da bi tane almamız söz konusu olabilir çünkü.

Hanımda g2 var ve güncellemeden sonra 4g desteği geldi.

Hocam g2 de zaten 4g var ama sizin dediğiniz gibi 4g güncelleme ile gelemez 4g bir cihazda olması için donanım olması lazım yani 4g bandı destekli modem varsa cihazda 4g desteği vardır 4g destekli modem yoksa yoktur. Yani 4g güncelleme ile gelebilecek bir şey değil.

• Ekranla ilgili bence bir sıkıntı yok şarj çok iyi beni üzen tek şey ön kamera

• İyikide almisim

• hocam biraz bahseder misiniz ön kameradan??
  • Ön kamera kaç mp arkadaşım

• centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim antutu ya fazla bakmayın diyorlar geek bench işlemci için 3dmark ice storm extreme gpu için yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 13 Temmuz 2015; 0:47:07 >
  • 3.defa şarj ettim telefonu. Daha önce gece şarja bırakıyordum dikkat etmemişim. Telefon açık konumda Batarya %4ten %100 e 110 dakikada(1saat 50 dakika), geldi. Bu kadar hızlı şarj olması normalmi? Sizde süreler nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergincenk E kullanıcısına yanıt
    internette 3 saat yazıyor ama 2 saatte tam 100% şarj oluyor benimki de. hatta ilk 1 saatte 60% şarj oluyor istiyosan saat tutup görebilirsin.
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    saol dostum anneme de g2 sipariş verdik biraz önce gene düşmüş 999 tl ye. şimdi olsa gene p70 alırdım kendime çünkü g2 nin dış tasarımı bana çok hitap etmiyo ama g2 tam anneme aradığımız gibi bi telefon.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.