Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Obu telefonun 4gsi aktif şebeke verdiği an çalışmaya başlıyor. Arabistan aldım ben orda 4gsini kullanıyordum. Yalnız 4gde sadece mobil data destekliyor sesli arama 3g kalitesinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeyenler için ekleme yapayım android 5.0 için güncelleme tarihi 2015 2. Çeyrek diye duyurulmuştu sonra bu tarih eylül 2015 olarak düzeltildi. Son bir ayda iki kere küçük güncelleme alması da telefona olan desteğin göstergesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullananlara bir soru. ekran çizilmeye müsait mi? kılıfsız kullanan var mı? ekranda çizilme oldu mu?
  • Merhaba arkadaşlar ben de bu telefonu almak istiyorum kullananlara iki sorum var bataryası sanırım çıkmıyor fakat kapak açılabiliyor sanırım pil sabit mi tutup çıkarma şansımız var mı,
    bir de istediğim bir özellik lg telefonlarındaki gibi çift tıklama ile ekran açma kapama özelliği var mı, tanıtımında göremedim ama yurt dışında bazı yerlerde var gibi yazılmış ve videolarını izledim bir kaç video da çift tıklama ile ekran açılıyordu acil cevap bekliyorum sipariş edicem.

Aslında meizu m1 note ile arasında kaldım ekran büyüklüğü sharp panel olması artıları ama hafıza kartı yok, bataryası daha küçük tabi hangisi daha kalitelidir bilmiyorum batarya anlamında onda daha çok ekstra özellikleri var ve çift tıklama özelliği var :)

Kafam iyice karıştı siz olsanız hangisini alırsınız batarya büyüklüğü ekran kalitesi çift tıklama ve hafıza kartı olması pilinin değiştirilebilir olması istediğim özellikler tabi tam olarak ikisinde de tamamı yok:)

Aslında birde wireless şarj edebileceğim bir telefon almak çok isterdim sürekli telefonda clash of clans oynarım şarjı hemen bitmesin istiyorum bu doğrultuda bir de 1000 tl yi aşıp lg g3 de alabilirim arkadaşlar fakat lg g3 şarjı hızlı bitiyormuş sanırım bir de çok isiniyormus, onda çıkarılan batarya çift tıklama ve wireless şarj özelliği var, p70 veya m1 note da wireles ektra bir sistem kurabiliemiyiz, p70 mi note 1 mi,g 3 mü yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ekrana çift tıklayınca aktif olma özelliği var.bir önceki mesajımda nasıl yapılacağını yazdım
  • Welar W kullanıcısına yanıt
    Ben ekran koruyucuyu takmadım. Anahtarla cebinizde gezdirmediğiniz sürece veya üzerine bir şeyler konmadığı sürece kolay kolay çizileceğini sanmıyorum ekranın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pokeharun kullanıcısına yanıt
    Lg G3 alabiliyorsan hiç durma.

• pokeharun kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım görende üzerine 100-200 koyacan zanneder kıyasladığın Lg G3 ün paralel ithalat fiyatı bile bu cihazı hemen hemen 2 ye katlıyor.

• Siparişi Teknosa dan verdim arkadaşlar gece indirim vardı LG G2 32GB versiyonu 999 tl ye aldım. Şuan indirim bitmiş yine 1199 tl olmuş. Tek sevmediğim yönü hafıza kartı almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 12 Temmuz 2015; 11:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Arkadaşım görende üzerine 100-200 koyacan zanneder kıyasladığın Lg G3 ün paralel ithalat fiyatı bile bu cihazı hemen hemen 2 ye katlıyor.

E murat biraz daha usturuplu cevap verirsen sevinirim daha önce de zaten konuyu baltalamışsın, sanki 100 200 koyup alacan diyorsun sana üstüne ne kadar koyarım koyamam demedim fiyat olarak bi kıyaslama istemedim, ben telefonları sordum param var demekki alabiliyorum, çift tıklama olarak cevap veren arkadaşa teşekkürler evet mesajni okumuştum fakat tam olarak o özellikten bahsettiğini farkedemedim,.

Neden sordum çünkü g3 de çok ısınıyor ekran batarya kaldırmıyor diyen dolu, hatta burda telefon kasıyor p70 aldım ısınmıyor g3 den kurtuldum diyen var burada kime inanacağız daha objektif bilgiler istiyoruz

• İlk tam şarjdan sonra pil nihayet bitmek üzere. Ekran görüntüsü aldım. 25 saat kullanımda 9 saat ekran süresi aldım, yüzde 5 kaldı. Parlaklık genelde otomatikte, 2g-3g-wifi karışık kullandım.

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

• Kampanya ile paralel ithalatla şu an 1150 ye alabiliyorum emurat kardeşim üzerine 100 200 değil ama 350 koyunca alabilirim paralel nerede bunun iki katı iki katı olsa 1600 olur sende matematik yok sanırım

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Süper bir sonuç paylaşım için teşekkürler en çok merak edilen konuyu açıklığa kavuşturmuşsun

Saat olayını pek anlamıyorum kısaca 4000lik olmasının hakkını veriyor mu batarya?

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Elimde 3100 mah olduğu firma tarafından iddia edilen victor u2 var ve alabildiğim en yüksek ekran açık süresi 5 saat bendeki tel 5.5 inch bu telefon 5 inch pil boyutunu düşündüğümüzde 9 saatlik ekran açık süresi çok stabil bir telefona işaret ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pokeharun

Kampanya ile paralel ithalatla şu an 1150 ye alabiliyorum emurat kardeşim üzerine 100 200 değil ama 350 koyunca alabilirim paralel nerede bunun iki katı iki katı olsa 1600 olur sende matematik yok sanırım

Kardeşim sen celallenmişsin ama ben senin gibi yapmayacam. Yardım etmeye çalışacam. Matemetikte var forumlarda okuduğum tecrübeleride anlıyabiliyorum Türkçede var yani. Sana okuduklarımdan kısaca tavsiyem LG G3 parelel ithalat alınmaz. Cihazda kronik sorunlar var kasa çatlaması gibi. Bu sorunları LG türkiye kabullenip çözüyor. Ama paralel ithalatta sorun yaşayan çok hep garanti dışı bırakmaya çalışıyorlar ondan uzak durmanı tavsiye ederim. Bu cihaz Orjinal disbritör garantili bu fiyatla onla karşılaştırılmaz. Kısacası Parelel İthalat G3 ten kesinlikle uzak dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 12 Temmuz 2015; 14:59:49 >

Süper ekran süresi kardeşim. Cihazın en önemli yönlerinden biri.
  • quote:

quote:

Kampanya ile paralel ithalatla şu an 1150 ye alabiliyorum emurat kardeşim üzerine 100 200 değil ama 350 koyunca alabilirim paralel nerede bunun iki katı iki katı olsa 1600 olur sende matematik yok sanırım

Kardeşim sen celallenmişsin ama ben senin gibi yapmayacam. Yardım etmeye çalışacam. Matemetikte var forumlarda okuduğum tecrübeleride anlıyabiliyorum Türkçede var yani. Sana okuduklarımdan kısaca tavsiyem LG G3 parelel ithalat alınmaz. Cihazda kronik sorunlar var kasa çatlaması gibi. Bu sorunları LG türkiye kabullenip çözüyor. Ama paralel ithalatta sorun yaşayan çok hep garanti dışı bırakmaya çalışıyorlar ondan uzak durmanı tavsiye ederim. Bu cihaz Orjinal disbritör garantili bu fiyatla onla karşılaştırılmaz. Kısacası Parelel İthalat G3 ten kesinlikle uzak dur.

garanti dışı gibi bir durum söz konusu değil

paralel de kasayı ücretsiz değiştiriyorlar.

resmi garantide ise cihazı yenisiyle değiştiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

quote:

garanti dışı gibi bir durum söz konusu değil

paralel de kasayı ücretsiz değiştiriyorlar.

resmi garantide ise cihazı yenisiyle değiştiriyorlar.

Ozaman benim okuduğum yorumlar bana Sizinkiler size. Türkiyede Büyük firmaların bile Müşteriye yaklaşımını bildiğim için Paralel ithalata karşı soğuğum. Allah diğerlerine düşürmesin onlardan korusun diyorum sadece. Bişey demiyorum kişisel tercihdir saygı duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Saat olayını pek anlamıyorum kısaca 4000lik olmasının hakkını veriyor mu batarya?

Evet hakkını veriyor donanıma göre. Daha ilk şarjda 9.30 saat ekran süresi aldım. Böyle ölçülür şarj süresi daha çok. 25 saatte bitti şarjı toplamda. 9:30 saat ekran açık kalmış yani elime alıp ekranı açıp aktif olarak kullanılan süreyi gösteriyor.. Tabi kullanıma göre değişir 2g gsm , 3g, wifi kullanımına, ekran parlaklığına ve kullanılan programlara veya oyunlara göre. Birkaç şarj sonra pil tam verimle çalışmaya başlar ve biraz daha artar süreler muhtemelen. Ama ben 4000 pil ile daha fazla gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Optimizasyon ile daha iyi olabilir ilerde güncellemeler ile. Eylül ayında lollipop güncellemesi geldiğinde (umarım 5.0 ile değil 5.1 sürümü ile gelir) daha da artacak ve telefon birçok açıdan daha iyi hale gelecektir yazılımsal olarak da.

Bu arada telefonun oyun performansını denedim zorlamak adına. Marvel future fight gibi oyunlar oldukça akıcı. Mali t760 mp2 grafik işlemci HD ekranda oldukça iyi performans veriyor. Bu gpu full HD ekranda bile iş görebilen yeni nesil bir gpu sonuçta s6 daki gpu sadece çekirdek sayısı düşük. 700+ mhz hızlarda çalışabiliyor. 8 adet cortex a53 1.7 ghz işlemci de düşük güç tüketimi ile yeterli gücü sunuyor.
    Security (lenovo) programı koymuş telefona şarj yiyor görüldüğü gibi. Bir aydan sonra ücret istemeye başlıyor deniyor zaten. Devre dışı bırakmak veya root yapıp tamamen kaldırmak olumlu olacaktır, gereksiz bence.
    Root demişken root ve recovery için rusça kaynak var:
    Android Fórum - pro chytré mobilní telefony a tablety
    Lenovo P70 - ROM/ROOT/FW
    http://androidforum.cz/lenovo-p70-rom-root-fw-f1222.html

Ekran çift tıklama ile uyandırma özelliğini açtım ben de. Umarım şarja kötü bir etkisi olmaz. LG telefonlarda olduğu gibi anında tepki vermiyor ama 0.5-1 saniye sonra ekran açılıyor yeterli bence.

Bu arada geliştirici seçeneklerini açtım ama iki ayar dışında hiçbir ayar yok. Ekran animasyonları hızı ayarlama falan yok nedense.. Ekran animasyonlarını hızlandırmak istiyorum. 1x den 0.5x e almak iyi olurdu. Programlar arasında geçiş veya ayar tuşuna basınca ekrana gelmesi vs daha hızlı ve tepkisel olması iyi olurdu. Yavaş değil gerçi ama ben hızlı alıştım hep.

Yakında dayanamaz root yaparım sanırım.. Yapanlar var mı s133 sürümde? En kolay ve güvenli nasıl yapabiliriz?
    Root sayesinde gereksiz şeyleri kaldırıp pil ömrünü daha da uzatabiliriz. Henüz kernel olmasa da programlarla işlemci frekansı veya governor ayarları ile oynamak faydalı olacaktır. Interactive governor ile çalışıyor şarj yiyen bir tiptir, ondemand veya farklı bir governor daha iyi olur sanırım.
    Neyse benden şimdilik bu kadar. Telefona ikinci şarjını yapıyorum kullanmadan yapmak daha sağlıklı olur ısınmadan... İlk şarjını kapalı halde yapmıştım neyse ki.. İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.