Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift simli mi bu telefon? Pili böyle veya daha yüksek telefon arıyorum bu çok iyi. Ama çift sim lazım bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Çift simli mi bu telefon? Pili böyle veya daha yüksek telefon arıyorum bu çok iyi. Ama çift sim lazım bana

evet hocam çift sim.

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun. Gayet güzel güzel bir telefona gayet güzel bir fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Çift simli mi bu telefon? Pili böyle veya daha yüksek telefon arıyorum bu çok iyi. Ama çift sim lazım bana

evet hocam çift sim.

kesinlikle almam gerekiyor bunu, gerçekten 4000lik mi pili?

bende gm discovery var, her işimi görüyor yani beklentim yüksek değil oyun olarak batak oynuyorum sadece arasıra, ama pil ve çift sim önemli, sanırım aradığım telefon bu..

en uygun kaça alabiliriz?799 aşağısı mümkün mü

kronik sorun var mı?

garanti durumu lenovo da nasıldır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

evet hocam çift sim.

kesinlikle almam gerekiyor bunu, gerçekten 4000lik mi pili?

bende gm discovery var, her işimi görüyor yani beklentim yüksek değil oyun olarak batak oynuyorum sadece arasıra, ama pil ve çift sim önemli, sanırım aradığım telefon bu..

en uygun kaça alabiliriz?799 aşağısı mümkün mü

kronik sorun var mı?

garanti durumu lenovo da nasıldır?

şimdi cihaz elimde yok blirterek söze başlayayım hocam

testlerde batarya nın 4000mah lık bir pile gör dahaaz gittiği belirtimiş ama bu drum yazılım güncellemesiyle halledilebilir ama pili şu haliyle bili iyi gidiyor belirteyim.

şuan en uygun 799 hocam başka fiyata yok ama
    medimarkt yanı da cihazın 30tl lik powerbank hediye ediyor
    hepsiburada ise 100tl çek var onu sayarsak 700

kronik sorun yok şuanlık daha piyasa yeni çıktı yani olabilir ilerde.

teknik servis ise yıllardır türkiyede oturmuş bir teknik servileri var onuda ortalama tr teknik servisleri gibi ama kötü değil servis igileniyor telefonlara felan çıkıyorlar teknik serviste genelde.

• teşekkürler, kullananlar şu pil hakkında bilgi verirse sevinirim, eğer 4000 performansı ya da yakın bir kullanım varsa alıcam çünkü tam aradığım telefon, keza

çift sim

yüksek pil

800 tl üst sınırımda

hb de ve media markt kampanyalarını gördüm şimdi, bakalım bu hafta alırım muhtemelen..

gm discovery den terfi edilecek bir cihaz ve 2 yıl götürür sanırım
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler arkadaşım kafayı yemek üzereydim.

• Vibe x2 olmasaydı benimde alacağım telefon bu olurdu heralde gerçekten çok iyi . Tasarım olarak x2 daha iyi ama bugün mediamarkt baktgmda tlfnun şarjı bitmek üzereydi 2.30 dakika ekran 7 gün de açık kalma suresi vardı şok oldum orda :) kamerayı da tam karşılaştırmadım ama görduğüm kadarıyla vibe x2 daha canliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiDelisii -- 12 Temmuz 2015; 2:06:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkürler, kullananlar şu pil hakkında bilgi verirse sevinirim, eğer 4000 performansı ya da yakın bir kullanım varsa alıcam çünkü tam aradığım telefon, keza

çift sim

yüksek pil

800 tl üst sınırımda

hb de ve media markt kampanyalarını gördüm şimdi, bakalım bu hafta alırım muhtemelen..

gm discovery den terfi edilecek bir cihaz ve 2 yıl götürür sanırım

hocam eğer discoveryden memnunsanız p70 sizi daha fazla memnun edecektir her yönü discoveryden üstün bir alet.

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    bataryası konusunda hiiç endişe etme hakkını veriyor. ama kamera için aynısını diyemem bunu bilerek düşün.
    Bu fiyata g2 çok iyi bence. Kesinlikle pişman olmazsın bende çok ilgilenmiştim. Ama hem fiyat hemde batarya aklımı çeldiği için p70 i tercih ettim. Ekran görüntüsü çok iyi g2 de pilde seni üzmez. Performmans testlerinde p70 azda olsa önde görünüyor. Ama p70in kamerası seni tatmin etmezdi. Doğru karar bence, bu sefer kaçırma :)

• kamera discovery den kötü müdür sizce? çok mu kötü ya ara sıra çocuklrımın fotoğrfını çekiyorum discovery iş görüyor
  • LG G2 tavsiye etmiyorum. Ülkemize yakın bir zamanda 4g internet gelebilir ve g2 de 4g desteği yok. P70'i mağazada incelerken sorduğum ilk şey "bunda 4g desteği var mı" oldu. Tabi sizin önceliklerinizi bilemem.

edit: Bu arada ben yok diye biliyordum ama çeşitli forumlarda 4g nin güncelleme ile açıldığı yazılmış doğrusu nedir kullanan arkadaşlar yazabilir mi? bundan da bi tane almamız söz konusu olabilir çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ma_ce_racı -- 12 Temmuz 2015; 2:38:53 >
  • Kamera konusunda şüpheleri olan arkadaşlar var en çok ama iyi ışık aldığı sürece tatmin edici bence. denemek için çektim bugün.

Örnek fotolar atayım.

Bu açık anlamda gölgede duran bir araç ve hava hafif kapalı idi :

http://cubeupload.com/im/kedePl.jpg

Bu 72 model mercedes de kapalı alanda Ankamall avm içinde çekildi:

http://cubeupload.com/im/mFlxF9.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: ergincenk

Bu fiyata g2 çok iyi bence. Kesinlikle pişman olmazsın bende çok ilgilenmiştim. Ama hem fiyat hemde batarya aklımı çeldiği için p70 i tercih ettim. Ekran görüntüsü çok iyi g2 de pilde seni üzmez. Performmans testlerinde p70 azda olsa önde görünüyor. Ama p70in kamerası seni tatmin etmezdi. Doğru karar bence, bu sefer kaçırma :)

Performans testlerinde özellikle gpu oyun bazlı uygulamalarda Snapdragon 800 nerdeyse ikiye katlıyor Mali t760mp2 gpu yu.
    hocam konuda genel olarak tam iki kez sordum ama kimseden ses çıkmadı, belki sizin test etme şansınız olmuştur ya da test edebilirsiniz, kamerasını gm 4g deki kamera ile kıyas edince hangisi daha iyi ?
  • Oyun incelemen için sağol kardeşim. Snapdragon 800 4G desteği var sesli olarak hemde. Siparişi geçtim artık. Hayırlısı olur inşallah.
    Resimler çok güzel gözüküyor başta niye çekmediniz ya Neyse LG G2 32 GB siparişi verebildik en azından bu zamlardan önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Orijinalden alıntı: ergincenk

Performans testlerinde özellikle gpu oyun bazlı uygulamalarda Snapdragon 800 nerdeyse ikiye katlıyor Mali t760mp2 gpu yu.

Ben android 4.4 sürüm ve antutu testlerinde aldıkları puanlardan bahsetmiştim. Neyse hayırlısı olsun. Güle güle kullan. Bu arada nerden aldın?

Rica ederim sen de sağol bu arada ben de merak ettim nerden sipariş verdiğini

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.