Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraf çekmeye merakım yoktur dediğim gibi ama bas çek şeklinde çektim bir tane aşağıda görüldüğü gibi soldan direkt aşırı ışık vuruyordu.

http://cubeupload.com/im/g19RKV.jpg

Not: bisiklet benim değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 11 Temmuz 2015; 18:04:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle çekiyorsa ideal diye düşünüyorum.Benim gibi telefondan kamera olarak fazla beklentisi olmayanlar için gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Fotoğraf çekmeye merakım yoktur dediğim gibi ama bas çek şeklinde çektim bir tane aşağıda görüldüğü gibi soldan direkt aşırı ışık vuruyordu.

http://cubeupload.com/im/g19RKV.jpg

Not: bisiklet benim değil :)

Güzel gözüküyor gönderdiğim programlada denesene bi arkadaşım.
  • Bence kameraya bu kdr çok takılmaya gerek yok çünkü çektiğimiz fotoları genelde sosyal medya da paylaşıyoruz ve zaten o platformlar fotoğrafın, boyutu ve kalitesini düşürüyor. Yok ben fotoğrafları sosyal medya sitelerine yüklemem diyen varsa da kendisi bilgisayarda bakmaya yada etrafındakilere çektiği resimleri göstermek istiyorsa National Geographic tadında fotoğraflar için epey hayalci bir ürün almış demektir.
  • Hafıza kartı için tavsiyesi olan var mı 32 gb ?
  • Mekanikizm kullanıcısına yanıt
    sandisk class 10

edit: günlük ve anlık indirimi birlikte yakalarsan en uygun fiyatlı bu :http://www.sanalpazar.com/Sandisk-Ultra-32gb-Class10-48mbs-Microsd-Ucretsizkargo__isp41851041

yanlız satıcı hakkında pek bilgim yok belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistike38 -- 11 Temmuz 2015; 20:07:30 >
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam... Demek teşhirini bulmak zor.
    Verdigin bilgiler için teşekkürler. Dediğin gibi SwiftKey klavye çok güzel arkadaşlar kullanabilir. Gerçekten ileri seviye bir klavye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt

Bu oyunu deneyebilecek olan varmı arkadaşlar? Diğer cihazlarda 2.bölümden sonra acayip kasıyor. Bu işlemcide merak ediyorum nasıl olacak.
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Bende telefon yok hocam..

• Arkadaşlar fm radyoyu aktif edebilen oldu mu?

• centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    Bende aktif zaten yurtdışı ürünü. Root yapip enable yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergincenk

Ana ekran uzerinde 3 defa tik yapildiginda ana ekrana zoom yapiyor. Tekrar 3 defa tik yapildiginda duzeliyor. Boyle olmasini istemiyorum Bu durumu nasıl düzeltirim?
    Ayrica galeride yada feyste resimlere bakarken cift tik yaptiginda zoom yapmiyor. Neyini karıştırdım ki bunun böyle oldu acaba
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

Daha oncede sordum ama yanitlayan olmadi. Telefonu olanlar deneyebilirlermi , sizde de ana ekrandayken ekrana artarda 3 defa dokununca ana ekrana zoom yapiyor. Sanki buyutec gibi. 3 defa daha dokununca normale donuyor. Sizde de durum aynimi? Nasil kurtulurum bundan. Yardim lutfen...

• rootladım ancak yüklenemedi hatası veriyor. Fw ile alakalı mı acaba?

• ergincenk E kullanıcısına yanıt
    Bende olmuyor denedim şimdi. Ayarlardan düzeltiliyordur ama nasıl bilmiyorum.

• Bu arada şebeke ve konuşma olayını tekrar doğrulayayım, hiçbir sıkıntı yok. Telefon gayet güzel çektiği gibi başka görüşmelerle ses kalitesini teyit ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 11 Temmuz 2015; 22:57:07 >
  • Sormuştum ama kimseden cevap gelmedi bu telefonun kamerasını gm 4g ile kıyaslaybilecek olan var mı

• Bildirim ışığı bende arama ve sms haricinde çalışıyor bu arada. En azından Telegramda çalışıyor fakat bildirim ışığı rengi değişmiyor. Whatsapp henüz kurmadığım için orada denemedim. Diğer uygulamalar konusunda bir bilgim yok. Android'le günlük kullanım bazında yeniyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 11 Temmuz 2015; 23:10:29 >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Kardeş hatırladım sende One plus one vardı gayet iyi telefon neden bu tele bakıyorsunki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: velika

Bende aktif zaten yurtdışı ürünü. Root yapip enable yapılabilir.

kardeş sana zahmet olmazsa root explorer.apk vasıtasıyla resimdeki iki dosyayı upload edebilir misin. Başka türlü radyo aktif olmayacak sanırım.
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.