Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şebeke sorunları giderilmiş gibi görünüyor. Batarya ile de %63'ten itibaren 5 saate yakın ekran aldım üstelik telefon hala %10 şarjla açık duruyor.
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Kızılay AVM'de teşhirde var mı? Gidip incelemek isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telecomiso

Arkadaşlar bu GSM şebeke sorunu çok dillendiriliyor, fakat forumda alan arkadaşlarda böyle bir şikayet duymadık. Görmediğim varsa affola. Ülkelere göre GSM frekans bantları farklılık gösterebiliyor. Belki de şebeke sorunu şikayet edilen bölgelerdeki GSM frekans bant farklılıklarından kaynaklanıyor olabilir. Bu da yüksek ihtimalle yazılımla düzeltilebilecek bir durum. Benim eyyorlamam bu kadar. (Lenovo yüzdem %5 )

2 gundur kullaniyorum. Hic sebeke problemi yasamadim. Hatta eskiye gore(4s) cekim daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ayarlara girdiğinizde üste dikkat edin sistem ayarları ve kişiler sekmesi var
    kişiler sekmesine gelin
    siyah ekran işlemlerine tıklayın
    işte çift tıkla aydınlatma orda var.etkin yapın
    ayrıca kaç adet fotoraf çekeceği ve flash modu gibi seçeneklede mevcut
  • Prime. kullanıcısına yanıt
    Anladım kamera ile pek işim olmaz ama yine merak için sordum, sonuçta kamera degil telefon alıyoruz, işimi görsün yeter ki... Ben bu telefonu şipariş verdigim için mutluyum, vibe x2 alacaktım o konuda ki mesaj atan kişi sayesinde bu telefonu ögrendim, görmemi saglayan kişiye ayrıca teşekkür ederim:D Bu fiyata bu kadar performans ve batarya bile yeterli zira bu nitelikte başka bir cihaz yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 11 Temmuz 2015; 13:04:37 >
  • Prime, klavye olarak android klavyesi dışında yüklü olarak gelen klavye var mı? Ben tuş takımı yani (a,b,c-d,e,f) klavyesini kullanarak yazıyorum. Koskoca Lenovo düzgün bir klavye yapıp cihazlarında yüklü olarak göndermelidir bence. Şimdi root yapıp başka klavye yüklemem gerekecek. Bunun için de garanti riskleri almak gerekiyor. Root yapmadan yüklenebilecek bir tuş takımı klavye var mıdır?
  • Bende 2 gündür kullanıyorum. Bahsedilen 3g çekim ve ses te herhangi bir sorun yaşamadım. Wifi gücü de bana iyi geldi. Eski telin çekmediği mesafede çekiyor. Kamera beni idare ediyor bu biraz kişisel konu. O yüzden bu fiyata kendim için iyi bir cihaz aldığımı düşünüyorum

• gta3 G kullanıcısına yanıt
    Lenovo'nun kendine ait bir klavyesi yok. Android'in varsayılan klavyesiyle geliyor telefon. Sonradan google playden güncelleyebiliyorsunuz. Şahsen ben metin tahmini hata düzeltme gibi şeyleri hem kullanmıyorum hem de gereksiz buluyorum. Google klavyeyi basitliğinden dolayı sevmiştim ancak türkçe karakterleri yazmak için diğer karakterlere basılı tutmamız gerekiyor. Şu anda türkçe karakter desteği ve fonksyonelliğinden dolayı touchpal kullanmaktayım.
  • Evet arkadaşlar hazır çekmişken fotoğrafları da ekleyeyim. Bu cihazın kamerası benim tespitime göre upscale edilmiş 8 megapiksel bir fotoğraf gibi duruyor. Fotoğraf kalitesi günü kurtarır fakat şekilli bir şey çekeceğim derken pişman da edebilir sizi. Ayrıca fotoğraf kalitesi tek sıkıntı değil. Pozlamayı da doğru yapamıyor zaman zaman. Sürekli olarak odaklama yapması da cabası. Karanlığa ise kesinlikle girmeyin derim.

Nokia N9 ile çekilmiş görüntü:
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

Lenovo P70 ile çekilmiş görüntü:
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

Arkadaşlar yükleme yaptığım site niyeyse fotoğrafın boyutunu küçültmüş ama daha iyi olmuş gibi fotoğraf boyutları hemen hemen aynı size daha iyi bir fikir verecektir kalite hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 11 Temmuz 2015; 13:28:25 >

• Kullananlara bir soru;
    Pil gostergesinin yanindaki saati 24 saat gosterim yapmanin bir yolu varmi? Saatin yanindaki öö ve ös karakterleri cok itici. Onlari kaybetmek istiyorum
    Cevaplayan arkadaslara simdidien teşekkürler.

• Ayarlar tarih saat 24 saat biçimini kullan tıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: Prime.

quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Kötü denilmesine ragmen kameranın LG G2 ile aynı kalitede oldugunu söyleyebilir miyiz?

Hayır söyleyemeyiz. LG G2'den çıkan fotoğrafları inceledim az önce. Bu cihazın çektiği fotoğraflar LG G2'ninkiler kadar keskin değil lakin LG G2'nin kamerası da ayrı bir faciaymış bunu da görmüş oldum.

Arkadaşım G2 de Snapdragon 800 var ya o aklımı çeliyor oyun falan oynamak istiyorumda adreno 330 gpu dehşet. Fiyatlarda 1000 lira civarı LG garantili 32 GB olanlar ama Hafıza kartı takılamıyor o biraz canımı sıkıyor. Birde o ses açma tuşlarını arkaya koymuşlar çok saçma eski köye yeni adet getrrmişler. LG de çekilmiş resimleri nerden inceledin çokmu kötü onlarda, beni soğuttun şimdi cihazdan. Anlayacağın zam gelmeden 1000 lira civarı adam gibi bişey almak istiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.

• Ana ekran uzerinde 3 defa tik yapildiginda ana ekrana zoom yapiyor. Tekrar 3 defa tik yapildiginda duzeliyor. Boyle olmasini istemiyorum Bu durumu nasıl düzeltirim?
    Ayrica galeride yada feyste resimlere bakarken cift tik yaptiginda zoom yapmiyor. Neyini karıştırdım ki bunun böyle oldu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergincenk -- 11 Temmuz 2015; 15:04:27 >

• gta3 G kullanıcısına yanıt
    htc 800 lira da olsa gene almayın, aldırmayın. bundan önceki cihazım htc idi. artık benim için beş para etmez bir marka.
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Bu telefondan birazcık daha iyi kamerası. 1000 lira civarı bir şeyler alabiliyorsan zaten bu telefona bakmana gerek yok. Ama LG G2 alternatiflerine de bakabilirsin.
  • Beyler bu telefonun kamerasını gm 4g ile kıyaslaybilecek olan var mı?

• Bu telefonda tek sevmediğim çözemediğim olay ana Sayfa ekranlarında geçiş yaparken 1-2-3 şeklinde gittikten sonra 3ten 1e geçmek için geri gelmek zorunda kalıyorum 1-2-3-1-2-3-1 gibi geçiş olsa süper olacak çözen var mı?

• quote:

Bu telefondan birazcık daha iyi kamerası. 1000 lira civarı bir şeyler alabiliyorsan zaten bu telefona bakmana gerek yok. Ama LG G2 alternatiflerine de bakabilirsin.

LG G2 alternatifleri ne üstad?
  • quote:

Bu sitede LG G2 için kamerası çok iyi diyorlar halbuki.
    GSMArena.com
    LG G2 review: Beautiful monster
    http://www.gsmarena.com/lg_g2-review-982p9.php

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Kızılay avm de henüz raf düzenlemesi yapmadıkları için koymamışlardı bile teşhir bir için. Vatan'da söğütözü şubesinde vardı teşhirde. Sadece o kalmış onu satmaya çalıştılar. Mediamarkt müşteri hizmetlerini aradım ama sadece forum şubesinde 1 adet kapalı kutu var demişlerdi. Kızılay şubesine ulaşmaları veya stok kontrolü yapmaları mümkün olmuyormuş nedense. Gittim varmış şansıma, hemen aldım. 19 liraya ilk kurulum ve kontrol, jelatin takma vs bir için. Ben yok istemez dedim ama 12 liraya da oluyor sanırım :) Baloncuk kalmadan takıldı jelatin neyse ki iyi oldu.

Google play store sürümü 5.6.8 güncellenmiyor nedense. Uyarı da verdi bi kere eski olması sorunlara yol açabilir diye.
    Edit : google play güncel sürümmüş zaten güncellenmiş kendisi yani sorun yokmuş..
    Bugün telefonu kurcalayak vaktim yok pek biraz kullanıp yorumlarımı daha ayrıntılı yapacağım.
    Sms ve cevapsız çağrı haricinde bildirim ışığı yanmaması sorunu var umarım bu özellik eklenir..

Klavye standart google klavye. Neden SwiftKey klavye kullanıp keyfine bakmıyor arkadaşlar anlamıyorum. Başlarda alışmak ve doğru girmek önemli. Sonrası çok mükemmel şuan harflerin yarısına yanlış/eksik basmama rağmen daktilo gibi yazabiliyorum telefondan görüldüğü üzere :) Çok zahmetsiz ve çok hızlı yazım sağlıyor tahminler mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 11 Temmuz 2015; 19:18:39 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.