Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pil odaklı iyi bir model ancak kameradan kaybediyor fotolar kötü görünüyor.
  • Arkadaşlar aslında foto çekimi olarak cihazın biraz fazla üstüne gidiyoruz sanırım:-) Buhün lg g2 ile aynı sahneyi fotoladık bizim cihaz bariz daha canlı ve kaliteli görüntü almış. Arkadaşda teyit etti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

Arkadaşlar aslında foto çekimi olarak cihazın biraz fazla üstüne gidiyoruz sanırım:-) Buhün lg g2 ile aynı sahneyi fotoladık bizim cihaz bariz daha canlı ve kaliteli görüntü almış. Arkadaşda teyit etti.

Keşke iki görüntüyüde alıp atsaydın siteye arkadaşım tüm dertlerimize derman olurdun. Birde arkadaşım mesajımı aldınmı kamera ile ilgili özelden Camera Fv program ismi gönderdim bir yükleyip bakabilirmisin sonuç değişiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Arkadaşlar aslında foto çekimi olarak cihazın biraz fazla üstüne gidiyoruz sanırım:-) Buhün lg g2 ile aynı sahneyi fotoladık bizim cihaz bariz daha canlı ve kaliteli görüntü almış. Arkadaşda teyit etti.

Keşke iki görüntüyüde alıp atsaydın siteye arkadaşım tüm dertlerimize derman olurdun. Birde arkadaşım mesajımı aldınmı kamera ile ilgili özelden Camera Fv program ismi gönderdim bir yükleyip bakabilirmisin sonuç değişiyormu?

1. Foto gönderdiğiniz pro ile
    2.foto stock kamera ile

Not: herhangi bir kamera ayarı yapılmadı.
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

• nerde bu 6 saat oyun 12 saat video süreleri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Kamera günü kurtarır fakat ciddi manada fotoğraf çekme olaylarına girilemez bu kamerayla. Manuel ayarlı bir programda bile sonuç değişmeyecektir çünkü sensörün kalitesi burada rol oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergincenk

Telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak telefon ekran goruntusu nasil cekilir?
    Ayarlar-guc yoneticisi- guc tuketim ayrintilari - donanim secenegine tikladiginizda radyo gozukuyor. Ve guc tuketimi hepsine gore fazla (%47) gpu(%38) yaziyor ve radyo kapatilamiyor. Ekran goruntusu alamadigim icin resmi koyamadim. Sizde de durum boylemi?

Radyo kullanimi ne demek oluyor
    Sizde de durum aynimi?
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

• ergincenk E kullanıcısına yanıt
    Hocam radyo kullanımı 2g ve 3g baglantıyı gösterir gayet normal

• quote:

quote:

Telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak telefon ekran goruntusu nasil cekilir?
    Ayarlar-guc yoneticisi- guc tuketim ayrintilari - donanim secenegine tikladiginizda radyo gozukuyor. Ve guc tuketimi hepsine gore fazla (%47) gpu(%38) yaziyor ve radyo kapatilamiyor. Ekran goruntusu alamadigim icin resmi koyamadim. Sizde de durum boylemi?

Radyo kullanimi ne demek oluyor
    Sizde de durum aynimi?
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

Radyo dan kasıt şebeke oluyor. Bizim bildiğimiz fm radyo değil zaten fm radyo aktif de değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından aldığım için radyo acık bende. Root yapıp radyo uygulamasını aktiflestırebilirsiniz

• Telefona güncelleme geldi ve Ram kullanımında düzelme olmuş gibi geldi bana.

Edit: bariz düzelme var boş ram miktarı bayağı artmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barneystnsn -- 11 Temmuz 2015; 0:48:26 >
  • barneystnsn B kullanıcısına yanıt
    aynen güncelleme gelmiş şimdi indiriyorum
  • Ram temizlemekten yorulmuştum iyi geldi bu :)
  • Yeni güncelleme geldi. S133 sistem stabilesi düzeltildi vb...

• velika V kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun altında 2 hoparlör deliği var ama tekinden ses geliyo sizde de öyle mi

Evet tek hoparlör mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: barneystnsn

Telefona güncelleme geldi ve Ram kullanımında düzelme olmuş gibi geldi bana.

Edit: bariz düzelme var boş ram miktarı bayağı artmış.

Bak bu iyi haber pile de olumlu etkisi olur heralde

Diğeri mikrofon oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

1. Foto gönderdiğiniz pro ile
    2.foto stock kamera ile

Not: herhangi bir kamera ayarı yapılmadı.
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

Resimlerde çok bariz fark yok üstteki resim biraz daha parlak.

• quote:

Orijinalden alıntı: barneystnsn

Hocam telefonun altında 2 hoparlör deliği var ama tekinden ses geliyo sizde de öyle mi

Bi İnceleme de bahsedilmişti iki boşluk var ama tek hoparlör var

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.