Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Antutu'ya aldanmamak gerek K3 Note ile P70'i kıyaslarken çünkü K3 Note Full HD olduğu için ekran olarak daha yüksek puan alıyor diye tahmin ediyorum. Teker teker toplanınca da K3 Note'un puanı daha yüksek geliyor olabilir, aldanmamak gerek.

Dğn mağazada inceledim, ekran parlaklığı tatmin ediciydi. Kamera mağaza içinde denemedim ama yorumlar can sıkıyor.

Şu an için tek üstünlüğü daha uygun boyutlu olması ve bataryası gibi görünüyor. Ama batarya da kağıt üzerindeki %33 üstünlüğünü pratikte sağlayamıyor sanırım.

Umuyorum ki en kısa zamanda ben de bir iki günlük kullanımdan sonra artılarını eksilerini aktaracağım.

Bu arada en büyük üstünlüğünü az kalsın unutuyordum: TR cihazı olması ve bunu inanılmaz bir fiyata sunması. Şu anda Türkiye pazarının en önemli fiyat/performans cihazı. (Global pazarda ise oyum hala K3 Note'a ne yazık ki.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fiyatta bu donanım, bu batarya kapasitesinde bir cihaz için bence fazla irdeleme yapılıyor. Gündüz fotoğraf kalitesinin kötü olacağını sanmıyorum ama daha iyisini bekleyenler bu fiyat segmentinde bir cihazı düşünüyorlarsa zaten hata ederler.
  • Bu arada alacak arkadaşlar için ürünü hepsiburada satmaya başlamış.
    799 TL Fiyat
    100 TL Hediye Çeki (50 + 50 şeklinde ve 200 TL üzeri alışverişlerde kullanılabiliyor.)
    25 TL WorldPuan

Şu an en uygunu burası sanırım.
  • idris İ kullanıcısına yanıt
    Link verebilirmisin arkadaşım?
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-p70-p-TELCEPLENP70-M
    Buldum media mark tan powerbank ile almıştım çekler zaten yaramaz aynı sayılır sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 10 Temmuz 2015; 13:34:53 >
  • Ekran berbat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden çıkardın kardeş bu sonucu inceleyebildinmi cihazı?

• Eline sağlık kardeşim çok sağol incelemen için.

• t modeli ile arasındaki fark ne
  • Ben dun aksam aldım .su ana kadar gayet memnunum hicbir sıkıntı yasamadim görüşme kalitesi çekim sorunsuz.z3 compacttan geçtim bu tele foto olayindada çok büyük fark gormedim

• T daha düşük özellikle geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Link verebilirmisin arkadaşım?
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-p70-p-TELCEPLENP70-M
    Buldum media mark tan powerbank ile almıştım çekler zaten yaramaz aynı sayılır sanki

Dahili hafıza 8 gb yazıyor burda.
  • thermofısa T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin yorumların benim için daha önemli bende Sony z3 compact almak için siparişi iptal etmeyi düşünüyordum. Bi daha sipariş verirsem de zaten 26 Temmuz dan sonra olacak sınavlarım var daha tam karar veremedim. Resim falan paylaşırsan ve bu cihazın z3 göre eksikliklerini söylersen çok yardımın olur çok sağol görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 10 Temmuz 2015; 21:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergincenk

quote:

Orijinalden alıntı: realsabry

Ben de Mediamarkt'tan bir adet P70 siparişi geçtim arkadaşım için.
    Şu anda kendim Lenovo K3 Note kullanıyorum ve çok merak ediyorum P70 ile K3 Note karşılaştırmasını.

Şarjı çok iyi gider desem;
    4 saat ekran süresi diyenler olmuş P70'de. Ben zaten Lenovo K3 Note ile çift sim aktif, bütün gün 3G açık 4 saat ekran süresi alıyorum.

RAM konusunda da;
    K3 Note'ta boştaki RAM 1000 MB altına düşmüyor.
    Bunda 700 MB falan denilmiş.

Açıkçası çok şüpheliyim şu anda, K3 Note bırakıp bu telefona geçmeye değer mi?

Kağıt üstünde değerleri aşağıdaki linkte görebilirsin. Ancak entersan olan p70 in bataryası daha kuvvetli olmasına rağmen kullanım süresi daha düşük. Fotoğraf kalitesi de yine bu site üzerinden karşılaştırılabilir.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7063&idPhone2=7147

M.Marktta incelediğimde 1 saat 40 dk ekran süresi varken kalan batarya %76 idi . 4 saat diyenlerde çok büyük bir sorun var demektir .

• Arkadaşlar bi sorum olacak

Eski telefonum İphone 4s di. Apple Store'dan İgo navigasyon indirmiştim. (20 küsür Dolara)

Şimdi Lenovo P70'e Google Play'den aynı navigasyonu ücret ödemeden indirebilirmiyim.
  • Yanlış yazıyor arkadaşım. P70 modeli tek. ürün özelliklerini resmi sitesinden bakabilirsin.

http://shop.lenovo.com/tr/tr/smartphones/p-series/p70/#tab-teknik_özellikler
    www.gsmarena.com
    Lenovo P70 - Full phone specifications
    http://www.gsmarena.com/lenovo_p70-7063.php

Ayrıca sabah 07.30 da %100 olan şarj güncel vakit 16.00 şu an %65 (daha önceki telefonum iphone 4s'in aynı kullanımla 1 saat önce şarjının bitmesi gerekiyordu :)) Batarya performansı ilk güne göre çok iyi bence. Kullanım her zaman neredeyse aynı. Oyun oynanamam , yoğun internet ve mesaj 20 dakika kadar konuşma. Gündüz foto kalitesi hala vasat bence. Yani tatile giderken fotoğraf makinasını evde unutacak cinsten değil. Zoomladığında görüntü bulanık. Karşılaştırma arkadaşın LG G3 e göre yaptım.

• Route 66 zaten yuklu olarak geliyor. Türkiye haritasını yukluyorsun..

• Route 66 orginal yuklu geliyor. 20 dolar cepte

• quote:

Orijinalden alıntı: velika

Route 66 orginal yuklu geliyor. 20 dolar cepte

hocam nasıl bu Route 66 . Kullanma fırsatın oldu mu?

igo güzeldi
  • Cerkezkoydeyim sokaklar eksiksiz bence güzel dil paketi indirmen gerek o kadar. Uygulamayı begendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velika -- 10 Temmuz 2015; 16:17:54 >
  • Merhaba,

4000 mA batarya duyunca, M.M.' a gittim. Görevli son bir tane kaldığını söyledi. Aradı, bulamadı. Diğer görevli iki dakika önce birine satmış.

Sahurda, powerbank ile beraber sipariş verdim.

Ne kadar zamanda gelir?

İş için kullanacağım, telefon olarak görevini yapsın, bir günü çıkarsın, yeterli.

Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.