Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu multitasking kısmını açmak için illa uzun basmamız mı lazım ayar etti beni ayarlardan bulamadım da
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Tabiki yardımcı olabilirim arkadaşım. Yarin gündüz gözüyle birkaç foto cekebilirim ve atarim buraya. Ama cep telefonundan ne bekledigin cok onemli. Tüm ozellikler bir arda olsun istiyosan en azindan 2000 tl yi gözden cikarman lazim. Benim bicok arkadasim gozumun onunde 2700 tlyi nakit sayip elma aldi. Simdi tusu bozulmasin sarji bitmesin aman dusmesin diye gonul rahatligiyla telefonlarini kullanamiyorlar. Birde yaninda aldiklari aksesuarlar da cabasi. 6 ayda bir yeni model cikiyor. Teknoliye yetisilmez yani. Alirsin ucuz bitane begenmezsen bozulursa falan seneye degistirirm diyosan bu telefon ideal. Adamlar aksesuar bile koymus icine.
    Eger foto kalitesi senin icin cok onemliyse sony(xperia z serisi) yada meizu (mx4 pro) markalarini tavsiye ederim. İkiside sony lens kullanir.
    Ayrica kutudan cikan kulaklik miktofonlu ama muzik dinlemede bes para etmezmis. Logitech kulaklikla iyi ses veriyor.
    Karar verme asamasi cok zor. Ben bir telefona 1500-2000 vermeyi gereksiz gordugumbicin xperia z3 ten bu telefona dondum. Bozulursa kirilirsa uzulmem. Sıkılırsam 1 sene sonra degistirim.
    Sana kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergincenk -- 10 Temmuz 2015; 1:12:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ergincenk E kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim ilgilendiğin ve samimi cevapların için. Bende senin kafadayım ama bu gelen vergi olayı beni korkutuyor. Artık öyle kısa sürede değişilmez gibi. O yüzden almışken biraz fazla götürse iyi olur. Birde turkcell T60 var oda Sony Lens kullanıyor fiyat aynı İşlemci S615 oda iyi duruyor. Gerçi operatör telefonu alınmaz diyorlar ama. Bu iki telefon arasında çok kararsızım.

• Alıp kullanıpta yorum yapmayan arkadaşların unuttuğu bişey var bi cihaz kullanıcı sayısı artarsa değer görür, prim yapar sorunları varsa çözülür üreticiye baskı yapılır sorunlar giderilir Custom romlar kullanışlılık özellikleri artar. Arkadaşlar cihazı alırsam 26 Temmuz dan sonra detaylı bir inceleme yapacam inşallah bi aksilik olmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Alıp kullanıpta yorum yapmayan arkadaşların unuttuğu bişey var bi cihaz kullanıcı sayısı artarsa değer görür, prim yapar sorunları varsa çözülür üreticiye baskı yapılır sorunlar giderilir Custom romlar kullanışlılık özellikleri artar. Arkadaşlar cihazı alırsam 26 Temmuz dan sonra detaylı bir inceleme yapacam inşallah bi aksilik olmazsa.

kardeş ben izlenimlerimden bahsedeyim biraz

++++lar
    -hızlı
    -hafif
    -tasarımı ince ve şık
    --batarya çok yoğun kullanımda günü çıkarıyor. Lenovo p780 bu konuda bir tık daha önce ancak onunda.işlemci 1.2 ve 4 çekirdek. Kasmalar oluyordu. Bu cihazda henüz rastlamadım.

-----ler

-kamera vasat loş ortamlarda vasatın da altı. lenovo p780 8mp idi ancak buna nazaran daha canlı foto çekimi vardı.

-Dış yüzeyi plastik çok kaliteli durmuyor hafifliğide bunda. lenovo p780 çelik kasaydı.

Özetle: 799 tl gibi bir fiyata kesinlikle tercih edilebilecek kaliteli bir cihaz. Alan pişman olmaz bence. Birçok hatası belkide ileride çıkarılacak romlarla çözülebilir.
    -

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim değişik bir kamera programıyla deneyebilir misin kamera performansını? Yazılımsal mı değilmi onu öğrenmiş oluruz bari. Yazılımsal değilse ileride çıkacak romlar da fayda etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: barneystnsn

Arkadaşlar şarj enfes. Rami biraz fazla kullanıyor ama kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Kutu içeriği harika her şey var. Bugün birçok konuşma yaptım ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. İnternet paketim olmadığından 3G bağlantıyı deneyemedim.

ufak tefek ayarlarla ekran süresi 10 saati rahat bulur o bataryayla

Beni tek sıkan Video performansında vasat alması . Sanırım Lollipop ile düzelecek

ayrıca artık bilgi paylaşımı diye birşey kalmamış . Alan aldım diyor çekip gidiyor

İnsan bi 15-20 foto paylaşır , 1-2 video çeker kayıpsız paylaşır . Ben gittim teşhir cihazıyla paylaşım yaptım düşünün cihaz bende yok .

forum ölmüş gerçekten ...

Forum ölmüş ki ne ölmüş. Kimseden çıt çıkmıyor.

Almaktan vazgeçmemdeki tek neden Kamerasının şu anda vasat olması (video performansı 3GP nedir . 10 yıllık cihaz mı bu )
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Kardeşim değişik kamera programıyla denemek lazım benim şimdi yazdığım discovery malum eski sayılır oda 3gp uzantılıydı kamera programını değiştim şimdi mp4 olarak kaydediyor

• quote:

Kardeşim değişik kamera programıyla denemek lazım benim şimdi yazdığım discovery malum eski sayılır oda 3gp uzantılıydı kamera programını değiştim şimdi mp4 olarak kaydediyor

fotoğraf ekleyemiyorum ama google camerayla denedim stock kameradan daha kötü çekimi var. Fotoyu yakınlaştırınca çok bulanık.Çok iyi ışıkta fena değil çekim kalitesi.

• quote:

Yarın giderim MediaMarkta yükler test yapabilir miyim bilmiyorum ama Test yine kapalı alan ve ışıklı ortamda olacak bu da bana doğru gelmiyor değerlendirme yapabilmek için .
  • DeviceSpecifications
    Lenovo P70 - Özellikler
    http://www.devicespecifications.com/tr/model/f6ed327a

Cihazın detaylı özellikleri var burda kamera sensörü Omnivision OV13850 Purecell mış Cmos değil acaba bu çok mu kötü bir sensör?
    image-sensors-world.blogspot.com.tr
    Omnivision Announces 13MP/30fps 1.12um PureCel Low Power Sensor
    http://image-sensors-world.blogspot.com.tr/2013/11/omnivision-announces-13mp30fps-112um.html?m=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 10 Temmuz 2015; 2:42:34 >

• Arkadaşlar elimden geldiği kadar bi inceleme videosu hazırladım sizler için, umarım almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ma_ce_racı -- 10 Temmuz 2015; 3:56:18 >
  • Telefonu yaklaşık 45 gündür kullanıyorum çok memnunum. 1000 tl bandında geleceğini tahmin ediyordum. Bu fiyata Türkiye'ye gelmesi çok büyük özveri göstergesi. Asus un hatasına düşmemişler.
    Pili benim yoğun kullanımımda (çift sim + internet hep açık + yoğun WhatsApp) 40 saat bekleme süresi ve 3-4 saat ekran açık kalma süresi veriyor.
    Kamerası gündüz yeterli gece biraz daha iyi olabilirdi.
    Ekran parlaklığı çözünürlük tatmin edici
    Kasa şık ve ince
    İçerisinden çıkan kılıf telefon kapağından kaliteli
    Aklıma gelenler bunlar soruları cevaplayabilirim

• Bu telefonda çift tıkla AC kapa var mi acaba

• Eline, emeğine sağlık ancak mesai başladığı için daha sonra seyrederim.

• Ben de Mediamarkt'tan bir adet P70 siparişi geçtim arkadaşım için.
    Şu anda kendim Lenovo K3 Note kullanıyorum ve çok merak ediyorum P70 ile K3 Note karşılaştırmasını.

Şarjı çok iyi gider desem;
    4 saat ekran süresi diyenler olmuş P70'de. Ben zaten Lenovo K3 Note ile çift sim aktif, bütün gün 3G açık 4 saat ekran süresi alıyorum.

RAM konusunda da;
    K3 Note'ta boştaki RAM 1000 MB altına düşmüyor.
    Bunda 700 MB falan denilmiş.

Açıkçası çok şüpheliyim şu anda, K3 Note bırakıp bu telefona geçmeye değer mi?
  • Dün siparişi verdim memnun kalırım inşallah bu fiyata kusursuz telefon olsun, her yönden kalite olsun diyenler başka cihazlara baksınlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realsabry

Ben de Mediamarkt'tan bir adet P70 siparişi geçtim arkadaşım için.
    Şu anda kendim Lenovo K3 Note kullanıyorum ve çok merak ediyorum P70 ile K3 Note karşılaştırmasını.

Şarjı çok iyi gider desem;
    4 saat ekran süresi diyenler olmuş P70'de. Ben zaten Lenovo K3 Note ile çift sim aktif, bütün gün 3G açık 4 saat ekran süresi alıyorum.

RAM konusunda da;
    K3 Note'ta boştaki RAM 1000 MB altına düşmüyor.
    Bunda 700 MB falan denilmiş.

Açıkçası çok şüpheliyim şu anda, K3 Note bırakıp bu telefona geçmeye değer mi?

Kağıt üstünde değerleri aşağıdaki linkte görebilirsin. Ancak entersan olan p70 in bataryası daha kuvvetli olmasına rağmen kullanım süresi daha düşük. Fotoğraf kalitesi de yine bu site üzerinden karşılaştırılabilir.

www.gsmarena.com
    Compare Lenovo P70 vs. Lenovo K3 Note - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7063&idPhone2=7147

www.ovt.com
    Above 13 megapixels Image Sensors | OmniVision
    http://www.ovt.com/products/category.php?id=30

http://cinescopophilia.com/omnivision-ov13850-purecel-4k-2k-13-megapixel-camerachip-sensor-for-smartphones-tablets/

Lenovo serileri karşılaştırma..
    www.devicespecifications.com
    Arasında karşılaştırma: Lenovo Vibe X2, Lenovo P70, Lenovo P70-t, Lenovo P90
    http://www.devicespecifications.com/tr/comparison/7eb525fa2

Lenovo p70 - LG G4 - G3 - Samsung S6, Htc One 8, Xperia Z3, Xiaomi Mi 4

Arasında karşılaştırma: Lenovo P70, LG G4, LG G3, Samsung Galaxy S6
    http://www.devicespecifications.com/tr/comparison/c88337988

Arasında karşılaştırma: HTC One (M8), Lenovo P70, Sony Xperia Z3, Xiaomi Mi 4
    http://www.devicespecifications.com/tr/comparison/cb5537989

Burdan bakarsanız sanırım biraz basit kamera modülü.

www.alibaba.com
    Ov13850-Ov13850 Manufacturers, Suppliers and Exporters on Alibaba.comCCTV Camera
    http://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=ov13850

uk.alibaba.com
    ov8865 ov8858 ov8825 ov13850 ov12830 ov5647 ov5648 ov5645 ov2640 ov2643 ov3640 ov5640 ov5670 usb camera module modules cob csp, ov8865 ov8858 ov8825 ov13850 ov12830 ov5647 ov5648 ov5645 ov2640 ov2643 ov3640 ov5640 ov5670 usb camera module modules cob csp Suppliers and Manufacturers at Alibaba.com
    http://uk.alibaba.com/products/ov8865-ov8858-ov8825-ov13850-ov12830-ov5647-ov5648-ov5645-ov2640-ov2643-ov3640-ov5640-ov5670-usb-camera-module-modules-cob-csp.html

Burda da kamera incelemesi var HTC de kullanmış sanırım ama çok aydınlatıcı değil bilgi amaçlı sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.