Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • p70 için tempered glass buldum fiyat 15 dolar

aliexpress.com
    US $15.0 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Ekran Koruyucuları'de Nillkin Anti patlama Temperli Cam Ekran Koruyucu Lenovo P70 Sert Ekran Filmi için Ücretsiz Aksesuarlar + Ücretsiz Paketi + Ücretsiz Kargo AliExpress'da
    http://tr.aliexpress.com/item/Nillkin-Anti-burst-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Lenovo-P70-Hard-Screen-Film-Free-Accessories-Free/32273068904.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ons O kullanıcısına yanıt
    Valla oynadık bir kumar artık. Kimse detaylı anlatmıyor. Cidden bu aralar bakamam sınavdan sonra inşallah detaylı bakarım açıklarım. Herkes uyanık birbirinden bekliyor inşallah bizim elimizde patlamaz cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefona 32gb lık sd kart takılmıyor mu? Nfc destegi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 9 Temmuz 2015; 15:54:14 >
  • astralll kullanıcısına yanıt
    Kart takılıyor NFC yok

• Temperli cam isteyenlere;
    Bu adam 2,99$ fiyatla satıyor. %99 Positive feedback almış. Skoru çok iyi. Link
    Bu adam 3,92$ fiyatla satıyor %98,6 Positive feedback almış. Ancak Top-rated seller olmuş bu satıcı. Link

• mediamarkt in internet sitesinden aldım ürünü ücretsiz powerbank da geldi yanında iyi oldu. fiyatına göre güzel ürün. başlıca alma sebeplerim çift sim 4000mah batarya ve uygun fiyatlı olması. ilk izlenimlerim güzel. zaten fazla bir beklentim yoktu telefonu alırken. arka kamera idare eder ön kamera eh işte denecek cinsten(kamerya fazla takıyorsanız pek beğenmezsiniz yalnız söyliyim). ben ders notu çekmekten başka kullanacağımı zannetmiyorum benim için gayet yeterli. müzik konusunda iphone 4s daha güzel gelmişti fakat yine de beğendim. telefon alırken benim için müzik dinlemek de önemliydi. ürün oyuna falan girince ısınıyor yalnız. kafa topu indirdim rahatsızlık vermiyor ama ısındığını hissediyorsunuz. ağır bi oyunda can sıkar diye düşünüyorum. normal kullanımda bi sıkıntı yok ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unut93 -- 9 Temmuz 2015; 19:16:47 >
  • unut93 U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Yakında daha fazla yorum yazarsanız iyi olur bilgi eksikliği var çok.. Alanlar pek fazla paylaşım yapmıyor..
    Şarj performansı.. (3g, wifi, otomatik parlaklıkta vs..) Ortalama kullanımda ekran açık süresi?
    Ses kalitesi (kendi kulaklığı ile değil daha iyi kulaklık ile)
    GPS performansı (internet a-gps aktif veya devredışı)

3g hat ve wifi çekimi?

Çift sim destekli biri 4g diğeri 2g imiş.
    Sd kart takılırsa 2. Sim yerinde mi? İkinci hat takılırsa Micro sd kart takamayız?

32 gb micro SD desteği var diyor ancak 64 gb da destekliyor mu? (öyledir muhtemelen)

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    simkartlar ayrı sd kart ayrı. sd kartım yok bilmiyorum ne kadar destekliyor. çift simi aynı anda kullanımını bilmiyorum ikisi aynı anda aktif olabiliyor görüşme mesaj mobil veri ayrı ayrı seçilebiliyor dilerseniz her seferinde sormasını da isteyebiliyorsunuz. ses kalitesini söyledim ben beğendim. iphone 4s daha güzel gelmişti fakat kötü değil. hat konusunda şimdilik pek kötü değil gibi ama epey kullanmadan pek bişey diyemem çekim kalitesi konusunda. wifi biraz zayıf gibi.

bir de bundan önce samsung star kullanıyordum. iphone 4s ile müzik dinleyip s4 ile internette gezinmişliğim var. pek fazla telefon kullanmadığım için diğer telefonların performansı nasıl bilmediğimden pek karşılaştırma yapamıyorum. dedim gibi uygun fiyatlı birşey almak isteyenler için ideal bununla beraber zayıf kalan yanları var.
  • Bende dün gördüm telefonu uygun bir şey arıyordum, listeme girdi P70. Konuyu takipteyim.

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Siparişi ne zaman verdin sen Dünmü verdin çok erken gelmiş bize 3_4 gün diyor Birde bu cihazda ısınma sorunu yok diyorlardı incelemelerde Çok ısınıyor mu ağır bir oyun kurup denermisin ?

Hocam 64 GB sorunsuz destekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Siparişi ne zaman verdin sen Dünmü verdin çok erken gelmiş bize 3_4 gün diyor Birde bu cihazda ısınma sorunu yok diyorlardı incelemelerde Çok ısınıyor mu ağır bir oyun kurup denermisin ?

Ağır oyunlarda isinmayan telefon var mi

• Yorumlar arttıkça telefonu almayı düşünenler artacaktır şuan çok yeni ama alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşmayı eksik etmesinler.. General mobile 4g çift hatlı ile arasında kaldım.. (çift hat ihtiyacım yok ancak ileride olabilir belli olmaz) Yazılım güncellemesi dışında bu daha iyi gibi kağıt üzerinde. General mobile 50-100 tl arası daha ucuza bulunabiliyor.. Mtk işlemcili bir cihaz umarım telefon tutarsa rom desteği de görebiliriz xda 'da.

Sd kart desteği konusunda 64 gb bizzat denediniz mi?
    Fat veya fat32 formatında destekler herhalde exfat desteklemez ancak ilerde kernel çıkarsa olabilir. (bu sayede tek parça büyük dosya atılabilir)
    Şu incelemede 64 ve 128 gb denedik ama çalıştıramadık diyor :
    http://www.wovow.org/review-android-smartphone-lenovo-p70/

Bir de pili çabuk gidiyor 4000 mah den daha fazlasını beklerdik bu donanımla diyorlar.. Bu boyutta ve ağırlıkta gerçekten kaliteli doğru değerde bir 4000 mi acaba şüphe ediyor insan... İleride batarya değişime söz konusu olursa çok uğraşmadan kendimiz yapabilir miyiz acaba nasıl tutturmuşlar içine ?
    Yanında gelen şarj cihazı gücü nedir? 2A hızlı şarj mı? 1.5A mı? 1A değildir heralde komik olurdu..

Bu arada h265 video codec destekliyor bu işlemci sanırım. Hw (donanım hızlandırma açık) ile h265 oynatıyor mu acaba? Mx player ile denenebilir. Teşekkürler.

Ekleme : bir inceleme yazısı daha. Faydalı bilgiler.
    http://laptopmedia.com/review/lenovo-p70-review-an-elegant-and-affordable-smartphone-with-high-performance-and-good-durability/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 9 Temmuz 2015; 20:49:31 >

• bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Youtube da adam Asphalt 8 oynadı bu chipset 40 derece oldu anca S615 50 leri buldu ondan kıyaslıyorum
    https://m.youtube.com/watch?v=c0f8eO7WmyM

Dakika 10 dan sonrasını izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 9 Temmuz 2015; 21:25:14 >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    ayın 7 sinde verdim siparişi benimki stoktan hızlı gönderiydi. aldım stoklar bitti. bugün gene gelmiş stoklara ama bu sefer hızlı gönderi değil ondan. bu arada kargo firmasına daire 15 yerine daire 1 diye yazılmış. o yüzden kendim gidip aldım (yarın getirelim dediler ama beklemek istemedim). kargo teslimat şubesine gelince mesaj geliyo telefona bi arayıp sormanızda fayda var. mediamarkt alışverişte kargo takip konusunu da çok kötü yapmış. kargo takipte öğrenebildiğiniz bilgiler transfer sürecinde ve teslimatta şeklinde iki aşamadan oluşuyor. ne zaman gelir ne zaman gider artık aras kargoya kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unut93 -- 9 Temmuz 2015; 21:26:01 >
  • arkadaşlar bilmiyorum dikkat ettiniz mi ama normalde yüklü olan ama listede gözükmeyen programlar bar yandex, e mail, fm radio.. sizdede böyle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben makineyi şimdi aldım vatan avcılardan zaten 2 tane vardı pil kapasitesini soyleyince biri daha aldı benden sonra. Ordada bitti. Şu anda internet dışında alabilinecek biryer yok gibi. Media markt larda da yok. Telefon fiyatina gore oldukca iyi. İyi ozelliklerini say say bitmez. Benim karsilastirmam sony xperia aqua m4 ve c4 ayrica lenovo vibe x2 ileydi. Ama hem fiyat hemde batarya kapasitesi cok cazip geldi.
    Kasa gayet şık gözukuyor. Arka kapak bana eski nokia n95 lerin vermis oldugu hissi verdi.
    Kutu icerigi bayaa bol. Ekstra plastik arka koruma ve on cam ekran koruma icinden cikiyor. Basit ama ucuz durmuyor. Nerden bulucam ekstra para harciycam durumu yok yani. Ayrica birde genelde tabletlerden cikan usb baglanti aparatininda kutu icinde olmasi hos bir dusunce. Sanirim usb bellek, bu aparat sayesinde direk telefona baglanabiliyor. İlk etapta 1 saat yogun kullanimda internet oyun prg yukleme konusma falan %18 sarj yedi. Ekran goruntusu 799tl lik bir telefon icin gayet guzel. Sevmedigim yani ise fotograf cekimi oldu. 13mp lik bir makineye yakismiyor ve pozlama netleme suresi bayaa uzun suruyor ama cekimleri oda isiginda ve surekli flasla yaptigimi belirteyim. Ayrica muzigi dis hoparlore verdiğinde kaliteli bir ses vermiyor kiyaslama s3mini ve iphone 4s e gore yaptim. Ancak internet hizi wireless ve sebeke cekimi cok iyi. Telefon konusmasinda karsiya giden ve gelen ses iyi. 7 tane program yukledim hala 1gb ram bosta gozukuyor. Hafiza 16gb ama 12gb kullanilabiliyor. 32gb lik ekstra microsd kart takilabiliyor. Fiyatina gore tavsiye ederim. Pisman etmeyecegini umuyorum ama foto cekimine cok onem veren biriyseniz baska telefonlara bakin. Almayi dusunen arkadaslara teknoloji fakiri biri olarak elimden geldigince yardimci olabilirim. Ayrica asagidaki linkte ozelliklerde radyo var gibi gozukuyor ama ben telefonda bulamadim. Belki ekstra bir programla olabilir.
    m.gsmarena.com
    Lenovo P70 - Full phone specifications
    http://m.gsmarena.com/lenovo_p70-7063.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergincenk -- 9 Temmuz 2015; 23:17:57 >

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım vermiş olduğun linkten inceledim kamera çekimi kendi ekranında bile berbat görünüyor deniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 9 Temmuz 2015; 22:58:45 >
  • Şeytan diyor iptal et Arkadaşlar başka 1200 liraya kadar tel önerisi olan varmı?

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Sony xperia c4 bak. Ekran 5.5" kamera 13mp ama daha iyi cekim yapiyor. Yalniz fiyati 1199tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergincenk -- 9 Temmuz 2015; 23:02:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.