Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet p70-a Türkiye çift hatlı wcdma yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit:sipariş sonunda gözüktü 30 tllik powerbank de bedavaya geldi

3-4 gübe kargoya verilir yazıyor haftaya elimde olur heralde izlenimlerimi paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih591 -- 9 Temmuz 2015; 0:53:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitowoc kullanıcısına yanıt
    yok o anlamda demedim çift sim takılıyor mu?
  • Alan arkadaşlar bilgilendirme yaparlarsa çok iyi olur.
  • Arkadaşlar şarj enfes. Rami biraz fazla kullanıyor ama kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Kutu içeriği harika her şey var. Bugün birçok konuşma yaptım ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. İnternet paketim olmadığından 3G bağlantıyı deneyemedim.
  • arkadaşlar fm radyo var ama programı yok sizdede öyle mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barneystnsn

Arkadaşlar şarj enfes. Rami biraz fazla kullanıyor ama kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Kutu içeriği harika her şey var. Bugün birçok konuşma yaptım ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. İnternet paketim olmadığından 3G bağlantıyı deneyemedim.

ufak tefek ayarlarla ekran süresi 10 saati rahat bulur o bataryayla

Beni tek sıkan Video performansında vasat alması . Sanırım Lollipop ile düzelecek

ayrıca artık bilgi paylaşımı diye birşey kalmamış . Alan aldım diyor çekip gidiyor

İnsan bi 15-20 foto paylaşır , 1-2 video çeker kayıpsız paylaşır . Ben gittim teşhir cihazıyla paylaşım yaptım düşünün cihaz bende yok .

forum ölmüş gerçekten ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 9 Temmuz 2015; 2:22:20 >
  • Lenovo P70 ve Lenovo K3 Note karşılaştırma videosu yarın ilk mesaja ekleyecegim

http://m.youtube.com/watch?v=LCKTsKxh7BE

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

kamera otofokus ,fixedfocus değil . yani donanımsal

hocam fotolar için teşekkürler bende yarın mediamarkt a gidip sony c4 yada bunu alıcam artık telefonsuzluk tak etti. yalnız mesajınızdaki otofokus fixedfokus dediğiniz kısmı anlamadım. kamerada otofokus mu yok diyecem ama mümkün değil bence bu devirde , ben anlayamadım sanırım açar mısın acaba dediğinizi biraz daha

edit: şimdi gsmarenaya baktım otofocus var ama sizin dediğiniz başka bişey düşündüğüm gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 9 Temmuz 2015; 9:19:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Lenovo P70 ve Lenovo K3 Note karşılaştırma videosu yarın ilk mesaja ekleyecegim

http://m.youtube.com/watch?v=LCKTsKxh7BE

Rusşa bu ya bişey anlaşılmıyorki.
  • Arkadaslar bunun SAR degeri kac harbiden ya..sonradan boynus cikmasin kafamizda..

• kaiser_1453 kullanıcısına yanıt
    Kutu açılımı videosunda, kutunun arkasında görünüyor.
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telecomiso -- 9 Temmuz 2015; 13:12:39 >
  • https://m.youtube.com/watch?v=RXGxeGR35eo
    Buda ingilizce mi4i ile karşılaştırma videosu
    Bende az önce sipariş verdim arkadaşlar.

• Arkadaşlar radyosunu aktif edebilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

https://m.youtube.com/watch?v=RXGxeGR35eo
    Buda ingilizce mi4i ile karşılaştırma videosu
    Bende az önce sipariş verdim arkadaşlar.

Hayırlı olsun artık senden uzun uzadıya bir inceleme yazısı ve SS bekliyoruz
    En azından ben bekliyorum

• bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Bu aralar biraz zor sınavım var 26 temmuzda arkasından tatil falan inan ben bile kurcalayamayacağım fazla sadece sinyal konusunu test edebilecem heralde Aslında zam gelmeden almak istedim ondan acelem bir sabah zam haberiyle uyanmak istemiyorum. Gel sende al sen neyi bekliyorsunki bu kadar herkesi gaza getir sen alma oldumu şimdi
  • sar değerlerini bilen var mı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slcsnmz -- 9 Temmuz 2015; 14:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunsantosunluğunubil

sar değerlerini bilen var mı arkadaşlar

Sayfaları okumayı dener misiniz? Sadece siz değil herkesin buna dikkat etmesi gerekiyor çünkü forumda yararlı bilgiler yerine sürekli aynı tarz sorular dönmeye başlıyor bir süre sonra, hemde cevapları olmasına rağmen..

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun... Güle güle kullan. İzlenimlerini bekliyorum.
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Hakikaten, siz de beğenirseniz alınır demek ki bu telefon Ben de bekliyorum, kısa da olsa bir inceleme, en azından kullanıcı izlenimlerini yazarsınız.

Bu arada bu zam (yani vergi) olayı dediğiniz gibi bir anda mı olur, yoksa bir kaç gün öncesinden açıklanır mı acaba? Ben de bundan korkmuyor değilim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.