Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dosyanın uzantısında meymenet yok zaten .3gp uzantımı kaldı. Eski nokialarda vardı. Videoların standart .mp4 uzantılı olmasını beklerdim. Ayrıca kamera performansı iyi gözükmüyor.

Kardeşim alttaki incelemede gün ışığında çekilmiş resimleri ve videolarıda var. Onlardan kıyaslama yapabilirmisin? K3 Note göre çokmu kötü hiçmi gideri yok

http://laptopmedia.com/review/lenovo-p70-review-an-elegant-and-affordable-smartphone-with-high-performance-and-good-durability/

• telefonu dün mersin media markt'tan aldım.

Görünüş olarak çok hoş. Ekran da güzel. Aynı zamanda çok hızlı bir cihaz.

Cihazın arka kısmı lacivert, ön kısmı siyah. Başka rengi yok dedi görevli bayan.

Kutu içeriğinde Lenovo markalı arka kapak ve ön cama yapıştırılmış jelatin var. Aynı zamanda 1 tane de yedek jelatini var (30-40 TL kardasınız.)

Siyah kapağı taktığın zaman arkadaki lacivert kısım görünmüyor. Dolayısıyla cihaz komle siyah oluyor.

İphone 4s'im vardı daha önce. Sinyal sorunu yok. 4S nasılsa P70 de aynı çekiyor.
  • Flickr hariç %90 kalite düşüyor sitelerde fotoğrafların

Eğer kamera video ile çok işiniz varsa Sony telefon alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonu nette satan bir yer bulamadım medimarkta tükendi yazıyor vatan computerda stokta yok yazıyor başka bir yerde göremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

arkadaşlar telefonu nette satan bir yer bulamadım medimarkta tükendi yazıyor vatan computerda stokta yok yazıyor başka bir yerde göremedim

hocam tükendi yazıyor ama mağazalarda var vatanda olan mağzalar yazıyor sayfada bir çok mediamarkta da var ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

arkadaşlar telefonu nette satan bir yer bulamadım medimarkta tükendi yazıyor vatan computerda stokta yok yazıyor başka bir yerde göremedim

Arkadaşım yukarıda defalarca yazdık olan mağazaların listesi bile var. Mediamarkt ve Vatanbilgisayar da büyük illerin çoğunda ve birçok yerde var. Yukarıyı oku bak görürsün.
  • Selamlar, 4000 mA. Pil dikkatimi çekti.

Otg desteği, hdmi çıkış var mı, pil değişebiliyor mu, bir de sd kart desteği kaç gb?

Radio da var sanırım...

Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut4.bahtiyar kullanıcısına yanıt
    http://shop.lenovo.com/tr/tr/smartphones/p-series/p70/

• Arkadaşlar sizce arka kamera ve ön kamera nın performansı nasıl günü kurtarır mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • media markt de tekrar stoğa girmiş herhalde

• Evet cihaz tekrardan stoklarda 1 adet alındı 3-4 güne yollanacak deniliyor.

• cihazın sar değeri kaç acaba
  • Mediamarkt sitesinde 3-4 gün içinde kargoya verilir şeklinde eklenmiş, hemen sipariş verdim.

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★
  • arkadaşlar medimarktın internet sitesinde ürünü alana 4000mah powerbankide ücretsiz veriyor biginize alanlar sepetine eklemeyi unutmasın

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 8 Temmuz 2015; 20:11:06 >
  • Ben onu siparişi verdikten sonra gördüm, Asus zenpower var iptal edip bir daha sipariş etmeye üşendim. telefonla birlikte gelirse ne ala.
  • O öneriyi bende görmüştüm fakat şimdi powerbank olan ürün başka yerden temin edilir bir de telefondan daha uzun süre temin edilme durumu olurda kargonun geç çıkmasına sebep olursa diye hiç eklemedim. Alacaklar bunu da göz önünde bulundurup sipariş versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

O öneriyi bende görmüştüm fakat şimdi powerbank olan ürün başka yerden temin edilir bir de telefondan daha uzun süre temin edilme durumu olurda kargonun geç çıkmasına sebep olursa diye hiç eklemedim. Alacaklar bunu da göz önünde bulundurup sipariş versinler.

yok hocam powerbanke stoktan hızlı gönderi yazıyor sitede ki bilgiler doğruysa powerbank telefondan daha hızlı hazırlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Ben onu siparişi verdikten sonra gördüm, Asus zenpower var iptal edip bir daha sipariş etmeye üşendim. telefonla birlikte gelirse ne ala.

siz bilirsiniz hocam sonuçta 30tl o powerbank :)

• Meizu m1 note ile lenovo p70 arasında kaldım valla çok zor seçim .

• Arkadaşlar alanlar söyleyebilir mi? Bu Türkiyede satılan çift hatlı mı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.