Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim arkadaşlar. Yine 4000 mah bataryalı telefon kullanan biri olarak farkları iyi anlayacağımı düşünüyorum. Birde Şu sim kartı takabilseydim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birde bu yeni nesil telefonlarda ilk şarj 12 saat olmalı durumu var mı? Yoksa şarj olunca yeterli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

Arkadaşlar birde bu yeni nesil telefonlarda ilk şarj 12 saat olmalı durumu var mı? Yoksa şarj olunca yeterli mi

Yok arkadaşım dolunca otomatik kesiyor zaten şarjı.
  • Telefon sorunsuzca bu fiyata süper. Alanlar hayrini gorsun. Bende alabilirdim ama lenova ya bir turlu guvenemedim, kalitesiz gibi duruyor ve sorun yaşarım endisem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanb53 -- 7 Temmuz 2015; 21:27:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz inceledimde eski telefonum lenovo p780 çizilmez camdı ancak lenovo p70 değil sanırım.

• Telefonu bulgaristandan getirttim. Zenfone 5 pil rezalatinden sonra on numara geldi. IMEI kirdim kullanıyorum.
    Bu fiyata gelecek ise süper bence.

Birkaç pil SS attim

artılar
    Pil ömrü 7-8 saat
    Süper power mode ile çok uzun sure kullanım
    Route 66 navigasyon
    Ekran oldukça guzel
    Radyo var
    Vibe launcher
    Telefonu otomatik açıp kapama
    Süper mode istenilen saate ayarlanabiliyordu
    Süper hızlı
    Gps oldukça hızlı hele zenfoneden sonra

Ekşiler
    Arka kamera focus sanirim yazılım
    Lolipop 5.0 eylülde gelecek 5.1 olsa
    Wi-Fi biraz zayıf gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velika -- 7 Temmuz 2015; 23:25:29 >
  • velika V kullanıcısına yanıt
    Bulgaristan fiyatı ne kadar acaba ?
  • Hocam 450 leva sanırım 700 TL civarı hindistandan getirecekti bir arkadaş vasıtası ile 250 dolar civarı.bana gore Türkiye fiyatı süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velika -- 7 Temmuz 2015; 23:26:17 >
  • Hem K3 Note'nun FULL HD videosu hemde P70in full HD videosu

K3 Note videosu :
    P70 videosu :

P70 Kamerası

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

videoları da yükleyeceğim .

1 DK lık video hem K3 Notedan hem P70 den

kayıpsız 124MB'er lık dosya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 8 Temmuz 2015; 1:42:02 >

kamera otofokus ,fixedfocus değil . yani donanımsal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

Telefon cidden güzelmiş, faydam olsun diye ROM, Root, Recovery gibi işlemlerin tamamını bir araya toplayıp bir konu açtım almadan önce hazır bulunsun

http://akilli.be/forum/konu-lenovo-p70-rom-root-imei-recovery

Arkadaşlar Mr. Beyin arkadaşımızın verdiği linkten faydalanak cihaza twrp recory i kurdum otomatik olarak super user de oldu. Hemen orijinal yazılımın bir yedeğini aldım revcory ile ilerde lazım olabilir :) Kısaca yaptıklarımdan bahsedeyim bilmeyen arkadaşlar için

1) Öncelikle linkte verilen drivrleri anlatıma göre kuruyoruz

2) flash tool ve twrp recoriyi indiriyoruz

3) Trwp için anlatılan işlemleri yapıp usb cihazı kapalı telefona bağlayınca hemen algılamıyor bizde reset atıyoruz RESET ATMA DA: TELEFON KAPALI HALDE İKEN GÜÇ DÜĞMESİNE + SES AÇMA DÜĞMESİNE 10-15 SANİYE KADAR BASILI TUTMAK siyah bir ekran gelecek o zaman flash tool algılıyor ve recovery kuruyor.

4) Recorye girip yedek alma işlemide telefon kapalı iken yine güç+ ses açma tuşuna 10-15 saniye basılı tutunca siyah bir ekran gelen 3 seçenek var bunlardan bir tanesi recovry ses açma tuşuyla recorey i seçip ses kısma tuşuyla onaylıyoruz ve karşımıza recovrey ekranı çıkıyor. Backuptan yedeği alıyorsunuz . Bu kadar :)

• Bir kaç ss
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Kardeş K3 kamerasıyla arasında çok bariz fark varmı kullandığın için sen daha iyi bilirsin.
    Arkadaşım şebeke üzerinden görüntülü görüşme varmı? Rehberden(arama menüsünden değil Rehberden) bir kişinin üstüne tıklayıp bakabilirmisin? Aşağıya resimde koydum. BAK YUVARLAK İÇİNE ALDIĞIM KISIM VARMI?
  • 1- tv kumanda özelliği var mı?
    2- ekranda gorilla glass koruması var mı? varsa hangisi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

Telefon cidden güzelmiş, faydam olsun diye ROM, Root, Recovery gibi işlemlerin tamamını bir araya toplayıp bir konu açtım almadan önce hazır bulunsun

http://akilli.be/forum/konu-lenovo-p70-rom-root-imei-recovery

Arkadaşlar Mr. Beyin arkadaşımızın verdiği linkten faydalanak cihaza twrp recory i kurdum otomatik olarak super user de oldu. Hemen orijinal yazılımın bir yedeğini aldım revcory ile ilerde lazım olabilir :) Kısaca yaptıklarımdan bahsedeyim bilmeyen arkadaşlar için

1) Öncelikle linkte verilen drivrleri anlatıma göre kuruyoruz

2) flash tool ve twrp recoriyi indiriyoruz

3) Trwp için anlatılan işlemleri yapıp usb cihazı kapalı telefona bağlayınca hemen algılamıyor bizde reset atıyoruz RESET ATMA DA: TELEFON KAPALI HALDE İKEN GÜÇ DÜĞMESİNE + SES AÇMA DÜĞMESİNE 10-15 SANİYE KADAR BASILI TUTMAK siyah bir ekran gelecek o zaman flash tool algılıyor ve recovery kuruyor.

4) Recorye girip yedek alma işlemide telefon kapalı iken yine güç+ ses açma tuşuna 10-15 saniye basılı tutunca siyah bir ekran gelen 3 seçenek var bunlardan bir tanesi recovry ses açma tuşuyla recorey i seçip ses kısma tuşuyla onaylıyoruz ve karşımıza recovrey ekranı çıkıyor. Backuptan yedeği alıyorsunuz . Bu kadar :)

Kurulu olan ROM sürümü nedir yani son çıkan romun sürümü ne?

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    kamera güzel değil, bulanık çıkmış tüm fotolar net değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Benim elim P70'i tam olarak kavradı . K3 Note'da tek elle kavramak çok zor 5,5" ekran sebebiyle

Birde P70 de hoşuma giden yön ekranın HD olması ,FULL HD gibi batarya sömürücü bir IPS FULL HD panel yok .

P70 = HD ekran +4000Mah batarya ki ,benim tam istediğim 2'li bir arada
    diğer yönden K3 Note = FULL HD ekran + 3000MAh bataryası .

benim beklentime en uygun olan P70 , aslında kamerasının fotolarını benim telefona aktarsam iyi olacaktı detaylı inceleme için ,artık onu da yarın yaparım . Son kararımı kamerayı inceleyip vereceğim

Senin kararın ne oldu arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welar

1- tv kumanda özelliği var mı?
    2- ekranda gorilla glass koruması var mı? varsa hangisi var?

hocam cihazda infarared portu yok yani tv kumanda özelliği yok demek bu

ekran kaplaması ise belirtilmemiş yani ne olduğu söylenmemiş eğer gorilla glass olsaydı lenovo bunu reklam malzemesi olarak kullanırdı buda bize gorilla glass olmayabileceğini gösteriyor.

• dış mekan ve gündüz performansını görmeden bunu söylemek açıkcası çok objektif olmaz . mm elin titrese foto bulanık çıkar bu en iyi cihaz içinde geçerlidir
    O yüzden tam güzel değil demek doğru olmaz .

Videoda bazı şüphelerim oluştu . Videoda K3 Note nun bir üstünlüğü var gibi geldi bana . Ayrıca P70 3GP formatında kaydederken ,K3 mp4 formatında kaydediyor. Yalnız P70 Kitkat sürümlü iken benim cihaz Lollipop sürümlü . Belki P70 lollipopa gecerse arada farkı kapar .Bunu bilemeyiz ta ki Lollipoplu P70 sahibi video/foto atana kadar .
    Birazdan ekleyeceğim o zaman tartışırız

@Welar @emutlu

videoların kayıpsız olması için buluta yüklüyorum Şu an yükleme aşaması %35'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 8 Temmuz 2015; 0:55:13 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.