Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 800 tl lik bir fiyat etiketinde bu sorunlar göz ardı edilebilecek şeyler. Fazla takılmayın bence şebeke gibi sorunlara. Sorunsuz hiçbir telefon yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

800 tl lik bir fiyat etiketinde bu sorunlar göz ardı edilebilecek şeyler. Fazla takılmayın bence şebeke gibi sorunlara. Sorunsuz hiçbir telefon yok

Şebeke olmayınca telefon olmuyor zaten ozaman Tablet falan olur anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Şebeke yok mu bu telefonda? Biraz sorunlu olduğu onun da güncelleme ile giderildiği söyleniyor. Biraz fazla abartmadın mı bu durumu? Kullanan arkadaş da elinden geldiğince yardımcı olmuş. Kalkıp dağ başında olmadığın sürece cihazın çekim gücü biraz zayıf olsa bile çok sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

800 tl lik bir fiyat etiketinde bu sorunlar göz ardı edilebilecek şeyler. Fazla takılmayın bence şebeke gibi sorunlara. Sorunsuz hiçbir telefon yok

Şebeke olmayınca telefon olmuyor zaten ozaman Tablet falan olur anca

Fazla abartıyorsun
  • Kamera nasıl ? Ondan haber verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: baymeursault

Telefon ne zaman çıkar satışa?

hocam şuan mediamarktın sitesin de satışta mağazalarada yavaş yavaş geliyor artık.şuan başka yerde satıldığını görmedim bir iki yerede koymuşlar ama onda da stok yok görünüyor.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_,103452,504172,2211965.html?langId=-14

arkadaşlar burda hemen tükenmiş başka satan yer var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar az önce optimum izmir media marketten aldım.4 adet vardı 2 dün satılmış.3 tane kaldı.
    içinden kulaklık ekran koruyucu (tempered değil) şarz cihazı ve arka extra kılıf çıkıyor.Türkçe dil seçimim sonrası 3,50MB bir güncelleme yaptıçkapanıp açıldı.şuan sitem güncel görünüyor.kamerada video çekim yapıp hemen arkasına telefon açtım karşı taraf sesimi çok rahat duyuyor iletişim problemi yok.geçişler çok akıcı.renk seçeneği tek.dark blue (lacivert)
    parlement mavisi tarzında.xperia z serisi gibi ama daha hafif.ben 4000lik pil için aldım üstüne 8 çekirdek 1.7 işlemci HD ekran 32 ext memory kart esteği 2 gb rom olunca dahada iyi oldu.ilk izlenimim bunlar
    edit:o kadar pile incelik ele oturuş çok güzel.biraz boyuna uzun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monitowoc -- 7 Temmuz 2015; 15:20:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: baymeursault

Telefon ne zaman çıkar satışa?

hocam şuan mediamarktın sitesin de satışta mağazalarada yavaş yavaş geliyor artık.şuan başka yerde satıldığını görmedim bir iki yerede koymuşlar ama onda da stok yok görünüyor.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_,103452,504172,2211965.html?langId=-14

arkadaşlar burda hemen tükenmiş başka satan yer var mı ?

dün mediamarkta stoktan hızlı gönderiydi ama ne olduysa hemen ürün puf olmuş vatanda felan da stok yok görünüyor diğer sitelerde de yok şuan bir kaç güne yayılır etrafa bir kere bir yerde stoğa sokulduysa o alet buralarda biryerlerdedir.bazı mediamarktalar gelmiş yakında varsa bir sorun belki ellerinde vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 7 Temmuz 2015; 15:25:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: monitowoc

Arkadaşlar az önce optimum izmir media marketten aldım.4 adet vardı 2 dün satılmış.3 tane kaldı.
    içinden kulaklık ekran koruyucu (tempered değil) şarz cihazı ve arka extra kılıf çıkıyor.Türkçe dil seçimim sonrası 3,50MB bir güncelleme yaptıçkapanıp açıldı.şuan sitem güncel görünüyor.kamerada video çekim yapıp hemen arkasına telefon açtım karşı taraf sesimi çok rahat duyuyor iletişim problemi yok.geçişler çok akıcı.renk seçeneği tek.dark blue (lacivert)
    parlement mavisi tarzında.xperia z serisi gibi ama daha hafif.ben 4000lik pil için aldım üstüne 8 çekirdek 1.7 işlemci HD ekran 32 ext memory kart esteği 2 gb rom olunca dahada iyi oldu.ilk izlenimim bunlar

ele oturuşu gerçekten çok iyi . tam kavranıyor cihaz .

hocam 1 dk lık video örneği koyabilirsin , dış mekandan

• quote:

Arkadaşlar az önce optimum izmir media marketten aldım.4 adet vardı 2 dün satılmış.3 tane kaldı.

Lolipop 5.0 ile mi geliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

quote:

Lolipop 5.0 ile mi geliyor ?

ürün bende yok ama hocam bence android 4.4 ile geliyor çünkü lenovo sitesinde öyle belirtmiş firmalar reklam argümanlarını çok sever android 5 ile gelse bunu belirtirdiler bence.yurtdışında almış büyük ihtimallede buraya güncelleme olarak gelir android5.

• Vatan video hazırlamış ufak ilk mesaja ekledim
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    http://laptopmedia.com/news/lenovo-has-just-launched-an-update-aimed-to-fix-p70s-problems-and-bugs/

With the new update Lenovo got rid of these problems, but we’re aware of another one major flaw – weak 3G reception.

Sinyal kaybolma sorunu çözüldü ama şimdide zayıflama problemi var deniyor

5 temmuz da yazılmış yorum altta insanı korkutuyor gerçekten

Chitravelan@gmail.com 5 July 2015 05:08
    I Bought Lenovo P70 at Lenovo Store, Vadapalani Chennai and it is not working and signal is very very very poor. Lenovo support team does not replace the phone and ask me to resolve with after sales.

• Alan arkadaşlar genelde çağrı problemi gelen aramalarda oluyor ses gitmiyormus deneyebilrmisiniz

• bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş inşallah vatanlara gelirde bakıp deneyebiliriz

• monitowoc kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım hayırlı olsun güle güle sağlıklı günlerde kullan. Sinyal ile yorumlarini ve resim örneklerini bekliyoruz

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Herkeste yok bu tarz problemler, sanıyorum ki local bazlı problemler operatör kaynaklı da olabilir.
  • Mersin media Markttan aldım cihazı.

• arkadaşlar şu an gerhangi bir mediamarkt ta lenovo s60 satılıyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• stoktaki mağazalar kısmında olan mağazaları görebilirsiniz çoğu büyük ilde var

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.