Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşımın sen ne tavsiye edersin son zamanlarda oyun oynayabilecek f/p cihaz olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Arkadaşımın sen ne tavsiye edersin son zamanlarda oyun oynayabilecek f/p cihaz olarak

1000 TL civarı alınabilecek bir kaç model var zaten. M4 aqua, Vibe X2, P70. Bunlardan M4 aqua'yı tavsiye etmem. 8 GB hafıza oyun oynamayan sıradan bir kullanıcıya bile yeterli gelmeyecektir. Bunun yanında cihazda ısınma sorunu var ve kamera yazılımı problemli. Vibe X2'nin bataryası kötü. Yoğun kullanımda günü çıkarmaz. Fakat şöyle bir arka kapak LİNK alarak bu problemi çözebilirsiniz. P70'in yurt dışı forumlarda bir çok sıkıntısını okudum. Bataryası olağanüstü olsa da almayı düşünmüyorum. Bugün telefon alacak olsam VİBE X2'yi alırdım. Fakat ben Eylül-Ekim aylarını bekleyeceğim. Lenovo Vibe Shot'ı bekliyorum. 1200-1300 civarı çıkarsa Vibe Shot'ı alırım. Daha pahalı bir fiyattan çıkarsa ya yurt dışından getirtirim ya da ülkemize sonbaharda giriş yapacak olan Xiaomi modellerine bakarım.

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun dışında en uygun fiyatlı f/p ürünü bence General Mobile 4g...
    Onun da ufak tefek sorunları var, konusuna takıl biraz belki bir fikir edinebilirsin. Lenovo p70'in işlemci ve pil olarak önde olduğu da bir gerçek.
    General Mobile 4g'nin en büyük avantajı güncel olacak olması 2 yıl boyunca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Turkcell T60 için ne düşünüyorsun Zte Blade S6 yani 799 tl ye alabiliyorum

Hocam sonbahar biraz sakat yakınlarda yeni vergi yürürlüğe girecek ve söylendiği kadarıyla %30'u bulacakmış... Firmalar bize ürün getirirken 10 defa düşünecekler artık.
    Kötü olacak bu vergi olayı ama elden gelen birşey yok.

• Arkadaşlar lenovo p780 kıllanıcısı olarak bugün mediamarktan cihazı aldım 799 tl ye. Şimdilik şarja taktım.izlenimlerimi biraz kullanınca paylaşırım. Yalnız sim kartı yuvasına takamadım biraz küçük. Cihazı alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan hocam. İzlenimlerini bekliyorum.

• quote:

Operatör telefonu ben almam hocam. İleride güncelleme sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Örneğin T50'ye Lollipop güncellemesi vermeyecekmiş Turkcell.

Her ne kadar bakan ek vergi konusunda açıklama yapmış olsa da ben zannetmiyorum şu şartlar altında yeni bir verginin geleceğini. Çünkü hükümet kurulamazsa Kasımda erken seçim olacak. Hükümet kurulsa bile bir iki ay sonra hükümetin dağılma ihtimali söz konusu. Yani yine erken seçim olma ihtimali söz konusu. Erken seçime gitmeden önce yeni bir zam yapmayı kimse göze alamaz. Zam gelirse, gelmez de hani gelirse, yurt dışı cihazlara yönelirim. @acer_sahibi77

İnşallah dediğiniz gibi olur... Zaten vergiler yeterince yüksek bir de bu gelirse iyice alınmaz olacak elektronik cihazlar.

Sizin dediğiniz gibi en mantıklısı yurt dışından getirmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam bunun dışında en uygun fiyatlı f/p ürünü bence General Mobile 4g...
    Onun da ufak tefek sorunları var, konusuna takıl biraz belki bir fikir edinebilirsin. Lenovo p70'in işlemci ve pil olarak önde olduğu da bir gerçek.
    General Mobile 4g'nin en büyük avantajı güncel olacak olması 2 yıl boyunca.

Onun işlemcisi Snapdragon 410 Turkcell T60 ınki ise Snapdragon 615 bariz fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

Arkadaşlar lenovo p780 kıllanıcısı olarak bugün mediamarktan cihazı aldım 799 tl ye. Şimdilik şarja taktım.izlenimlerimi biraz kullanınca paylaşırım. Yalnız sim kartı yuvasına takamadım biraz küçük. Cihazı alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan Yorumlarını bekliyoruz.
  • iyi iyi zenfone 2 alacaktım oruçtan sonra çalışmaya başlayınca buna karar verdim bu arada yorumlara da bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Operatör telefonu ben almam hocam. İleride güncelleme sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Örneğin T50'ye Lollipop güncellemesi vermeyecekmiş Turkcell.

Her ne kadar bakan ek vergi konusunda açıklama yapmış olsa da ben zannetmiyorum şu şartlar altında yeni bir verginin geleceğini. Çünkü hükümet kurulamazsa Kasımda erken seçim olacak. Hükümet kurulsa bile bir iki ay sonra hükümetin dağılma ihtimali söz konusu. Yani yine erken seçim olma ihtimali söz konusu. Erken seçime gitmeden önce yeni bir zam yapmayı kimse göze alamaz. Zam gelirse, gelmez de hani gelirse, yurt dışı cihazlara yönelirim. @acer_sahibi77

Üstad asıl zam şimdi gelir. Bakın koalisyon hükümeti ne hale getirdi ülkeyi deyip basacaklar zamları. Erken seçim gelsinde millet koalisyondan kurtulalım tek parti olsun diyip oy verir diye. Tam zamanı anlayacağın yoksa Bakan niye yakın zamanda açıklama yaptıki.

Ben General Mobile 4g'yi fiyatı artı güncellemeden dolayı önerdim.. Yanlış hatırlamıyorsam t60'ın normal satış fiyatı 899 TL olacaktı diye biliyorum.

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Evet ben ön siparişte bulunduğum için 799 Tl ye alabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: baymeursault

Telefon ne zaman çıkar satışa?

hocam şuan mediamarktın sitesin de satışta mağazalarada yavaş yavaş geliyor artık.şuan başka yerde satıldığını görmedim bir iki yerede koymuşlar ama onda da stok yok görünüyor.

Media Markt
    LENOVO P70 Lacivert Çift Sim Akıllı Telefon
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_,103452,504172,2211965.html?langId=-14

arkadaşlar burda hemen tükenmiş başka satan yer var mı ?

Mediamarktların çoğunda üçer beşer var çağrı merkezinden öğrenebilirsin.

Vatanbilgisayar linkteki Stoktaki mağazalar kısmında olan mağazaları görebilirsiniz çoğu büyük ilde var

• Bulunan mağazalar şunlar.

Ankara (Sincan)
    Ankara (Söğütözü)
    Bursa (Nilüfer)
    Avcılar
    Beylikdüzü
    Bostancı
    Dudullu
    Forum İstanbul
    Pendik
    Topkapı
    Ümraniye
    İzmir (Bornova)
    İzmir (Karşıyaka)
    Kocaeli (İzmit)
    Konya
    Samsun (Merkez)
    Çorlu
    Ben bir ara ywdek telefon olarak GM 4g'yi almayı düşünüyordum ciddi ama konusunda ilk başlarda acaip bilgi kirliliği vardı, kafam karıştı vazgeçtin. Sonra Sony C4'ü, Lenovo p70'i ve Meizu M1 note'u gördüm. Tümünün konusunu takip ediyorum...
    Bir de kullandığım Oneplus markası ikinci telefonunu tanıtacak ay sonuna doğru. Şimdilik acelem yok. Kullanıcı izlenimleri ve yorumlarına bakıyorum.

• P70 den kareler
    Edit : iftar sonrasi duzeltilecek 11 fotograf eklenecek

Daha da ekleyeceğim

Hem k3 notela hemde p70 ile 1dk lik videolar cektim kayipsiz yukleyecegim iftardan sonra ( 124 mb tuttu full hd videosu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 7 Temmuz 2015; 20:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

P70 den kareler
    http://imgur.com/vCBd7Nu

Daha da ekleyeceğim

Linki değiştin ama yine açmıyor kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.