Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Lolipop 5.0 varmı cihaza kuruluyormu? Burak arkadaş Lenovo sitesinde var demişti sanki.
  • 5.0 var bu cihaz için

Fotoğraflar çözünürlüğü düşük çıkmış
    Orijinal resimleri flickr sitesine yukleyin aksi halde tüm sitelerde kalite düşecektir upload ettiğiniz zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Arkadaşlar Lolipop 5.0 varmı cihaza kuruluyormu? Burak arkadaş Lenovo sitesinde var demişti sanki.

Henüz 5.0 yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Beyin -- 8 Temmuz 2015; 0:56:38 >
  • Arkadaşlar biriniz var biriniz yok demişsiniz.
  • Daha dağıtılmamis olabilir ama lenovo forumlarında konuşuyorlar @emurat internette araştırma yaparsan bulursun

• support.lenovo.com
    Android Upgrade Matrix - redirect - TR
    http://support.lenovo.com/us/en/documents/ht101396

Arkadaşlar Lenovonun resmi sitesinde Eylül 2015 diyor çıkış tarihi. Burak hocam istersen ilk mesajı güncelle.
  • @ Mr. Beyin

son sürüm 150527

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Daha dağıtılmamis olabilir ama lenovo forumlarında konuşuyorlar @emurat internette araştırma yaparsan bulursun

Araştırma yapmaya korkuyorum inan Bir an önce cihaz almam lazım sorunları görmek istemiyorum artık. Dediğin forum sitesine baktım aynı şebeke sorunu devam ediyor adam daha dün yazmış. Bendede var diye. Gelen aramalarda sıkıntı oluyormuş.

forums.lenovo.com
    P1, P1m, P70 & P90 Series Smartphones-Lenovo Community
    https://forums.lenovo.com/t5/A-and-P-Series/P70-issues/td-p/2106266

• K3 Note videosu :
    P70 videosu :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 8 Temmuz 2015; 1:41:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

@ Mr. Beyin

son sürüm 150527

Tamamdır konuda vermiş olduğum son sürüm mü değil mi onu merak etmiştim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Daha dağıtılmamis olabilir ama lenovo forumlarında konuşuyorlar @emurat internette araştırma yaparsan bulursun

Araştırma yapmaya korkuyorum inan Bir an önce cihaz almam lazım sorunları görmek istemiyorum artık. Dediğin forum sitesine baktım aynı şebeke sorunu devam ediyor adam daha dün yazmış. Bendede var diye. Gelen aramalarda sıkıntı oluyormuş.

https://forums.lenovo.com/t5/A-and-P-Series/P70-issues/td-p/2106266

İlginç daha 2 gün önce resmi sitesinde 2015 2. Çeyrek yazıyordu eylül yazmışlar şimdi

Android 5.1.1 gelebilir belki de

• Arkadaşlar gsm sinyal gücü zayıf ise bildirim çubuğundaki veri bağlantısına basılı tutun sonra operatör yazısına tıklayın tercih edilen ağ türünü wcdma/gsm aoto yu seçin sorun çözülüyor

• Benimde dikkatimi çeken bir telefon oldu ancak Full HD 5.5 inç ekranlı ve androidin en stabil arayuzlerinden flyme yi iceren m1 note ile ayni fiyattayken ikisi arasinda cok kalirdim sanirsam. Lenovonun batarya performansi onde ama ekrani 720p. M1 note pil kapasitesi daha dusuk ama ekrani full hd. Ve flyme os kullanan biri olarak androide bakis acinizi degistirecek stabillikte oldugunu soyleyebilirim iOS'la yarışır o derece . Ama şu batarya konusuda önemli lenovonun şarjı çok daha uzun gider. Karar verecek arkadaşlara kolay gelsin simdiden birde ikisinide ayni fiyatdan koymuslar

• centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    Sinyal zayıflama sorunumu sendede varmıydı? Birde nette mi okudun bu çözümü linki varsa alabilir miyim?

• quote:

Sinyal zayıflama sorunumu sendede varmıydı? Birde nette mi okudun bu çözümü linki varsa alabilir miyim?

Netten bulmadım kurcalayarak buldum. Sinyal çok zayıf değil merkezde olduğum için olabilir. Şehirden uzakta deneme şansım olmadı olursa paylaşırım

• Kardeş senden birde rica etsem oyun olarak Assasain Creed Pirate oyununu oynayıp deneyebilir misin oyun özellikle 2. aşamadan sonra diğer cihazlar da acayip kasıyor.
  • quote:

Kardeş senden birde rica etsem oyun olarak Assasain Creed Pirate oyununu oynayıp deneyebilir misin oyun özellikle 2. aşamadan sonra diğer cihazlar da acayip kasıyor.

kardeşim ben hiç oyun oynama alışkanlığım yoktur ama bir denerim

edit: boyutu bayağı yüksekmiş oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centilmen55 -- 8 Temmuz 2015; 13:14:58 >
  • Bugün Konya vatan bilgisayarda inceleyeceğim var gözüküyor mağazada. Nexus 5 in bataryası artık yoruyor beni. Eğer varsa stok tipide hoşuma giderse 4000 mah için alacağım. Renk standart lacivert mi acaba su anda?

• quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

quote:

Kardeş senden birde rica etsem oyun olarak Assasain Creed Pirate oyununu oynayıp deneyebilir misin oyun özellikle 2. aşamadan sonra diğer cihazlar da acayip kasıyor.

kardeşim ben hiç oyun oynama alışkanlığım yoktur ama bir denerim

edit: boyutu bayağı yüksekmiş oyunun

700 mb falan evde internet yoksa deneme zaten kardeşim. Yinede sağol yardımın için. Birde senden açık gün ışığında fotoğraflar bekliyoruz. Yukarıdaki bir arkadaş ona göre karar verecekde.
  • Lacivert ten başka yok kardeşim şimdilik.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.