Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emurat

Şeytan diyor iptal et Arkadaşlar başka 1200 liraya kadar tel önerisi olan varmı?

Yav madem daha iyi butcen var ve kamera senin için çok önemliyse xperia c4 bildiğin halde bu telefona bakıyorsun ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

Şeytan diyor iptal et Arkadaşlar başka 1200 liraya kadar tel önerisi olan varmı?

Yav madem daha iyi butcen var ve kamera senin için çok önemliyse xperia c4 bildiğin halde bu telefona bakıyorsun ki

Kardeşim 5.5 " istemiyorum birde full hd kasar bu gpu lar için

• Vatan da online sipariş verilyor artık.
  • Vodafone Smart 6 aldım S615 gpu çok güzel cihazdı ama full hd çözğnürlükte Assasin Creed Piratede kasıyordu full hd de. Ön siparişle 699 Tl ye aldığım fiyata verdim. Şimdi bişeyde alamıyorum inan pişman oldum.

Senin tavsiye edebileceğin 5" 720p iyi oyun oynatabilecek başka cihaz varmı kardeş?
  • quote:

Vodafone Smart 6 aldım S615 gpu çok güzel cihazdı ama full hd çözğnürlükte Assasin Creed Piratede kasıyordu full hd de. Ön siparişle 699 Tl ye aldığım fiyata verdim. Şimdi bişeyde alamıyorum inan pişman oldum.

Senin tavsiye edebileceğin 5" 720p iyi oyun oynatabilecek başka cihaz varmı kardeş?

Bu fiyata yok
    T60 var alternatif

• bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    1200 liraya kadar olabilir arkadaşım. Birde T60 da 799 Tl ye alabiliyorum indirimle. Onda S615 var onun için ne diyorsun peki?
  • quote:

1200 liraya kadar olabilir arkadaşım. Birde T60 da 799 Tl ye alabiliyorum indirimle. Onda S615 var onun için ne diyorsun peki?

Sen bilirsin ama performans ve pil bu cihaz gibi olamaz
    Mtk6752 fhd cihazlarda kullanılıyor hd ekranda kullanılan neredeyse tek cihaz bu yanı performans çok iyi

Kamera çok önemliyse c4 alacaksın mecbur

Sony c4 n11 indirimle 1040 Tl ye alınıyor şimdi.
    Sony Z1 Snapdragon 800lü 985 Tl
    Sony Z3 compact Hd ekran Snapdragon 801 1290 Tl

Bunlara ne diyorsun yada bu bütçe 1200 civarı başka öneride olabilir.
  • quote:

Sony c4 n11 indirimle 1040 Tl ye alınıyor şimdi.
    Sony Z1 Snapdragon 800lü 985 Tl
    Sony Z3 compact Hd ekran Snapdragon 801 1290 Tl

Bunlara ne diyorsun yada bu bütçe 1200 civarı başka öneride olabilir.

Z3C elbette

• LG G2 düşünebilirsin.32 GB versiyonlu sürümü hepsiburada da 1085 Tl.Oyun performansından şüphen olmasın.http://www.hepsiburada.com/lg-g2-d802-32gb-pm-telceplgg232g

• temhemrime kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Lg ler ithalatçi garantisyle alınmaz diyorlar bende pek güvenmiyorum açıkcası büyük firmalarla bile sorun yaşıyoruz onlar kim bilir ne yapar.
  • Konuyu daha da dagitmayalim arkadaşlar yeterince dağıldı zaten

Murat kardeşim eğer almayacaksan yeni konu açıp tavsiye alabilirsiniz başka telefonlar için

• Ben lg g2 ana konusundaki mesajlara göz gezdirdim birinin sorunu olmuş 4-5 kere götürmüş hiçbir ücret almadan yapmışlar.Fakat alacaksan Lg Türkiye garantili olmasına dikkat et

• quote:

Arkadaşım Lg ler ithalatçi garantisyle alınmaz diyorlar bende pek güvenmiyorum açıkcası büyük firmalarla bile sorun yaşıyoruz onlar kim bilir ne yapar.

1100 Tl ve altına indi şu an 32 gb LG Türkiye garantili olanlar değerlendir hocam istersen eskidendi o yüksek fiyatlar son 3 haftadır bu durumda fiyatlar.

Bu arada P70'i incelemeyi baya istiyorum bakalım nasıl bir telefon.Alan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa çok güzel olacak
    Arkadaşlar zaten hiçbir hareket yokki konuda Alan arkadaşlar farklı bir kamera programıyla deneyebilirmisiniz? Onla resim koysanız.

Birde z3 te bile tonla sorundan bahsediyorlar kamera pempeleşmesi ekran kalkması, sararması ...

En iyisi biraz daha araştırmak. Sende sağol kardeş yardımların için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 10 Temmuz 2015; 0:14:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergincenk

Ben makineyi şimdi aldım vatan avcılardan zaten 2 tane vardı pil kapasitesini soyleyince biri daha aldı benden sonra. Ordada bitti. Şu anda internet dışında alabilinecek biryer yok gibi. Media markt larda da yok. Telefon fiyatina gore oldukca iyi. İyi ozelliklerini say say bitmez. Benim karsilastirmam sony xperia aqua m4 ve c4 ayrica lenovo vibe x2 ileydi. Ama hem fiyat hemde batarya kapasitesi cok cazip geldi.
    Kasa gayet şık gözukuyor. Arka kapak bana eski nokia n95 lerin vermis oldugu hissi verdi.
    Kutu icerigi bayaa bol. Ekstra plastik arka koruma ve on cam ekran koruma icinden cikiyor. Basit ama ucuz durmuyor. Nerden bulucam ekstra para harciycam durumu yok yani. Ayrica birde genelde tabletlerden cikan usb baglanti aparatininda kutu icinde olmasi hos bir dusunce. Sanirim usb bellek, bu aparat sayesinde direk telefona baglanabiliyor. İlk etapta 1 saat yogun kullanimda internet oyun prg yukleme konusma falan %18 sarj yedi. Ekran goruntusu 799tl lik bir telefon icin gayet guzel. Sevmedigim yani ise fotograf cekimi oldu. 13mp lik bir makineye yakismiyor ve pozlama netleme suresi bayaa uzun suruyor ama cekimleri oda isiginda ve surekli flasla yaptigimi belirteyim. Ayrica muzigi dis hoparlore verdiğinde kaliteli bir ses vermiyor kiyaslama s3mini ve iphone 4s e gore yaptim. Ancak internet hizi wireless ve sebeke cekimi cok iyi. Telefon konusmasinda karsiya giden ve gelen ses iyi. 7 tane program yukledim hala 1gb ram bosta gozukuyor. Hafiza 16gb ama 12gb kullanilabiliyor. 32gb lik ekstra microsd kart takilabiliyor. Fiyatina gore tavsiye ederim. Pisman etmeyecegini umuyorum ama foto cekimine cok onem veren biriyseniz baska telefonlara bakin. Almayi dusunen arkadaslara teknoloji fakiri biri olarak elimden geldigince yardimci olabilirim. Ayrica asagidaki linkte ozelliklerde radyo var gibi gozukuyor ama ben telefonda bulamadim. Belki ekstra bir programla olabilir.
    http://m.gsmarena.com/lenovo_p70-7063.php

Arkadaşım yardımcı olabilirim demişsin stok kamera programı yerine farklı bir kamera programıyla deneyebilirmisin? Resimleri paylaşırsan çok yardımın dokunur bizim gibi kararsız arkadaşlara.

• Aksam bende aldım vatandan. Benim için pil önemli dışarda çalışıyorum konuşuyorum ortada kalıyorum.ben sırf pil için aldım.1.30 saattir teli kuruyom uygulama indiriyorum 48 den 38 e düştü bence çok iyi

• thermofısa T kullanıcısına yanıt
    Kardeş sende stok kamera programı yerine farklı bir kamera programıyla deneyebilirmisin? Resimleri paylaşırsan çok yardımın dokunur bizim gibi kararsız arkadaşlara. Yardımlarınızı bekliyoruz.
  • Her telefonun bir sorunu var 4/4 lük tel yok Sony dersin Adamlar dünya kadar sorun yazmış. En iyisi biz bu telefonu biraz daha araştıralım.
  • Neyse kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. Herkese iyi geceler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.