Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gün itibariyle cihaz elimde bulunmaktadır. Cihazla ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olabilirim. Bu arada bahsedilen çekmeme durumu ve telefon görüşmelerindeki bozukluklar yazılım güncellemesiyle halledilmiş.
  • Ben de bugün sipariş verdim. Umarım kamera ve malzeme kalitesi iyidir. Buradan okuduklarıma kalırsa, beni tatmin etmeyecek. Ürün elime geçince izlenimlerimi paylaşacağım. Lütfen bu konuyu güncel tutalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prime.

Arkadaşlar gün itibariyle cihaz elimde bulunmaktadır. Cihazla ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olabilirim. Bu arada bahsedilen çekmeme durumu ve telefon görüşmelerindeki bozukluklar yazılım güncellemesiyle halledilmiş.

Prime, arka kapağı plastik midir? Malzeme kalitesi ve kamera durumu nedir, bilgilendirirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • bugün media markt da 1 saatten fazla telefonu kurcaladım. telefonun malzeme kalitesi gayet güzel, arka kapak plastik ama kalitesiz değil elde gayet güzel duruyor telefon, oynayan gıcırdayan bi yeri yok kasası baya tok. ekran parlaklığı gayet güzel, 720p ekran ama göze batan kötü bir tarafı yok göze güzel geliyor. ses çıkışı ne çok iyi ne çok kötü. bu fiyatı düşünürsek yeterli geldi bana. menü geçişleri gayet akıcı. boşta ram miktarı 800 mb larda dolaşıyordu genelde, ama bu sadece üzerindeki uygulamalarla. cihaz dolduğunda ne olur bilemem. üzerinde kurulu asphalt 8 vardı donma kasma yapmadan oynattı. ama ekstra bişey yükleyemedim. klavyesi akıcı takılma falan yok.

beğenmediğim tarafları ise kamerası çok vasat, hem içerde hem açık havada çekim yaptım fotoğraflarda detay çok düşük, suluboya efekti çok az bir yakınlaştırma bile yapsanız gösteriyor kendini. ayrıca eldeki en ufak titremeyi alıyor direk, fokusuda yavaş, manuel olarak iso ve ev değeri ayarları var ama bu telefonla iso kurcalanmaz kamerası müsait değil yani.
    birde arayüzünü beğenmedim. çok kısıtlı geldi bana. iş görür mü evet görür ama daha incelikli bir arayüz bekliyordum. kötü diyemem ama benim beklentimi karşılamadı. inceleme videolarından birinde ekrana çift tıkla uyandırma özelliği gördüm mesela, ama girmediğim menüsü kalmadı bir türlü bulamadım. ya ben bulamadım yada Türkiye deki versiyonda yok. örneğin geliştirici seçeneklerinde de animasyonları kapatmaya falan izin vermiyor, daha doğrusu o seçenekler yok, sadece sahte konumlara izin ver ve bir seçenek daha vardı. yanisi ara yüzü özensiz bence.
    tabi bu beğenmediğim taraflar biraz fiyatla da ilintili. ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.

batarya konusunda birşey diyemem onu alıp kullanan arkadaşlar yazarlar, eğer 4000 mah ın hakkını veriyorsa bu fiyata sırf bataryası için özellikle iş telefonu olarak yada internette takılmak için düşünülür. ama kamera ve özelleştirme beklentisi olanlar düşünmesin derim.

• emurat E kullanıcısına yanıt
    gerektiğinde ben yardımcı olabilirim telefonu yeni almış birisi olarak. sorularınız cevapsız kalmayacaktır.
  • gta3 G kullanıcısına yanıt
    Konuyu da okursanız iyi olur. Soruların bazıları cevaplandırılmış. Kamera kesinlikle iyi değil, iki kameradan da yüksek bir beklentiniz olmasın. Ancak şu da var bu cihaz 800 lira ve bana göre güzel bir fiyat performans ürünü olmuş. Cihaz plastik olmasına rağmen kaliteli duruyor ve eldeyken de sağlamlık hissini veriyor. Tasarım ve boyut olarak da gayet güzel. Sim kartımı henüz takmadım. Taktıktan sonra bir kaç görüşme yapıp geribildirim yaparım.
  • Prime. kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sağol yardımların için kamerası hiçmi iş görmez günü kurtarmaz mı yani farklı kamera programlarıyla deneyip örnek resim koyabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak telefon ekran goruntusu nasil cekilir?
    Ayarlar-guc yoneticisi- guc tuketim ayrintilari - donanim secenegine tikladiginizda radyo gozukuyor. Ve guc tuketimi hepsine gore fazla (%47) gpu(%38) yaziyor ve radyo kapatilamiyor. Ekran goruntusu alamadigim icin resmi koyamadim. Sizde de durum boylemi?

• Fotoğraf örneği ginderemiyorum server error veriyo site

• ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

9 saatin 7, 7.30 saati evde olduğumdan 0 parlaklıktaydı ki 0 parlaklık bile bana çok geldi gözümü ağrıttı biraz.

• ergincenk E kullanıcısına yanıt
    Yukarıdan açılan menüde "ekran alntısı" yazılı bi kısayol var. onu seçip ekran görüntüsü alabilirsin
  • ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

kamerayı ilk açtığında ekran çok boğuk oluyo ama 2 3 saniye içinde toparlıyo kendisini benim gibi normal kullanıcılar için yeterli
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• barneystnsn B kullanıcısına yanıt
    Hocam o batarya içindeki güç yüzdesini nasıl yaptınız ben yapamadım anlatabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ce

Hocam o batarya içindeki güç yüzdesini nasıl yaptınız ben yapamadım anlatabilir misiniz?

ayarlar>bildirim merkezi>pil görüntüleme tarzı
  • çok sağolun
  • Kamera kalitesi benim için önemlidir diyen arkadaşlar bence bu telefonu almayın. Ben kendi açımdan kamerayı ayda 2 3 kere kullandığım için bu telefonu aldım. Kamera kalitesi ancak vasat denilebilir.

Bu arada mediamarkın sitesinde en çok satanlar sıralamasında 5. sırada çıkıyor telefon daha yeni çıktı çok ilginç değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ma_ce_racı -- 10 Temmuz 2015; 20:10:38 >

• Beyler bayanlar resim atacaksanız buraya lütfen simage kodunu kullanın, dev gibi resimler yüzünden sayfa yapısı kayıyor.
  • Bu benden
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergincenk

Yanlış yazıyor arkadaşım. P70 modeli tek. ürün özelliklerini resmi sitesinden bakabilirsin.

http://shop.lenovo.com/tr/tr/smartphones/p-series/p70/#tab-teknik_özellikler
    http://www.gsmarena.com/lenovo_p70-7063.php

Ayrıca sabah 07.30 da %100 olan şarj güncel vakit 16.00 şu an %65 (daha önceki telefonum iphone 4s'in aynı kullanımla 1 saat önce şarjının bitmesi gerekiyordu :)) Batarya performansı ilk güne göre çok iyi bence. Kullanım her zaman neredeyse aynı. Oyun oynanamam , yoğun internet ve mesaj 20 dakika kadar konuşma. Gündüz foto kalitesi hala vasat bence. Yani tatile giderken fotoğraf makinasını evde unutacak cinsten değil. Zoomladığında görüntü bulanık. Karşılaştırma arkadaşın LG G3 e göre yaptım.

Arkadaşım sende karşılaştırma yapmak için bula bula Kamera odaklı olan LG G3 ümü buldun

• Arkadaşlar ekran alıntısı için güç tuşu + ses kısma tuşuna aynı anda basılı tutun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.