Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne oldu bu telefon. bi iyi diorlar bi kötü diyorlar.
  • ergincenk E kullanıcısına yanıt
    Erişilebilirlik - büyüteç hareketleri menüsündeki ayarı değiştirmişsiniz. Biraz dikkat. İlgili menüyü on saniyede tahmin ederek buldum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Ben kullamıyorum, şu ana kadar gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Bahsedilen sorunların hiçbirisi bende yok.

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Yedek bir telefon arıyorum aylardır bir de teknolojiyi özellikle de uygun fiyatlı cihazları takip etmek hoşuma gidiyor.
    F/p ürünlerin takipçisiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Kuzenime denettirdim xboxtan oynuyomuş o da oyunu baya bi 15 dakika falan oynadı en ufak kasma yok kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Yedek bir telefon arıyorum aylardır bir de teknolojiyi özellikle de uygun fiyatlı cihazları takip etmek hoşuma gidiyor.

hocam ikinci telefonu one plus one nı yaparsın ilk telefonuda one plus two olur sen onuda bedava alırsın kesin :)

• quote:

Yav şu konuları bi rahat bırakmadın sende ya, kendimi bildim bileli buralardasın
  • O kadar şans olmaz artık Oneplus 2'i için cepten para çıkması lazım...
    Aklımdan geçen senaryo sizin bahsettiğiniz. Ayın 27'sini iple çekiyorum. Bakalım yeni telefon nasıl olacak. Beni en çok düşündüren s810 kullanacak olması gerçi 2.1 versiyonuymuş. 15 gün kaldı. Yeni bir amiral gemisi katili geliyor. Bu sefer biraz daha pahalı olacak gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 12 Temmuz 2015; 0:25:26 >
  • Mr. Beyin kullanıcısına yanıt
    Yaşlı hissetim şimdi kendimi
    Moruk uza mı diyorsun yani...
    Rahatsızlık verdiysem köşeme çekilebilirim.
    Elveda

• quote:

Yaşlı hissetim şimdi kendimi
    Moruk uza mı diyorsun yani...
    Rahatsızlık verdiysem köşeme çekilebilirim.
    Elveda

Benim 3. hesap oldu forumda sende halen tek hesap

Sorsam bütün cihazları ezbere söyleyecek bilgi vardır şuan sende

• quote:

O kadar şans olmaz artık Oneplus 2'i için cepten para çıkması lazım...
    Aklımdan geçen senaryo sizin bahsettiğiniz. Ayın 27'sini iple çekiyorum. Bakalım yeni telefon nasıl olacak. Beni en çok düşündüren s810 kullanacak olması gerçi 2.1 versiyonuymuş. 15 gün kaldı. Yeni bir amiral gemisi katili geliyor. Bu sefer biraz daha pahalı olacak gibi...

450dolar diyorlar altı diyorlar hocam piyasada aynı donanım aletler 650 dolar gene fiyat uygun ama 810 A da bir ısınamadım ama kendi ısınıyor işlemci zaten bu yeni versiyon z3+ plus tada var dediler oda ısınıyor gene göreceğiz bakalım neyse p70 konusunu baltalamayalım artık.

• Arkadaşlar LG G2 türkiye garantili 999 Tl olmuş yine ne diyorsunuz alıyorum son kez fikrinizi soruyorum.
  • Lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Arkadaşlar LG G2 türkiye garantili 999 Tl olmuş yine ne diyorsunuz alıyorum son kez fikrinizi soruyorum.

200 tl fazla verebilirim diyorsan ver g2 nin işlemci daha iyi kamera daha iyi hafıza daha yüksek artıralamıyor ama ekran biraz daha kaliteli p70 g2 ye göre tek artısı 4000mah batarya ama g2nin de pili iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 12 Temmuz 2015; 0:39:12 >
  • Lütfen arkadaşlar.
  • @Mr. Beyin
    Aynen öyle. Rumuzu bir değiştirmem lazım artık.
    Eskiden olsa cihazları teker teker sayardım da artık hafiften hafiften bunama başladı. Bazen de hafıza kaybı...

@benkimim50
    Fiyatı 400 dolar olur gibi geliyor bana. Telefon bir çıksın belli olur ısınıp ısınmadığı.
    Büyük olasılık güzel bir cihaz olur.
    Dediğiniz gibi konuyu baltalamayalım. Arkadaşlardan da özür dileyelim alakasız bir konuyu burada konuştuğumuz için.
    İsterseniz pm atabilrsiniz.

@emurat
    Haklısın arkadaşım kusura bakma... Gaza geldik biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 12 Temmuz 2015; 0:43:17 >
  • G2 her türlü 6752li cihazdan iyidir. Pili iyidir, kamerası fena değil, hızı çok daha iyidir, ekranı zaten güzel. Aphaltı zevkle oynarsın G2de 6752de nispeten kassıyor. var burdan yola çık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 12 Temmuz 2015; 0:47:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

450dolar diyorlar altı diyorlar hocam piyasada aynı donanım aletler 650 dolar gene fiyat uygun ama 810 A da bir ısınamadım ama kendi ısınıyor işlemci zaten bu yeni versiyon z3+ plus tada var dediler oda ısınıyor gene göreceğiz bakalım neyse p70 konusunu baltalamayalım artık.

One plus 2 de sd 810 v2 diye işlemci kullanılmış. Özellikle v2 diye belirtilmiş. Isınma sorunu ne durumda acaba. One plus özellikle fiyat konuunda Qalcomdan indirim alamadıklarını belirtmişler. Bu işlemciyi atacak müteri buluyorlarda indirim bile yapmıyorlar hayret.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

One plus 2 de sd 810 v2 diye işlemci kullanılmış. Özellikle v2 diye belirtilmiş. Isınma sorunu ne durumda acaba. One plus özellikle fiyat konuunda Qalcomdan indirim alamadıklarını belirtmişler. Bu işlemciyi atacak müteri buluyorlarda indirim bile yapmıyorlar hayret.

insan şaşıyor qualcomma ama aynı işlemci z3+plusta var o cihaz da çok ısınıyor. bakıp görecek neyse hocam p70 e zarar vermeyelim.

• Haklısın. Kıyas yapıyoruz yerine göre. Böyle Çin telefonları da var öyle telefonlar da var. Bu p70i ben de çok merak ediyordum. Bazı sorunları duyunca hevesim kaçtı.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.