Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler cevaplar için, kesinlikle aradığım telefon bu, haftaiçi alırım bir tanrtane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Süper ekran süresi kardeşim. Cihazın en önemli yönlerinden biri.

Daha ilk şarjım olduğu halde böyle geldi. Yüzde 5 idi verdiğim ekran görüntüsü. Ondan sonra bile bitmek bilmedi yüzde 2'ye geldiğinde 9:25 ekran süresi vardı. Beş on dakika daha kullandım ondan sonra şarjı bitti nihayet :) Şarjı bitsin diye sağa sola verdim telefonu alın kullanın artık şunun şarjını bitirin de bakalım ne kadar gidecek pili görelim diye :)

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

• bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Sen ne yaptın kardeş hangi cihaza daha yakınsın yada yeni bişeyler varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Sen ne yaptın kardeş hangi cihaza daha yakınsın yada yeni bişeyler varmı?

benim durum karışık şuan cihaz alma işi biraz ertelemek zorundayım ama takipteyim.

ağustos ayında avea intouch 5 modeli tanıtılır t60 ile aynı donanım olur büyük ihtimal onu da merak ediyorum
    Bu yeni gelen vergi olayı Yerli cihazları T60 falan etkilemeyecek değilmi

• Ulan nasıl bir forum olmuş burası, 2 kez konuda aynı soruyu genel olarak, bir kez de kullanıcılardan birine özel olarak sordum cevap gelmedi. Hadi genel olarak sorduğumda bilen yoktur cevap gelmez, özel olarak soruyorum adam başkalarına cevap veriyor bana vermiyor. Hay sizin de konunuzun da ..... Sinirlerim zıpladı

Yeni gelen Avea cihazı oda Zte Blade S6 olur büyük ihtimal ama T60 gibi extra sensörler olmaz sanırım tek avantajı fiyat olur oda 799 TL şimdiki T60 ön siparişle 799 sonra 889 tl ondan yaklaşık 100 lira daha ucuz

• cihazda bildirim ışığı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofistike38

Ulan nasıl bir forum olmuş burası, 2 kez konuda aynı soruyu genel olarak, bir kez de kullanıcılardan birine özel olarak sordum cevap gelmedi. Hadi genel olarak sorduğumda bilen yoktur cevap gelmez, özel olarak soruyorum adam başkalarına cevap veriyor bana vermiyor. Hay sizin de konunuzun da ..... Sinirlerim zıpladı

Hangi sorularınıza cevap alamadınız? Sakin..
    Fotoğraf meraklısı değilim ama örnekleri koydum beğenildi genelde. Dokunmatik sorunsuz, ekran kalitesi güzel renkler doğru düzgün ve parlaklık yüksek bir panel.
    Gm 4g arkadaşta vardı ona göre benzer çekiyor kalite olarak Gm 4g belki "Çok az" daha iyi gibi arka kamera. Ön kamera da onda "biraz" daha iyi gibi sanki. Ciddi fark yok gibi..
    Ancak bu telefonda (ve çoğu telefonda aslında) ışık yetersiz ise çekimleri kötü ve kumlanma var odaklama zor.. Karanlık olmasına gerek yok zayıf floresan ışık veya gün içinde bile ışığın az olduğu kuytu zamanlarda bile kaliteyi oldukça etkiliyor. Odaklanıp hızlıca sorunsuz çekme konusunda da çok iyi değil. Yazılımla biraz daha iyi olabilir belki ileride.
    Ben kamera kullanan biri değilim zaten denemek için yapıyorum dediğim gibi, sağlıklı bir karşılaştırma yapamam pek. Ama bana iş görecek kalitede geldi. Zaten kameraya önem verenleri en üst seviye telefonlar hariç tatmin etmez asla. Üst seviye haricinde kaç cihaz var sanki kamerası iyi olan? 800 liralık işlemci, batarya, tasarım konusunda iyi olan bir telefon. Kulaklık ses çıkışını da beğendim ben bu arada, Gm 4g ye göre çok daha iyi. Önemli bir kriter bu benim için. Root edip viper4android kurunca çok daha iyi olacaktır sesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

cihazda bildirim ışığı var mı?

Evet ahize içine gizli renkli led bildirim ışığı var. Şarj olurken, cevapsız çağrı veya sms aldığında yanıyor.
    Ancak Whatsapp mesaj geldiğinde bildirim ışığı yanmıyor. telefon yazılımı veya Whatsapp uyumu konusunda sorun var gibi şimdilik.. Telegram gibi Whatsapp benzeri bir programda bildirim ışığı yanıyor mesaj geldiğinde demişti birisi. Henüz Whatsapp kurmamıştı o kişi yorum yaparsa iyi olur gerçekten can sıkıcı bir durum bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 12 Temmuz 2015; 16:05:49 >
  • cevabınız için teşekkürler, umarım güncellemeyle çözülür. bu hafta içi sipariş vermeyi düşünüyorum esasında 2 aylık galaxy e5 var ve memnunum hiç bir sıkıntısı yok. annemin telefonu artık iş göremez oldu ben de p70 alıp e5 i anneme vermeyi düşünüyorum.
    önem verdiğim özellikler batarya performansı ve kulaklık ses performansı, kulaklıktan sesi nasıl veriyor?
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Az önceki yorumda yazmıştım kulaklık performansı iyi. Ses kalitesi ve yüksekliği güzel. Bir htc one değil elbette o kadar kaliteli bir ses çipi yoktur ama tatmin edici. Kendi kulaklığı pek iyi değil. Ör ortalama bir kullanıcı için idare eder belki leş gibi değil ama ben denedim geri kutusuna koydum hemen. Hoparlör çıkışı ise zil sesini yeterince veriyor çok yüksek değil ama yeterli seviyede.

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Kutu içinden çıkan kulaklık mikrofonlu ama ses kalitesi kötü, bende creative kulak içi kulaklık var. Htc ye göre kötü, iphone 4S e göre iyi beni kullandığım kulaklıkla tatmin etti. Eğer müzik dinlemeye önem veriyorsan muhakkak iyi bir kulaklık alman gerekecek. Batarya performansı iyi. 2 defa şarj ettim şimdiye kadar tek simle 8 saat ekran süresi ve 1 günden fazla kullaım süresi aldım ama tahmin ediyorum çift sim kullanırsan ve çift tıkla açma özelliği gibi pil tüketen özellikleri kullanırsan süre daha kısalacaktır.

• cevaplarınız için teşekkürler,
    e5 ile günü çıkarıyordum 4-5 saat ekran süresi ile (2400 mah batarya), p70 ile tahminimce 2 günü çıkarırım.
    radyodan ya da müzikçalardan müzik dinlemek internette gezinmek vs. genelde yaptığım işler, oyun falan pek oynamam.
    sennheiser cx200 vardı zamanında bozuldu şimdi samsungun kulakiçi kulaklığıyla idare ediyorum ama kısa süre içinde xiaomi piston 3 almayı düşünüyorum.
  • Telefonla birlikte yüklü gelen birçok gereksiz uygulama ve oyunu kaldırdım. Kaldıramadığımız şeyleri devredışı bıraktım listesi aşağıda. Özellikle Security uygulaması şarja olumsuz etki ediyor. Gerekli değil ve bir süre sonra ücret isteyecekti zaten.
    En başta görünmeyen iki hizmet ise eposta ve exchange.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 12 Temmuz 2015; 18:52:41 >
  • Çift tıklama özelliğini nasıl aktif hale getirebiliyordu bilen var mi acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PolisininSevdicegi P kullanıcısına yanıt
    Sistem ayarları hemen üst sağda kişiler sekmesi var oraya gel "siyah ekran işlemi" kısmında ayarı göreceksin. Enteresan olmuş o menüyü ben de geç farkettim :)

• arkadaş telefon 11 bin küsür 3d puanı aliyor.snapdragon 800 lü cihazlarla eşdeğer. 4000 mah pil,5" hd ekran.2 gb ram.kagit ustundeki ozelliklerin biraz daha dusugunu verse bile 799 tl ye rakibi yok

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iphone 5 kullanıcısıyım satıp p70 e geçmek istiyorum sence ortalama günlük kullanım olarak tatmin edermi? Az foto çekerim nadir oyun oynarım nette falan çok takılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolipop geldimi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.