Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Hafıza kartı için tavsiyesi olan var mı 32 gb ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 13 Temmuz 2015; 3:05:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ce

LG G2 tavsiye etmiyorum. Ülkemize yakın bir zamanda 4g internet gelebilir ve g2 de 4g desteği yok. P70'i mağazada incelerken sorduğum ilk şey "bunda 4g desteği var mı" oldu. Tabi sizin önceliklerinizi bilemem.

edit: Bu arada ben yok diye biliyordum ama çeşitli forumlarda 4g nin güncelleme ile açıldığı yazılmış doğrusu nedir kullanan arkadaşlar yazabilir mi? bundan da bi tane almamız söz konusu olabilir çünkü.

Hanımda g2 var ve güncellemeden sonra 4g desteği geldi.

Hocam g2 de zaten 4g var ama sizin dediğiniz gibi 4g güncelleme ile gelemez 4g bir cihazda olması için donanım olması lazım yani 4g bandı destekli modem varsa cihazda 4g desteği vardır 4g destekli modem yoksa yoktur. Yani 4g güncelleme ile gelebilecek bir şey değil.

Biliyorum hocam. SP800 lerde zaten destekliyor demek istediğim menüde kapalı olan 4g opsiyonunun açılmış olması.

• İşlemcisi benim pc nin işlemcisinden daha iyi
  • Batarya durumu hakkında bir bilgi daha vereyim. Ayarlar - güç yöneticisi - ekran ve gpu güç tasarrufunu açtım. Ekran parlaklığını etkilemiyor bu özellik. Gpu ekran kartı hızını da bir miktar sınırlıyor anladığım kadarıyla. (cpu işlemci hızını kısmıyor) Herhangi bir yavaşlık hissetmedim. Pil ömrüne katkısı oldu sanırım. Şuan yüzde 50 şarjım var ve 5 buçuk saat ekran süresi almışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphone 5 ile p70 karşılaştırabilecek birileri yokmu, satıp p70 e geçmek istiyorum, günlük kullanımda sıkıntı yaşatırmı, iphonu bırakıp almalımıyım p70 ? Stabilite,performans olarak şüpelerim var. Değerli görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Birkaç ss koysan çok iyi olur hocam. %50 pille 5 saat ekran süresi gerçekten harika. Bir de tam kullanım şeklin nasıl? Teşekkürler.

• 5 gün oldu sipariş vereli ama Mediamarkt daha kargoya bile vermemiş, bugün bu işi halletse iyi olur, can sıkıcı olmaya başladı.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Daha önceki yorumlara bakabilirsiniz daha ilk şarjımda 9 buçuk saatten fazla ekran süresi aldım. Ekran görüntüsü var.
    İnanmakta güçlük çekmenize gerek yok bu pil ile bu değerler az bile.
    Çok gitsin diye uğraşmıyorum da ihtiyacım olduğu gibi kullanıyorum. Otomatik parlaklık, dışarıda 2g-3g karışık. İnternet hızına ihtiyaç duyarsam 3g moduna alıyorum yüzde 80 gsm modunda yani. Genelde mobil internet siteleri gezintisi ve Whatsapp, müzik gibi kullandığım bir de için 3g hızlarına ihtiyaç duymuyorum.
    Şuanki hali yüzde 40 pil kaldı 18 küsür saattir açık ve 6 buçuk saat kadar ekran açık. Görüntüsünü ekliyorum. (ekrana çift tıklama ile açılma özelliği açık bunun da olumsuz etkisi var şarja)

Edit: Başta yazmaya başlamadan elim kaydı mesaj göndermiş de..

Resim ekliyorum ama görünmüyor sanırım?

Link : http://cubeupload.com/im/KkfuND.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 13 Temmuz 2015; 13:19:19 >

Cahilliğimi mazur gör hocam ama ne demek o?

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Cahilliğimi mazur gör hocam ama ne demek o?

Mesajı yazamadan göndermişim şimdi bakabilirsiniz düzenledim.

• Bende aynı şekilde mediamarkttan sipariş ettim. 3 gün oldu siparişi vereli, ürün üzerinde kargoya veriliş süresi 3-4 gün iken, bugün hızlı gönderi diye yazıyor. Ürün İstanbul'dan gönderiliyormuş, ben şuanda Batman'dayım bakalım ne zaman ulaşacak.
  • Telefonumu satıyorum 2 günlük ekran koruyucu ve kılıf kutu açılır açılmaz takıldı.Ölü piksel yok çizik yok darbe yok tertemiz.Full kutulu olarak Ankara içi elden teslim 600 tl.Satma nedenim ekranı hoşuma gitmedi birde batarya beklediğim kadar iyi değil.1-2 gün içinde satamazsam telefoncuya satıcam.İlgilenen boşuna 200 tl fazla vermesin.

Sağol hocam. Inanmadığımdan değil hocam gerçekten iyiymiş...
    Dediğiniz gibi bu pille daha da güzel ekran süresi alınır.
    Peki size göre bu telefonun en iyi ve en kötü tarafları nedir?

• sedtere S kullanıcısına yanıt
    kendi adıma fatura kesitirip gider göstermeseydim alabilirdim ama hem %18 kdv avantajı hemde 50 tl çek indirimi ile hb den alıcam, yoksa iyi teklif sizinki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsnp_16

Arkadaşlar iphone 5 ile p70 karşılaştırabilecek birileri yokmu, satıp p70 e geçmek istiyorum, günlük kullanımda sıkıntı yaşatırmı, iphonu bırakıp almalımıyım p70 ? Stabilite,performans olarak şüpelerim var. Değerli görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

i phone 5 değil de i phone 4s ile kıyaslayabilirim.

lenovo p70'in +++++ ları

ekran büyük. bu yüzden oyun ve internette gezme keyifli.
    pil i phone'a göre kuvvetli
    cihaz çok hızlı
    çözünürlük güzel
    çekim gücü (benim 4s resmen çekmiyormuş, i phone'nın 3 G açık 5/3 anca çektiği yerde p70 ful çekiyor.
    Evimde İ phone ile 2 Megabit interneti zor görüyorken P70 ile dün 7 megabit hız aldım.

i phone 4S'in ++++++++++++++

daha sağlam (aliminyum kasa)
    fotoğraf kalitesi daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slcsnmz -- 13 Temmuz 2015; 13:50:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ce

LG G2 tavsiye etmiyorum. Ülkemize yakın bir zamanda 4g internet gelebilir ve g2 de 4g desteği yok. P70'i mağazada incelerken sorduğum ilk şey "bunda 4g desteği var mı" oldu. Tabi sizin önceliklerinizi bilemem.

edit: Bu arada ben yok diye biliyordum ama çeşitli forumlarda 4g nin güncelleme ile açıldığı yazılmış doğrusu nedir kullanan arkadaşlar yazabilir mi? bundan da bi tane almamız söz konusu olabilir çünkü.

Hanımda g2 var ve güncellemeden sonra 4g desteği geldi.

Hocam g2 de zaten 4g var ama sizin dediğiniz gibi 4g güncelleme ile gelemez 4g bir cihazda olması için donanım olması lazım yani 4g bandı destekli modem varsa cihazda 4g desteği vardır 4g destekli modem yoksa yoktur. Yani 4g güncelleme ile gelebilecek bir şey değil.

Biliyorum hocam. SP800 lerde zaten destekliyor demek istediğim menüde kapalı olan 4g opsiyonunun açılmış olması.

tamam o zaman hocam ben yanlış anlamşım pardon ama sizde öyle bir yazmışsınz ki yani :)

• peki size bir soru. LG G2 yi satıp bu telefonu almak akıl karı mıdır? Ekran çözünürlüğü dışında pek kaybımız olmayacak gibi üstelik micro sd kart girişimiz olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedtere

Telefonumu satıyorum 2 günlük ekran koruyucu ve kılıf kutu açılır açılmaz takıldı.Ölü piksel yok çizik yok darbe yok tertemiz.Full kutulu olarak Ankara içi elden teslim 600 tl.Satma nedenim ekranı hoşuma gitmedi birde batarya beklediğim kadar iyi değil.1-2 gün içinde satamazsam telefoncuya satıcam.İlgilenen boşuna 200 tl fazla vermesin.

Millet 9-10 saat ekran süreleri almış. Sizin niye hoşunuza gitmedi acaba?
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    adamın 2 mesajı var belli ki fake üyelik hocam inanmayın bunlara. neden fake dersen diğer biçok telefondan üstün olan özelliklerinden memnun olmadığını söylemiş. ekranının görüntü kalitesi kusursuz bir kere. kamerasından memnun değilim dese anlarım da bu bataryadan memnun değilse hangisinden memnun olacak merak ediyorum. açıkçası telefonu satın alıp kullandığını bile düşünmüyorum tamamen karalama amaçlı yazmış.
  • Telefonu mediamarketten aldım.Daha önce sony telefonlar kullandım ve ekranı sonyden sonra vasat geldi.full ekran parlaklığı oyunda 4.5 saat ekran süresi bence yetersiz.Batarya 4000 değil 2500 gibi bence.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.